כשר לפסח

ליחנוש 1

New member
כוווולן להרגיעע ומהררר

היי היי הודעה חדשה..!!! אז פעם ב100 שנה הפתחו לכם הודעה אפשרר לחשובבבב..!! וכדי לכם להרגיע עם הפוזות שלכם ועם הקללות..!!מי הבוס?!פחחח מה אתן חשות??? אנחנו באנו ברוח טובה,הזמנו אותכן לפורום שלנו,וזהווו אתן התחלתן עם הקללות כמוו ילדות מפגרותת(מצטערת אבל זאת המילההה)

../images/Emo110.gifתרגיעי אתתתתת

אתם גם בתפוז לא?! אז נכון שתאם מתעצבנות שפותחים לכם אז מה אתם באות בשיא החופשיות ופותחום לאחרים?!?!?!?!!!! מה אתם חושבים רק לכם זה מעצבןןןןן אז באנו לפורום שלכם ופתחנו בחזרה גםםםםםםםם ואמרונ שיותר לא תפתחוווו אז ראיתם איזה מעצבן זה שפתחנו לכםםםםםםםםם פעם הבאה תחשבוווו על אחריםם יאלה בעייי=\

ליחנוש 1

New member
מי מתעצבן?!!?!?

אצלנו כווווול יום פותחים הודעות חדשות אבל אנחנו לא מקללות כמוכם..!! מעניין למה?!אולי כי אנחנו לא ילדות קטנותת כמוכםםם..וחוצמזה אני פתחתיייייי!! מה שארר הפורום שלי אשם??מה אתן יורדות על כולן?!

../images/Emo110.gifכי זה בכללליייי

זה הפורום שלכםם טוב יאלה עזבי אןי לי כוח ליתוכח על הבוקרררר בעיייייי בעייי=\\\

ליחנוש 1

New member
אנחנו לא שוות?!?!?!

אתןן לא שוות את ההתייחסות שלנוו התכוונת.. אנחנו באנו בטוב אתן המשכתן ברעע אז אין בעיה..!! גם אני יודעתת לקלל לא רקק אתןן וגם אני יכולה לרדת עליכןן אז על תחשו יותרר מידי טוב?!

את שמה לב שזה מה שאת

עושה עכשיו? את אומרת שאנחנו יוצאות עליכם...כשאת עושה את זה עכשיו! "הפה מדבר ליפני שהראש חושבב".

ליחנוש 1

New member
חעחעעחע

כי את יודעת שאני צודקקקתת..!! ושאתןן עושות סיפורר גדול מכול דבר קטןן כי רואים שאתן אוהבות ל-ר-י-ב..אז לכו לריב עם אנשים אחרים כי לנו לא משעמםם!! יאלה ביייייי

../images/Emo182.gifחחח אשכרה ../images/Emo6.gif חבל רק חבל

שנופר לא פה!! הייתה מראה לה מאיפה משתין הדג :DDDDD
אני חוללה על נופרי הזאתי אין אין עליה XDD

למעלה