כשר לפסח

כנסווו....

קודם כל אני הייתי בפורום של סינרגיה כמה פעמים.... כי אני אוהבת ת'שירים שלהםם אבל הם התחילו להגזים הם יורדים שם חופשי על הגיימבויז והם קוראים להם גיי בויז והם אומרים שהם חופשי מנענעים על הבמה אתם יודעות מה אני לא יפרט למה אני עוד יותר יתחמם עליהם וזה לא יהיה טווווב!! מספיק נכנסתי בהם!! אז דבר ראשון עם באלכם כנסו חופשי לפורום ותציקו להם
ודבר שני? אני לפורום סינרגיה לא נכנסת יותר בחיים שלללללליייייייי כאילו רק להציק פע ושם והנה קישור לפוורום

../images/Emo110.gifכפרעליך עדידושששששש

תודההה שאתת אומרת לנוו איזה חמודה=]
איזה חוצפניםםם מה הם חשובות למה מי אלה סנרגיה כפרעעעע כולם שם דומים לאיזה לא יודעת מה יאלה יאלה שילכו לחפשש בנות?! מי באה לעזוררר ליי שםםםםם לרדת הליאםםם מי באה.???? אני פותחת הודעה מי עוזרת לי???

ליחנוש 1

New member
את רואה?!

ישררר אתן רוצות לרוץץ לריב!! אז הם לא אוהבים ת'גיים בויז והם אומרים ת'דעה שלהםםם מה אכפת לכן?!ווואאאאאייי זה הורג אותי אז כמה שאתן מחפשות ריביםם

../images/Emo110.gifכנסי כנסייייייי

קודםםםםם כולללללל מה את בכלל מתערבתתת זה הפורום שלנו אל תתערבי לי עשכיו בכול שיחההההה ב.זה היה סתם בצחוקק כזהה יאלה בוא נצא ה ליאם סתם בצחוק אז סתמי תפה שלךךך ואל תגידי לנו מה לעשות ג.זה באמת יהיה מגיע להם עם נרד הליאם גםם כי מה בסדר לא אמרתי שיגידו תדעה שלהםם אבל הם אל צכיםם כול היום לרדת הליאם בפורום שלהם שםם הם לא צכים לרדת עליהם כול היום למה מה עשו להם מה עשינו להם אה?.???מה הם יורדים למה סינרגיה יותר טוב??? קודם כול שסינרגיה יהיו יותר טובים אחרכך נדברר אז שתקייי אתתתתת ואל תתערביי סורי שאני מדברת ככה פשוט זה מעלה לי תעצביים יאלה בעיי=\

ליחנוש 1

New member
וואאאאיי

אני רק מחזירה לכםם..!!אתן התערבתן בכוול מה שהבנות ושאני רשמתי!!וזה לא היה קשורר לריב אז גם אני יתערב בהכולללל תכנסי ותראי איךך היא התערבה שם לבנות!!

lililulu

New member
אל תיכנסו

מה אתן כאילו מחפשות עם מי לריב?! אני שונאת שאתן כותבות את זה! סבבה אז אמרו עליהם משהו! זה אומר שאתן ישר צריכות לקפוץ?! ישר צריכות ללכת לחפש מה חרא בסינרגיה שאפשר לרדת עליהם בגלל זה? מאיפה לכם שהבויז וסינרגיה בכלל לא מכירים ומפרגנים אחד לשני?! תצאו כבר מהקטע הזה שכל פעם שמישהו אומר משהו רע על הבנים אז צריך להחזיר לו! הוא חושב ככה? שיהיה לו בכיף! אתן חושבות אחרת וטוב לכן עם הדעה שלכן! תעצרו ותחשבו על זה שניה, זה לא באמת יעזור לכן שעכשיו תלכו ותגידו למישהי מפורום סינרגיה שרועי גפן [הגיטריסט שלהם] מכוער! זה לא באמת יגרום לה לחשוב "וואי נכון הוא מכוער מעכשיו אני אוהבת את שרון מהגיים בויז!" והכי חשוב לי שתבינו, אני לא באה בקטע רע אני באה בקטע של תחשבו על זה ותפסיקו את המלחמות האלה עם כולם...לאף אחד זה לא עושה טוב

כנסו

הפעם באמת הצלחתן להעצבן!!! ילדה מהפורום של דניאל זילברשטיין.. באה ומזמינה אותכן לפורוום שלו.. וככה אתן יוצאות עליה..! מה אתן יוצאות עליה ככה.. אני מכירה אותה היא ממש חמודה.. ותאמינו לי שהיא ממש נעלבה! ומי שלא נאה לה?שבכלל לא תגיבבב@! כי לא פתחתי הודעה בישביל שתגיבו.. רק שתפנימו!@#$%^ ובאמת כל הכבוד לכן!@$% מגעילל! בייי@ נ.ב:ואני לא מדברת על כולכן

../images/Emo182.gifאורטל דיי לפתוח הודעות חדשות!

אוףףף דייי זה כזה מעצבן!! מה באה בטוב מה? את מכירה ת'חוקים לא? את יודעת שאפשר לפתוח פה בפורום רק של הבויייז! ויש פה מללא שרשורי אוף (שפתחת עוד אחד עכשיו
) יכלה לנצלש אבל היא לא עשתה את זה אז שתלך תיחחחנק! יאללה נמאס לי מכל הפורום המגעיל של דניאל בעע ואני עוד חשבתי לבוא לשם :// בחללללווםם -סלאמת-

למעלה