כרגיל..

Yarden X D

New member
גמני ראיתי.!! ../images/Emo9.gif

אבל גם שבוע שעבר הם היו מקום 4!! זה אומר שהם כבר שבועיים שם!! רק לפני שבועיים הם היו מקום שישי ומאז עלו..!! יאיי!! איזה כיף.. וגם שמו תמונה..
*אנחנו יכולים להעלות אותם ליותר גבוה..!! פשוט צריך להצביע הרבה הרבה הרבה..
*

No FOB No Life

New member
ראיתי גם..

ראיתי את כל הכתבות, הייתה גם עוד תמונה של פיט עם אשלי, שדיברו על היומולדת שהייתה לה או מש'ו כזה.. אני יסרוק ויוסיף את זה..

הייתה גם כתבה על אשלי וגם פיט מוזכרבה../images/Emo108.gif

הם ממש הפכו אותו לסמרטוט שם ..! הסורק לא עובד לי עכשיו אני אסרוק את זה יותר מאוחר ^_^

talkl10

New member
כל פעם הם שמים שם את התמונה הזאת -_-

קשה להם למצוא תמונות חדשות?

MomijiSan

New member
אני חושבת שזאת התמונה היחידה../images/Emo215.gif

שיש להם עליה הסכם עם הזכויות יוצריםXD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאסור להעלות תמונות סרוקות לפורום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה חוק זכויות יוצרים של תפוז! האמת ברגע זה ראש1 יכול לתבוע את תפוז ואז חבל מאוד.. ~מצטערת אבל אני חייבת למחוק~

PerfectSP

New member
../images/Emo41.gifעזרו לנו להביא את דרים ת'יאטר לארץ! ../images/Emo190.gif

דרים ת'יאטר, להקת הפרוגרסיב מטאל המובילה, עוד לא ביקרה במזרח התיכון, וזוהי ההזדמנות לכך. כל חתימה עוזרת
גם אם אתם לא אוהבים
http://eventful.com/demand/D0-001-000149879-7/

ilove FOB

New member
אם אתם תעזרו לנו להביא את פוב לארץ,

אנחנו אולי נעזור לכם.
סתאם..

MadinaLake

New member
../images/Emo207.gifלכל מי שמכיר את מדינה לייק!!

למי שיש מייספייס אנחנו צריכים את העזרה שלכם! פתחנו מייספייס ישראלי ללהקה שחברי הלהקה וחברת התקליטים שלהם מודעת לזה[תראו בתגובות יש לנו תגובה מחברת התקליטים וקיבלנו הודעה ממדינה לייק עצמם!!! והם מעוניינים לשים אותנו בטופ פרינדס והם מאוד שמחים שעשינו את זה!!] אז בבקשה תוסיפו אותנו ,המייספייס נפתח רק לפני שבוע בערך ואנחנו צריכים חברים!
תודה!! זה ממש יעזור!!
http://www.myspace.com/madinalakeisrael

Fall Out Liel

New member
אנשים!!!!!!! בנוגע לאלבום!!!!!../images/Emo168.gif

תראו, דיברתי עם שחר [
] וביררנו כמה עולים כל הדברים להכנת האלבום. זה ייצא ממש יקר והכסף לא יספיק לנו. בגלל זה כל אחד יצטרך להביא 10 ש"ח. זה סכום ממש פעוט יחסית למה שנעשה. יש כאלה שכבר הביאו לי כסף. חלק יותר וחלק פחות, אני חייבת לדעת מי הביא וכמה! אז תשלחו לי מסר בבקשה עם הדם וכמה הבאתם לי. בנוסף, אני צריכה עזרה. יתקיים מפגש אחד שבו נצלם והכל אבל במפגש אני אאסוף כסף לכל החולצות/סיכות/צמידים. מתי אני אביא לכם אותם? החופש הבא יהיה ב...מתי החג הבא?
חשבתי לעשות מין מיני מפגש בשביתה שיש עכשיו ולאסוף את הכסף ובמפגש להביא את הדברים. אני לא יודעת איך לעשות את זה. אם היה לי כסף הייתי פשוט קונה הכל ואח"כ הייתם קונים ממני ומקבלים ישר. אבל אין לי ><. למישהו יש פיתרון לזה?

Fall Out Liel

New member
חח דם-שם../images/Emo122.gif../images/Emo168.gif

בינתיים אני לא צריכה את הדם שלכם......מוחעחעחע
XDDD

ניראה לי שאתם כבר מגזימים!!../images/Emo108.gif

כל פעם תביאו 10 שקל תחליטו ואז תודיעו כמה להביא!! כבר התחרפנתי

Fall Out Liel

New member
שששש, אני אוהבת אותך אבל אני ארביץ לך../images/Emo168.gif

וחשבתי שזה לא ייצא יקר אבל זה כן והחלטנו לעשות סכום שווה כי זה לא פייר שכל אחד יביא סכום אחר, אחד חמש ואחד עשרים, זה לא הוגן.. ואת הבאת כבר כסף לא? אז שש לכי לישון
XDD

למעלה