העיקר שיהיה לו טוסיק מוצק
C cookie13 New member 12/10/05 #105 באם אמא שלי... מי ה-26 חברים מהפורום הזה שאישרו את השתתפותם בפרוייקט המקלדת בכיכר רבין?????????????????????????
באם אמא שלי... מי ה-26 חברים מהפורום הזה שאישרו את השתתפותם בפרוייקט המקלדת בכיכר רבין?????????????????????????
מ מצוטטת New member 12/10/05 #108 ../images/Emo6.gif אמממממממ אני מכירה איZבה 8 אבל... הם מפרוייקט אחר
D d a n i e l s 5 New member 12/10/05 #110 או "שמונה בעקבות אחד"... קוקי..........נשבעת לך שאני לא הצבעתי .
ה הנודניקית עם הקוקו New member 12/10/05 #117 ../images/Emo46.gif עבדת עליי! היא כאן! ואני כבר התחלתי להרהר בג'אפונית
מ מצוטטת New member 12/10/05 #121 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif לMהההההההההההההה למה לא שמתם ווינקר איZה איתות משהו....... יופי עוD הפם אצטרכת לשבור ת'צום... עינאל דינק ודפקא היום אני נטולת פיצוחים
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif לMהההההההההההההה למה לא שמתם ווינקר איZה איתות משהו....... יופי עוD הפם אצטרכת לשבור ת'צום... עינאל דינק ודפקא היום אני נטולת פיצוחים
D deena New member 12/10/05 #115 אתה זוכר מה קרה לך אחרי יו''כ שנה שעברה? אל תחזור על זה. אגב, אני כאן. מחכה שתוכיח שאין צורך שאהיה כאן. כי אתה ילד גדול
אתה זוכר מה קרה לך אחרי יו''כ שנה שעברה? אל תחזור על זה. אגב, אני כאן. מחכה שתוכיח שאין צורך שאהיה כאן. כי אתה ילד גדול