כפרות

../images/Emo41.gifקלאב אנטדון - הזדמנות אחרונה!../images/Emo41.gif

חוזר על ההודעה שכתבתי לפני כשבועיים כדי לשתף אתכם בהצעה אטרקטיבית לנופש בטורקיה, שהשיג ועד המנהלים ומורשי החתימה בבנק הבינלאומי (שבו אני חבר) מדובר בארבעה מחזורים (ראשון-חמישי וחמישי ראשון פעמיים) מיד אחרי החגים (החל ב-30.10) במלון ANTEDON DE LUXE החדש והמפואר, השוכן בעיירה בלדיבי (30 ק"מ מזרחית לאנטליה, בדרך לקמר - נוף עוצר נשימה של הרים מיוערים מצד אחד וממול - מפרץ אנטליה במלוא הדרו) המלון בשיטת הכל כלול ובו לובי מפואר, 600 חדרים מפוארים ומשתרע על שטחים נרחבים ובהם מסעדות, בארים, מועדון לילה, דיסקוטק מרהיב, מגרשי טניס, כדורגל, כדורסל, מיני גולף, טניס שולחן, ביליארד, מועדון ילדים (גדול ומושקע במיוחד!), בריכות שחיה למבוגרים וילדים כולל מגלשות, בריכות שחיה מקורות, ג'קוזי גדול, חדר כושר, חמאם טורקי, סאונה, חדר משחקים, אינטרנט חופשי(!!!), בזאר טורקי ועוד. מחיר: 289$ לאדם בחדר זוגי - כולל טיסות, מיסי נמל והיטל בטחון, העברה למלון ובחזרה ו...נציג מקומי דובר עברית שילווה את הקבוצה לאורך כל התקופה . לא כלול במחיר: טיפולי ספא, מסאז'ים, משקאות חריפים מיובאים וספורט ימי ממונע. מזג האויר: כמו בארץ - ממוצע שנתי לעונה 15-25 מעלות. אופציה לטיולי ג'יפים ויציאה לחמאם חיצוני בתוספת תשלום. חברים, כדי להבטיח מקום יש להירשם ממש בימים אלה. ההרשמה בבנק נמצאת בשלבי סיום! רצוי שנקבע מחזור אחד למען החברותא. בינתיים ביקשו להירשם איש הכוכבים ופטיש חציבה (זוג). לא הבנתי עד כמה היה קצין וג'נטלמן היחיד רציני בכוונותיו... במידה ולא יצוצו מתעניינים נוספים, אשמח אם הנ"ל יודיעו לי אם בכוונתם לנסוע גם באם לא תתארגן קבוצה. המחיר הקבוצתי מובטח, שכן, קבוצה גדולה מהבנק כבר נרשמה. טופסי הרשמה אדאג להעביר למעוניינים. אנא, לא להפוך את השרשור לצ'אט. פרטים ניתן לקבל בפלאפון שלי, שימסר למי שישלח מסר לריטה (דנה1 היחידה) [לצערי, אין לי מחשב בבית ובעבודה איני יכול לפתוח מסרים] ואגב, הייתי במלון לקראת סוף ספטמבר לצורך אינספקשיין ואני מעיד ממקור ראשון שהוא מ-ד-ה-י-ם!!! גמר חתימה טובה לכולנו!

נימאס לי ליפתוח....

אז החלטתי להתפטר... לא פותחת לכם את חדר הצ'אט יותר. המפתח ישאר מתחת לשטיח בכניסה לחדר, הכניסה חופשית...תהנו אבל היום בפעם האחרונה אני חייבת לצעוק...
)))צ'אט צ'אט צ'אט .....אוווו נהנתי

מיקי 43

New member
אצל וורדה במרפסת

לשיח חבריםעל מהות התזרקי אותו והתשליך אותה לכל הרוחות

../images/Emo2.gif לישון כל הכיפור אסור

צריכים להתענות וגם לשחק עם הילדים וגם לטייל עם הילדים וגם לסוע על הסקטבורד שלהם וגם לנוח לנוח לנוח וכן לישוןןןןןן כבר מתניעה את ה
שים מוקרם מוגדל על האש אני סיימתי עם הדיאטות

Netta79

New member
פברואר - שיחקת אותה...../images/Emo140.gif

גם לי אין מושג... ועל זה נאמר במקורות אין הבישן למד אז אם מישהו כבר מסביר ... איך כותבים בהדגשה?
תודה ~נטע

ד ו ל ה

New member
מתחת לחלון שבו את מקלידה את ההודעה

יש "תחילת הדגשה" . כל מה שתכתבי לאחר שלחצת שם ייצא מודגש עד שתילחצי על "סיום הדגשה" ואחרי הסבר כזה מפורט אני רוצה לראות נסיון על רטוב...קדימה.
דולה (מנסה להרוויח כמה נקודות לחתימה טובה...)

ד ו ל ה

New member
מה הקשר בין דולה לשירות לעם ??

לא חושבת שהבנתי... בכל מקרה
לשרותך תמיד...

Netta79

New member
../images/Emo140.gif ח'ת שתיים שלוש נסיון

דולה היקרה שיחקת אותה!!! שנה טובה ו- תודה רבה ~נטע

למעלה