לירן גבר גבר...... זה הרגע הכי מאושר להיות משוחרר להרגיש חופשע משירות צה'ל יאאלה עושים מסיבה יחד?
T tamtam25 New member 30/5/06 #21 לירן גבר גבר...... זה הרגע הכי מאושר להיות משוחרר להרגיש חופשע משירות צה'ל יאאלה עושים מסיבה יחד?
ש שרית חדד בנשמה New member 30/5/06 #19 יאא לירןןן...מזל טוב...!!../images/Emo140.gif מזל טוב!!!!! ריגשתה אותי!!..חחח מזל טוב חמוד!!! ...תהנה לך בתור אזרח חופשי!!. .חחח..
יאא לירןןן...מזל טוב...!!../images/Emo140.gif מזל טוב!!!!! ריגשתה אותי!!..חחח מזל טוב חמוד!!! ...תהנה לך בתור אזרח חופשי!!. .חחח..
ר רותם שמואלי New member 30/5/06 #22 לירןן מזלל טובב! שיהי לך שיחרור נעים ומוצלח.. תצליח בהמשך..בכול מעשה ידך.. שכול משאלות ליבך יתגשמו. זהו תצליח בהמשך..ושיהיה לך אחלה של חופשה
לירןן מזלל טובב! שיהי לך שיחרור נעים ומוצלח.. תצליח בהמשך..בכול מעשה ידך.. שכול משאלות ליבך יתגשמו. זהו תצליח בהמשך..ושיהיה לך אחלה של חופשה
ש שרית חדד בנשמה New member 1/6/06 #46 וואיי שיהיה במזל טוב! המוןן מזל טוב לירןןן.... חחח ועוד מעט אתה כבר אזרח!!
ל לירן צ היחיד New member 30/5/06 #27 תודה לכולכם ב17.6.06 זה יהיה רשמי בכל מקרה תמיר מסיבה תמיד אפשר לעשות מסיבת פרידה ממך גם ב25.7.06 הודו מחכה לך. שרית אני אוהב אותך המון ואני מקווה שאצליח לראות אותך יותר באזרחות מאשר שהייתי בצבא.
תודה לכולכם ב17.6.06 זה יהיה רשמי בכל מקרה תמיר מסיבה תמיד אפשר לעשות מסיבת פרידה ממך גם ב25.7.06 הודו מחכה לך. שרית אני אוהב אותך המון ואני מקווה שאצליח לראות אותך יותר באזרחות מאשר שהייתי בצבא.
M Music4Life New member 31/5/06 #32 לירנו'ש - ../images/Emo49.gif חמוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יא אז מחר זה יומך האחרון בצה"ל - כבוד! איזה יופי, זה אכן סיבה למסיבה (כמו שאומרים...) אז שיהיה בשעה טובה ומוצלחת, המון בהמשך הדרך, בחיים ובכל התחומים. זה יום מאד מיוחד עבורך..כל החוויות שעברת ב3 שנים האלה...יהיה קשה, עצוב ומשמח באותה מידה, אתה תראה, אבל הכל לטובה. תן חיוך אני מתרגשת בשבילך לירן זה אכןם מאורע שמח..אחד כזה שדי מחכים לו מהרגע שהתגייסת..אני זוכרת אי זה היה... אז שיהיה רק ב- טוב, עלה והצלח מותק המון ממני
לירנו'ש - ../images/Emo49.gif חמוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יא אז מחר זה יומך האחרון בצה"ל - כבוד! איזה יופי, זה אכן סיבה למסיבה (כמו שאומרים...) אז שיהיה בשעה טובה ומוצלחת, המון בהמשך הדרך, בחיים ובכל התחומים. זה יום מאד מיוחד עבורך..כל החוויות שעברת ב3 שנים האלה...יהיה קשה, עצוב ומשמח באותה מידה, אתה תראה, אבל הכל לטובה. תן חיוך אני מתרגשת בשבילך לירן זה אכןם מאורע שמח..אחד כזה שדי מחכים לו מהרגע שהתגייסת..אני זוכרת אי זה היה... אז שיהיה רק ב- טוב, עלה והצלח מותק המון ממני
ל לירן צ היחיד New member 31/5/06 #35 כנסו האמת שהדבר שהכי כאב לי בכל ההתארגנות והאריזה היה להוריד את התמונות של שרית מהלוח .
ל לירן צ היחיד New member 31/5/06 #37 חחח אני נזכר באוניברסיטה שרית שאלה אותי איך נכנסתי כי אני חייל אז אמרתי לה שעבדתי עליהם שאני צריך להירשם לאוניברסיטה.
חחח אני נזכר באוניברסיטה שרית שאלה אותי איך נכנסתי כי אני חייל אז אמרתי לה שעבדתי עליהם שאני צריך להירשם לאוניברסיטה.
ד דרוש1 New member 31/5/06 #38 מזל טוב לירן ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif גם אותי ריגשת. שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך