כנסו

דורה17

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gif../images/Emo221.gifבשרשור חופר!!!11../images/Emo221.gif../images/Emo41.gif

אוקיי חיכיתם חיכיתם, בכיתם בכיתם, והנה הגיע הזמן! ובכן, לא ידעתי את מי לבחור אז עשיתי הגרלה של מי שידעתי שעוד לא היה... ומי שעלה בגורל הואאאאאאא/היאאאאאאא תופים בבקשה.. סטוגוגוגוגוגודום..... קבלו אותה.. במחיאות כפיים סוערות... אשתי היפה-אורפז!! יאללה תחפרו חח

זוהרוש15

New member
היי אורפז!!

מה קורה? איך עבר לך היום? מה עשית? את יודגעת שאת יפה?
את יודעת שאני אוהבתותך?
נתנו לך עבודות לחופש? כי לי כן ומלא
אם כן,סיימת אותן? נראה אותך בהופעה בחיפה? אממ אין לי ממש מה לחפור עוד.. אז
ענקי!!! ודורה-אני מחכה לתור שלי!חיחיחי

דורה17

New member
אני מצטערת מותק חחח

לא ידעתי את מי לבחור אז עשיתי הגרלה.. ואורפז יצאה חח

XxXSynergitXxX

New member
היי זוהר! D:

מה קורה? הכל מעולה איך עבר לך היום? נחמד מאוד, ואיתך
? מה עשית? רבצתי בבית , ואח"כ הלכתי לקניון עם חברה טובה
את יודגעת שאת יפה? תודה,אבל אני לא
. את יפהההההההההD: את יודעת שאני אוהבתותך? גם אני אותך מותק!
. נתנו לך עבודות לחופש? כי לי כן ומלא , כנ"ל! זה מעצבן ! וחוצמזה,עשיתי לעצמי עוד. קניתי חוברות
אם כן,סיימת אותן? בטח [שלא!!] נראה אותך בהופעה בחיפה? 99.9% שכן! אממ אין לי ממש מה לחפור עוד.. [את מוזמנת להמשיך
] אז
ענקי!!! גם לך בובה!

XxXSynergitXxX

New member
את באמת רוצה שאני אענה לך על זה? ../images/Emo122.gif

כי אני סתומה. ואמא שלי אמרה לי לא לקנות , ממש לא! את מדהימה יותר!
. תודה לך
. 3>

שאלות!!.

אורפזזזזזזז!! מה העניינים? איך החופש? מה עשית היום? חם לך עכשיו? מתרגשת לקראת השנה הבאה? קנית ציוד לבית ספר? סיימת את העבודות לחופש? היית בבריכה בים? היית בהופעה של סינרגיה? איפה ואיך היה? אמ.. זהו. לילה טוב!!

XxXSynergitXxX

New member
תשובה

אורפזזזזזזז!! נוייייי
מה העניינים? פצצות
איך החופש? נחמד. יש הרבה ארומה. מה עשית היום? את מתכוונת אתמול , ישנתי עד 14:00 בצהריים , רבצתי בבית, הלכתי לקניון עם חברה
חם לך עכשיו? נעים! יש פה רוח מהים!
. מתרגשת לקראת השנה הבאה? ככה ככה. קנית ציוד לבית ספר? חלק גדול ממנו . סיימת את העבודות לחופש? לאאאאאאאאא
היית בבריכה בים? בבריכה פעמיים ובים עוד לא!
היית בהופעה של סינרגיה? איפה ואיך היה? אוה, הייתי ב-3 מלאות , והיה הכי מדהים בעולם. הכיהכיהכי שיש!
. אמ.. זהו. לילה טוב!! בוקר טוב!!!

Lior Maman

New member
אהובתיייי33333> קחי קצת שאלות ../images/Emo3.gif

אזזזזזז כככככככה:
מנשמע ? איך עבר בינתיים החופש ? עשית משהו מעניין ? [חוץ מלבוא אליי כמובן P: ] את יודעת שאני אוהבת אותך ?
קנית כבר דברים לבצפר וכלזה .. ? נכון שאני חופרת לך :\ ? לאפטרשייב של אלון יש ריח טוב
? את שמחה לעלות לכיתה ח' ? אם יכולת - לאיזה כיתה היית בוחרת לעלות/לרדת ? נכון השאלות חופרות? [השעה וזה .. ] כבר אמרתי שאני אוהבת אותך ? תתחתני איתי
? את עייפה ? נראלי שהשאלות גרמו לך להירדם, אז אני אסיים כאן . שיהיה לך לילה מדהים אהובתי3333333333> . ואני עדיין מחכה לתשובה
של ההצעת נישואין וזה ..

XxXSynergitXxX

New member
אהובתייי333> .

אזזזזזז כככככככה: אללה ליאורי! מנשמע ? הכל פצצות
איך עבר בינתיים החופש ? נחמד מאוד, הייתי אצלך והיה מגניב
עשית משהו מעניין ? [חוץ מלבוא אליי כמובן P: ] חחחח , הייתי בארומה הרבה
את יודעת שאני אוהבת אותך ? אני אוהבת אותך יותר אהובתי
. קנית כבר דברים לבצפר וכלזה .. ? יאפ! לא הכל אבל כן. נכון שאני חופרת לך :\ ? לא!! את אף פעם לא חופרת, וחפירות בכללי זה טוב
. לאפטרשייב של אלון יש ריח טוב ? יותר מידי. כמו של גפן
! [את עוד אמרת שהם דומים
] עושה לי חשק לראות את אלון. די
אבל הוא בעבודה! את שמחה לעלות לכיתה ח' ? לא! אני רוצה לעלות לי"ב אומשו. אם יכולת - לאיזה כיתה היית בוחרת לעלות/לרדת ? ^ נכון השאלות חופרות? [השעה וזה .. ] לאנכון! D: כבר אמרתי שאני אוהבת אותך ? כן, אני אוהבת אותך יותר . הכי בעולםלם!3> תתחתני איתי ? בכייף. אבל את נשואה למישהו משו משו!!1 את עייפה ? לא!D: נראלי שהשאלות גרמו לך להירדם, אז אני אסיים כאן . שיהיה לך לילה מדהים אהובתי3333333333> . ואני עדיין מחכה לתשובה של ההצעת נישואין וזה .. אבל את כבר התחתנת איתו!!!!! בכ"א אתם עושים לי ילדים יפיםD:

Lior Maman

New member
אהובתי3333>

כן, צודקת
אל תדאגי, נעשה לך כמה שיותר ילדים יפים וחמודים כאלה, בעיקר דומים לאבא המדהים *-* המההמם *-* החתיך *-* המושלם *-* בקיצור אני מאוהבת בבעלי
, ואנחנו נעשה לך כמה ילדים שתירצי

Lior Maman

New member
ו ..

אני לא מהממת
ממש אבל ממש - לא :\ . בכל אופן - אני אוהבת אותך!!1

Lior Maman

New member
אני הכי מאוהבת בו . כ'ככ'כ. ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

והוא שר מהמם ! איזה קול ישלו - כ'כ מקסים

למעלה