כנסו

שואל../images/Emo11.gif

קודם כל תסלחי לי שאני שואל גרוע נכון?
ועכשיו נתחיל
מה מצבך הנפשי ברגע זה? היית רוצה לשנות מצב זה? האם אי פעם רצית להתאבד? יש לך מזל שבסוף החלטת שלא!
גם את מבואסת מזה שבעוד ימים ספורים חוזרים ללמוד
? את רואה קייל XY? אם כן: נכון סדרה יפה?!?! אם לא:תראי! זו סדרה ממש יפה!! היית בהופעה של סינרגיה בכפר המוסיקה? אם כן: איך היה? אם לא: למה לא היית? והאם היית רוצה להיות בה. איזה פלאפון יש לך? יש לך חבר? אם כן: סבבה לו אם לא: רוצה אחד? *מריםגבות* מה המקצוע השנוא עלייך? מה גורם לך לשנוא אותו? מה העיתון הכי שווה מהמוצגים לפנייך: א. ידיעות אחרונות ב. מעריב ג. רייטינג ד. פנאי פלוס ה. ראש 1 ו. מעריב לנוער ז. אחר את יודעת שאת כל השאלות האלו אני מחבר כרגע ממש בשבילך ולמענך? לסיכום , מה את חושבת על מה שאני שואל? וזה אומר שנהנית מהשאלון בכללי , או לא?

XxXSynergitXxX

New member
עומר! כפרול../images/Emo24.gif

קודם כל תסלחי לי שאני שואל גרוע נכון? אכן. אבל לא נראה לי כ"כ שאתה שואל גרוע. ועכשיו נתחיל מה מצבך הנפשי ברגע זה? סביר + היית רוצה לשנות מצב זה? אהא! האם אי פעם רצית להתאבד? המ.
יש לך מזל שבסוף החלטת שלא! למה מזל? גם את מבואסת מזה שבעוד ימים ספורים חוזרים ללמוד ? ימים ספורים!? אם כך,יש לי עוד ימים ספורים יומולדת!
את רואה קייל XY? לא! איפה זה ? אם כן: נכון סדרה יפה?!?! אם לא:תראי! זו סדרה ממש יפה!! היית בהופעה של סינרגיה בכפר המוסיקה? לא
. אם כן: איך היה? אם לא: למה לא היית? והאם היית רוצה להיות בה. ברור שהייתי רוצה, ולא הייתי כי דוד שלי לא יכל לקחת אותי! איזה פלאפון יש לך? מוטורולה V3C אומשו כזה
יש לך חבר? לא . אם כן: סבבה לו אם לא: רוצה אחד? *מריםגבות* חחחחח, אולי יהיה בדרך. מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט. משעמם לי שם. ישלי פטור. אההה, ומתמטיקה! מה גורם לך לשנוא אותו? המורה. מה העיתון הכי שווה מהמוצגים לפנייך: א. ידיעות אחרונות ב. מעריב ג. רייטינג ד. פנאי פלוס ה. ראש 1
ו. מעריב לנוער
ז. אחר , כןןןןןןן! מסע אחר לנוער!
[זה כבר 6-7 שנים ככה] את יודעת שאת כל השאלות האלו אני מחבר כרגע ממש בשבילך ולמענך? תודה
לסיכום , מה את חושבת על מה שאני שואל?שאלות כלליות ומעניינות .
וזה אומר שנהנית מהשאלון בכללי , או לא? כן , מוזמן לשאול עודD:
!

McRafush

New member
חקירה מספר: 153498, נאשמת: אורפז.

*מכוון לך פנס לפרצוף* איפה היית ב-15 בינואר, שנת 1986, בשעה 3:45 בלילה?! יש לך מישהו שיאמת את זה?! אליבי?! הא?!?!?!?! ...אהלן אורפז
מה נשמע? הכל טוב? מה שלום אמא? מרגישה יותר טוב?
מקווה שכן. בכל מקרה, נתחיל בחפירה
איך קוראים לך?(שם מלא) בת כמה את? מה מספר חשבון הבנק של אמא? ...חחח סתם
מאיפה את בדיוק בארצנו? וואלה?! איך שם? באיזו כיתה את?(אין לי כוח לחשב לפי הגיל שלך
) תלמידה טובה? או מהמפריעים? מה המקצוע שאת הכי אוהבת, ולמה? יש לך חבר(את תפוסה?), בעל(תפוסה עם אזיקים?), ילדים(תפוסה עם אזיקים וכדורי ברזל שמחוברים בשרשראות)? איך בילית את ט(פ)"ו באב האחרון? היה כיף? איזה שיר(כל שיר) יכול לגרום לך לחייך גם ביום הכי עצוב? איזה שיר יכול לגרום לך לבכות ביום הכי שמח? איזה שיר את שומעת, ופשוט לא יכולה לשבת/לעמוד במקום(כלומר, חייבת לקום ולרקוד/לקפוץ)? את הולכת לפסיכולוג/ית, נכון? נכון שהם שליטה?!
מה צבע העיניים שלך? אם היית יכולה לשנות אותו, למה היית משנה(את יכולה להגיד גם שלא לשנות)? (ואם יש לך צבע שונה משחור ואת עדיין רוצה לשנות, אז
) מה צבע השיער שלך? אם היית יכולה, למה היית משנה אותו? שיער ארוך או קצר? מה הכשרונות שלך? את עובדת עליהם בחוגים או משהו כזה? מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? מה דעתך על האנשים הבאים(תרגישי חופשי להגיב ב-
או
, ואם בא לך לצרף דעה
): ג. יפית - דורה - דנה דבורין - פריס הילטון - דליה איציק - הנשיא לשעבר קצב - אני - (איך הגנבתי את זה פנימה בשביל מחמאה ואפ'חד לא שמם לב... פשוט גועלי מצידי
) את מסכימה איתי שהילד של עדן הראל ועודד מנשה יהיה או מכוער פחד, או מעצבן פחד?! ולסיום, משחק אסוציאציות קטן(פשוט תרשמי מה שעולה לך, לא להתבייש
): בית - אוטובוס - סינרגיה - בי"ס - דף - לב - שיר - אורגזמטרון(נוווו המכשיר הזה עם הזרועות שמגרדים איתו ת'ראש וזה מדגדג ומצמרר
) - חפירה - דחפורים - איך היה השאלון שהכנתי במיוחד עבורך ורק בשבילך? נהנת?
קבלי, על חשבון הבית, פרח
ושיהיה לך יום מעולה!

XxXSynergitXxX

New member
עכשיו גיליתי שאני אשמ[ה] ? ../images/Emo3.gif

*מכוון לך פנס לפרצוף* איפה היית ב-15 בינואר, שנת 1986, בשעה 3:45 בלילה?! יש לך מישהו שיאמת את זה?! אליבי?! הא?!?!?!?! אההממ.. אמא שלי עוד למדה אז בתיכון.
...אהלן אורפז , אהלן רפי! מה נשמע? פצצות לגבות
הכל טוב? אהא מה שלום אמא? מרגישה יותר טוב? כן, תודה רבה !
מקווה שכן. בכל מקרה, נתחיל בחפירה איך קוראים לך?(שם מלא) אורפזי חן - מ' [ולא כדאי שאני אמשיך מהמ' הזו.אבא,
] בת כמה את? 12 ומשהו! חודש הבא 13. מה מספר חשבון הבנק של אמא? ...חחח סתם
מאיפה את בדיוק בארצנו? קריית מוצקין
וואלה?! איך שם? חור קטן ומגעיל. סתם לא, יפה פה נורא,אני פשוט יותר מתאימה לת"א או לאיזה קיבוץ . באיזו כיתה את?(אין לי כוח לחשב לפי הגיל שלך ) עולה לח'. תלמידה טובה? או מהמפריעים? מצטיינת יתר על המידה
מה המקצוע שאת הכי אוהבת, ולמה? אנגלית / ביולוגיה / פיזיקה / וכאלה
יש לך חבר(את תפוסה?), בעל(תפוסה עם אזיקים?), ילדים(תפוסה עם אזיקים וכדורי ברזל שמחוברים בשרשראות)?חחח אהבתי ת'דימויים. בעל
. איך בילית את ט(פ)"ו באב האחרון? הייתי בעזריאלי במפגשישרא, וקיבלתי בלון לב [ILY] מהילד הכי מדהים בארץ! היה כיף? ממש! איזה שיר(כל שיר) יכול לגרום לך לחייך גם ביום הכי עצוב? אמממ.. THE REASON , IN LOVING MEMORY ,וכל שיר של סינרגיה , ויש ככה - ככה שאני מכירה של אוונסנס.
איזה שיר יכול לגרום לך לבכות ביום הכי שמח? כל דבר במזרחית עושה לי לבכות, ולהגעל. איזה שיר את שומעת, ופשוט לא יכולה לשבת/לעמוד במקום(כלומר, חייבת לקום ולרקוד/לקפוץ)? חחח זה מזכיר לי את "הילדים קופצים רוקדים" של השוטים, והממ.. אני אוהבת לרקוד בד"כ כמה בספרדית[אנריקה] (ואני לא מאמינה שאני אומרת את זה
) ,וגם כמה של מופע הארנבות
. את הולכת לפסיכולוג/ית, נכון? כן!!! פסיכולוגית
. נכון שהם שליטה?! אהא! היא בעיקר. מה צבע העיניים שלך? ירוק - כחול [משתנה לפי מה שאני לובשת.וזה הזוי,אני יודעת] אם היית יכולה לשנות אותו, למה היית משנה(את יכולה להגיד גם שלא לשנות)? (ואם יש לך צבע שונה משחור ואת עדיין רוצה לשנות, אז ) אמממ. שהייתי קטנה היו לי עיניים סגולות[כן,יש דבר כזה] ואח"כ הן נהיו טורקיז שממש אהבתי. נראה לי שלשם הייתי רוצה לחזור. מה צבע השיער שלך? חום שטני עם שני פסים כתומים- אדומים וכמה בלונדים.[ממש לא בהגזמה] אם היית יכולה, למה היית משנה אותו?שחור! שיער ארוך או קצר? די קצר,טיפה יותר ארוך מכרה. מה הכשרונות שלך? שירה, ריקוד ,משחק, כתיבה, ועוד כמה. את עובדת עליהם בחוגים או משהו כזה?היו , היו! מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה?פסיכולוגית . סתם , אמממ. אמרתי לאמא שלי שאני אקנה את ארומה
. מה דעתך על האנשים הבאים(תרגישי חופשי להגיב ב- או , ואם בא לך לצרף דעה ): ג. יפית - כלבה אמיתית. היא ממליצה גם על יס וגם על הוט.
דורה - סתם סתומה. אבל דורה מפה כפרעליה.
. מדהימה אמיתית. דנה דבורין - פעם ממש אהבתי אותה. בזמני מקרנה. פריס הילטון - ביץ . דליה איציק - בנאדם עם הומור מוזר,אבל נשמעת ממש משכילה. [ויש נשים בכנסת!הידד לפמיניזם.] הנשיא לשעבר קצב - עדיף לומר את האמת. אני - (איך הגנבתי את זה פנימה בשביל מחמאה ואפ'חד לא שמם לב... פשוט גועלי מצידי ) סבבות של בנאדם, אתה ממש נחמד ממה שהספקתי להבין
את מסכימה איתי שהילד של עדן הראל ועודד מנשה יהיה או מכוער פחד, או מעצבן פחד?! אממ. כל ילד של עודד מנשנש יהיה ילד מעצבן. אבל הי! רקדתי איתו
. ועדן קצת מעצבנת.קצת. ולסיום, משחק אסוציאציות קטן(פשוט תרשמי מה שעולה לך, לא להתבייש ): בית - שלי ? אוטובוס - זבל סינרגיה - חלק גדול מהחיים שלי. מדהימים פשוט. אין עליהם.
בי"ס - מקום חביב ? דף - כתיבה ו..."אנ'לא פלקט. אם פוגעים בי יוצא דם! " XDD לב - אהבה ? שיר - מוזיקה
אורגזמטרון(נוווו המכשיר הזה עם הזרועות שמגרדים איתו ת'ראש וזה מדגדג ומצמרר ) - מגניב
. חפירה - את! טו בשבט עם יוב בתדודה שלי. דחפורים - בולדוזר
איך היה השאלון שהכנתי במיוחד עבורך ורק בשבילך? תודה מותק!
. נהנת? מאוד!~ תבוא עוד! קבלי, על חשבון הבית, פרח
ושיהיה לך יום מעולה! גם לך!

McRafush

New member
האמת, יש משהו ששכחתי להכניס!

הידעת שיש דגני בוקר שקרואים על שמך?! חחח אני רציני, סבתא שלי קונה כל הזמן כל מיני קורנפלקסים מוזרים כאלה כדי לעשות כדורי שוקולד מקורנפלקס, והפעם היא קנתה כאלה שקוראים להם "אורפזים"! הידעת?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יו נכון! יש כזה דבר!!

אני כל הזמן רואה את זה בסופר ונזכרת בך! [באורפז כאילו
]

XxXSynergitXxX

New member
למה? );

חחח בעצם גם השם שלך מזכיר לי מותג! יש לי דוד [משומשו של דוד >.>] עם שם כמו שלך , אז שהייתי קטנה הייתי אומרת לו "רפי,תכין לי קפה,עם רוגעלך.." [הפרסומת וזה
]

מירוש 18

New member
אורפז../images/Emo13.gif

היי לך מה שלומך? את יודעת שיש לך שם יפה? ואם לא עכשיו את יודעת
איך החופש היה עד עכשיו? נהנת? רוצה שהוא ימשיך לעוד איזה חודש? כמה שנים עוד נישאר לך ללמוד? מסכנה
לא נורא עובר מהר אוהבת ים אוו בריכה? מה יותר? את יודעת שממש קשה לחבר שאלות? יש לך אחים? ואחיות? טוב אין לי יותר שאלות בשבילך למזלך הרב אז זהו לבינתיים ורק שאלה אחרונה לסיום איך היה השאלון?

XxXSynergitXxX

New member
מירי! ../images/Emo13.gif

היי לך , היי לך!
מה שלומך? סבבות. את יודעת שיש לך שם יפה? הוא לא יפה! ואם לא עכשיו את יודעת
, תודה, אבל לא!! איך החופש היה עד עכשיו? סביר + נהנת? בערך? רוצה שהוא ימשיך לעוד איזה חודש? כן! ואז היומולדת שלי תצא גם בחופש! כמה שנים עוד נישאר לך ללמוד? חמש.
מסכנה , כלכך. סתם , לא. לא נורא עובר מהר , הלוואי. אוהבת ים אוו בריכה? כן.
מה יותר? ים אם זה לשבת לפנות ערב שיש שקיעה. זה גם קרוב לבית. ואת הבריכה לשחות
את יודעת שממש קשה לחבר שאלות? וואלה? יש לך אחים? נופ. ואחיות? 2 חורגות מאבא , אני לא בדיוק רואה אותן ככה שאני לא מחשיבה אותן כלכך. טוב אין לי יותר שאלות בשבילך למזלך הרב , לצערי הרב! אז זהו לבינתיים ,אוקיי . ורק שאלה אחרונה לסיום איך היה השאלון? מה , כבר נגמר?!

../images/Emo103.gifאורפז!

מה נשמע?
ועכשיו באמת: מה את חושבת על השם שלך?: היית משנה אותו? : למה?: איזה אייקון של תפוז את הכי אוהבת: מה את מתכננת לעשות בסוף השבוע?: להקות שאת אוהבת חוץ מסינרגיה: שיר של סינרגיה שאת אוהבת: סתם שיר שאת אוהבת: כמה פעמים ביום את נכנסת לפורום?: באיזה עוד פורומים את גולשת?: טוב אין לי עוד

XxXSynergitXxX

New member
אורנית../images/Emo23.gif!

מה נשמע? סבבות . ועכשיו באמת: מה את חושבת על השם שלך?: שם של פרחולות היית משנה אותו? :כן , כלכך. למה?: איימי/ אלה/עינת נראה לי כלכך יפה. איזה אייקון של תפוז את הכי אוהבת: אממ.. אין מועדף, אני אוהבת הרבה. אבל בעיקר
וכאלה
מה את מתכננת לעשות בסוף השבוע?: שינוי מרענן! לצאת לדייט!
להקות שאת אוהבת חוץ מסינרגיה: אוונסנס. הדבקת אותי
. וגם את ניקלבאק , והובסטנק, מוניקה סקס , מופע הארנבות!!!
שיר של סינרגיה שאת אוהבת: אין מועדף. כולם כלכך כלכך מדהימים.
סתם שיר שאת אוהבת: מיי אימורטל , ברינג מי טו לייף , everybody's fool , in loving memory ,the reason. כמה פעמים ביום את נכנסת לפורום?: הרבה. המון. באיזה עוד פורומים את גולשת?: גולשת באוונסנס, הפיג'מות , שייגעצ,וזהו בערך. טוב אין לי עוד
, גם לך!
.

זוהרוש15

New member
the reason../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif שיר כל כך מדהים!!

המילים ממש מרגשות... ואני בכלל אוהבת את הלהקה הזאת.. יש לי עבודה בחופש באנגלית על שיר מסויים שאני בוחרת ובחרתי את השיר הזה.. את אוהבת את הובסטנק?

XxXSynergitXxX

New member
התחלתי לשמוע לא מזמן, ליאור שלחה לי

שיר שלהם וממש התלהבתי. באמת . אממ . יש לך על עוד שירים שלהם המלצות ? D:

XxXSynergitXxX

New member
חחח אוונסנס זה ממך!!

אתמול נכנסתי לפול & בר והיה את כל פולן , וישר נזכרתי בך. ואני כזה שואלת את המוכרים "זה פולן של אוונסנס,נכון?"

למעלה