כנסו כולם!!

../images/Emo32.gif כנסו כולם!!

אוקי חברייהה... היום יש את מבחן הבמה של כוכב נולד.. והשבוע מתחרה הדר עוזרי!! זכרו את השם טוב טוב למה היא הכוכבת הבאה.. הדר מקסימההה ביופיה ובקולה כמובן ואין מצבבב שהיא לא זוכה.. בבקשה תראו היום ותבחרו בה!! מגיע לה!! תפיצו הלאה לכל מי שאתם מכירים .. !! ראיתי לנכון לכתוב את זה פה הרי מאילה שלנו זמרת על .. והדרר בדרך לשם גם .. תעזרו לה להצליח.!!! יום טוב לכולם!! ;) אוהבת דיקוש

אני אישית מאוד אהבתי אותה ואני בעדה

אבל יש מתמודד מהעיר שלי עפולה ושמו אוהד אלישע ואני מצביעה לו תצביעו גן לו בבקשה דיקלה נעשה עיסקה אני יצביע גם להדר ואת תצביעי לאוהד הולך?

הדר עוזרי באמת מקסימה../images/Emo70.gif

היא באמת מדהימה
אבל שיר ביטון היא הכוכבת שלי ושום דבר לא ישנה את זה... אז שבוע הבא כוווווווווולם להצביע לשירי המדהימולה

חח דיקושש.. ניסיתי לא עובד לי

והדר באמת מקסימההה;) יש לה קול מהמם מאז שבחי ירושלים שהיא שרה ידעתי שהיא תהיה גדולהה יש לה את זה ..!!!!!!

טל גבסו

New member
אני איתך!!

גם אני נדלקתי על הדר מהפעם הראשונה שראיתי אותה!!!! ואני הולכת להצביע לה מלאאאא אבל אחותי הכי אוהבת את נעמה לוי ובכוונה שמו אותם ביחד אוווף אז אנחנו עושות חצי להדר וחצי לנעמה

יאללה מתאים ...עסינו עסק!!!!

חחח אם בא לך לדבר איתי נסגור על עוד כמה דברים חחח כדאי לך איתי ממש כיףף לעשות עסקים חחחח

אז בינתיים העסק הראשון שלנו מתקיים

היום חחחח נדבר כבר אחרי נראה מה יהיה בעסק אם זה באמת שווה לעשות איתך ואז כבר יהיו עוד עסקים חחח

אני מסכימה איתך מאמי היא באמת

מהממת ואני בטוחה שהיא תגיע רחוק אגב הצבעתי לה מלאאאא לפחות 20 קולות ולכל אחד מהמתחרים האחרים הצבעתי לו קול אחד ואת השאר שזה יותר מ-200 קולות הצבעתי לאוהד אלישע דיקושששש מה איתך חומד הצבעת לו?

למעלה