כנסו דחוףףף

i love feli

New member
../images/Emo32.gif כנסו דחוףףף

אני רוצה לדעת איך מגישים בקשה ליהיות מנהלת של פורום או לפחות להוסיף עוד פורום?.. אני מבקשתתת מהמנהלים פה או מכל אחד אחר שיודע איך וממי מבקשים להוסיף עוד פורום לפורמים פה.... וגם בדרך ליהיות מנהלת שלו...??? תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה למי שיענה !!!! תודה אוהבת אותכם בייי

i love feli

New member
טוב כנסו רגעעע דחוף!!!!

טוב הגשתי בסוף בקשה שיפתח פורום על: ג'וש הארטנט וb2k עכשיו הבקשה שלי שאם יש פה מישהו שמעוניין שיפתח פורום כזה שילך לפורום תפוז משוב ושיגיב ויגיד שהוא רוצה שיהיה פורום כזה.... בבקשה תלכו ותגיבו שם גם אם לא אכפת לכם שיפתח רק תלכו לשם ותשרשרו שאתם מסכימים כמה שיותר יצביעו ככה יהיה יותר סיכוי שזה יפתח! תודה חמודים בייי מי שלא מכיר את ג'וש הארטנט וb2k אז הנה תמונה שלהם: זאת של ג'וש הארטנט

h e n y

New member
ג'וש המושלם!!!!!!!!!!

אני חולה עליו!!! רק אתמול ראיתי את "פרל ארבור" {בפעם השלישית}וכמעט בכיתי!!

shambi

New member
ל i love feli

קראתי את ההודעה שלך בתפוז משוב ותאמיני לי שאם תרצי לפתוח פורום לג'וש הארטנט אז יהיו לך המון תומכות [או תומכים] ול heny גם אני ראיתי אתמול את הסרט, 3 פעמים במשך יומיים ב yes ולדעתי זה הסרט הכי טוב שלו רק חבל שהוא מת שם.. דרך אגב - תראו מה ציירתי
סתתתתתתתתם וכן, אני יודעת שזה לא נושא הפורום.. סליחה

i love feli

New member
ראיתי את פרל הארבור כבר 8 פעמים

אפילו יותר וכל פעם אני בוכה מחדש!!! תגידי יש לך עוד תמונות שלו שהם מצוירות?? אם כן תשימי.. תודה

h e n y

New member
לא,

היו כמה קטעים שצחקתי, אבל בהכלל זה היה מרגש, זאת אומרת הם היו חברים כול כך טובים והוא מת, אז הרגשתי כמו שההוא הרגיש. אבל בסוף שמעתי את השיר וכמעט בכיתי.. רק לשמוע את השיר הזה נזכרתי בו.

i love feli

New member
היה הרבה קטעים מצחיקים אני הכי

אוהבת שרייף נוסע למלחמה וההיא באה אליו ואז הוא אומר להוא שבאוטובוס היא אוהבת אותי...! חח זה קורע!..

לא, אני לא מדברת על זה....

כל הסרט הצחיק אותי. אני פשוט ישבתי עם חברות שלי ולא יכולנו להפסיק לצחוק...זה הכל היה כל כך דרמטי, יותר מידי דרמטי אפילו, עד כדי כך שזה הצחיק...והיו הרבה דברים לא הגיוניים... חשבנו בהתחלה לצאת באמצע, אבל החלטנו להישאר בשביל הצחוקים

i love feli

New member
מה? זה הסרט הכי טוב שראיתי.. אני

מבינה שאת וחברות שלך אוהבות יותר את הסרטים שהם חסרי תוכן... יש גם כאלה אנשים... הסרט היה מעולה וגם זכה ב3 פרסי אוסקר...

Dafi the Mighty

New member
רק בגלל שהיא לא אוהבת את הסרט

שאת אוהבת, לא אומר שהסרטים שהיא רואה ואוהבת (והחברות שלה) הם חסרי תוכן. לא יפה

i love feli

New member
צודקת.. מצטערת.. כנסו!!!

נפתח םורום חדש ומעולה לשחקן שמשחק בסרט והואא החתיך ג'וש הארטנט תכנסו ותגיבו להודעות כי הוא חדש והוא קצת דומם בבקשה תעזרו לי לפרסם אותו... או שסתם תגיבו! לפורום יש קישור למטה וגם פה... http://www.goop.co.il/Clubs/clubsindex.aspx?module=Club&club=654

למעלה