כנסו אנשים...!

Misery Loved Me

New member
בקרוב..../images/Emo8.gif

הבעיה שלי היא שהמשפחה הזאת דיי תקועה אבל היום אני מניחה שכבר יהיה לי על מה לכתוב..בסביבות השעה שמונה וחצי.

Aquara

New member
אני מבינה שאחתה דתי.

-אבל בגלל זה אל תנסה לדחוס לנו דברים בכוח. תכתוב את כל העובדות לפני שאתה מפרסם. מה כתוב למעלה? "בסד". בסד= אנשים חרדים, המתנהגים כמו מיסיונריים, רק ביהדות. הפרוש שלי קצת קיצוני, מה? כמו מה שהם כתבו. הוא לא הרג רק יהודים, אלא את כולם, ולכן זו לא סיבה לחשוב שאנחנו מיוחדים. עוד סיבה לחגיגת הסילבסטר היא בגלל שזו סיבה למסיבה וסיבה לשמוח. מה אתה חושב, שאנחנו חוגגים בשביל האיש הזה? פףף... אני מבקשת בפעם הבאה להפעיל את שיקול הדעת!

רוני13

New member
זה רק מראה...

כמה יש פה חוסר מודעות!ואני לא חרידוס{נראה לך?!!?!}ובכל זאת מה הסיבה למסיבה פה?! שהוא הרג יהודים/כולם?!מה זה משנה,לא חוגגים ביום שבו נרצחו יהודים במיוחד לא שזה חג של נוצרים!וחחח....אנחנו ב
אז מותר לי לכתוב מה שאני רוצה ולפרסם מה שאני רוצה! חוצמזה-גם לא מזיק לדעת קצת דברים!,זה לא עשה למישו פה רע סתם לידע כללי אסור?!

גלוש 12

New member
הקומונות!../images/Emo57.gif

בגלל שזה שירשור
אז חשבתי שאולי כול אחד ישלח את כתובת הקומונה שלו כדי שיכנסו יותר ילדים! הנה שלי- http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=13694&smsMsg=
דיי חדשהה הקומונה!
ביו'ש

Rey Mysterio13

New member
אם הייתי אומר את מה שאני חשוב על

האתר הזה מן הסתם הייתי נחסם ממערכת הפורומים של תפוז. מאיפה הגיעה לכם החוצפה שאתם מעזים לשים תמונה מהשואה של ילד יהודי ושל צלבי קרס?! לא כל אנטישמי הוא נאצי. נאצים- תמכו בהריגת היהודים,צוענים,נכים ועוד כל מיני ורצו להשאיר רק את הגרמנים, ובנוסף גם להשתלט על העולם. אנטישמים- אנשים ששונאים את היהודים. כל נאצי הוא אנטישמי אבל לא כל אנטישמי הוא נאצי. ועוד משהו- "מי שלא מעביר, שלא יקרא לעצמו יהודי!". אתם מודעים לכך שמותר לאנשים לתבוע אותכם במציאות על זה, כן?

זה בדיוק מה שאני אומרת

איזה שטות מה אם אני לא שולחת את זה ל15 אנשים אז אני לא נקראת יהודייה? אני בכלל לא מבינה מה זה קשור! לדעתי סתם איזה בחור היסטרי כתב את זה כאילו אני לא העברתי ל15 אנשים אז לא אני לא יהודיה פשש איזה שטויות

למעלה