כמה הודעות

Ana Lyn Newkirk

New member
אפשר פליז בלי עוקצנות?

אין לי בעיה שנשתמש כאן בציניות, אירוניה וצחוק, אבל פליז, שלא נגרר לפסים של עקיצות ולגלוגים הדדיים.

Ana Lyn Newkirk

New member
אבל לא צריך להגרר לציניות

"חה חה חה" לדעתי זו היתה תגובה לא עניינית

מה רע בזה?

אני אמרתי שהכלבה שלי ופריק הם זוג מושלם אז ליהי אמרה שאתה והיא זוג מושלם. אמרתי שזה לא סותר אחד את השני..שיכולים להיות כמה זוגות משולמים.. מה שאני חושבת זה שהתגובה של ליהי עם כבר הייתה לא עניינית... ואז היא אמרה שזה היה בצחוק.. אז צחקתי-חה חה חה...והאמת היא שלא הבנתי שזה היה בצחוק אבל לא משנה... אני לא ניסיתי להרגיז מישהו בחה חה חה שלי.. ואני אשמח אם תגיד למה זה לא היה במקום.

אה..אני לא התכוונתי סורי זה היה

בנימה שמחה,באמת,אבל בכתיבה לפעמים זה יכול לצאת אחרת... אז סליחה

adii1201

New member
אני אגיד לך ../images/Emo3.gif

כי בעיקרון כשמדברים על חתולים קוראים להם חתולים לא חתולות וחתולות זה מושג לזונות
מסקנה
אתה הוא זה עם הראש הכחול
ותיזהר אני חכמה
(למרות שקיבלתי 72 במבחן בהיסטוריה!!!! היסטוריה לא משקף חוכמה
) בכל מקרה, אנחנו מתאימים גם בגלל שאני חכמה וגם בגלל שאני אמרתי

Ana Lyn Newkirk

New member
זה בדיוק מה שקרה לי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בערך..
לפני חודש ישבתי על איזו פיסת דשא בבצפר שלי והתכוננתי לאיזה מבחן במחשבים. בין לבין דיברתי עם שרה בטלפון. כעבור כמה דקות אני הרגשתי שטפון של מים שזורמים עליי מאיפושהו, ובהתחלה ממש לא ידעתי מאיפה זה בא. חשבתי שאולי הממטרות שהיו ליד נדלקו לשנייה. מסתבר בסוף שאשתו של סגן מנהל הפנימייה, שגרה בתוך הביצפר שלי (כן, זה נשמע הזוי, אבל יש לנו בנייני מגורים בתוך הבצפר של כל צוות הפנימיה) שפכה עליי דלי מים מהחלון
רק אחרי חודש, כשבעלה (סגן מנהל הפנימייה) בא וביקש ממני לא לשבת על הדשא שליד הבית שלהם, ועל הדרך הוא חשף בפניי את זה שהסיבה לכך שחטפתי זרם מים על הראש היתה בגלל הדלי מים שאשתו שפכה עליי ולא בגלל איזה ממטרות או משהו כזה שנדלקו אז. באותו רגע הייתי בשוק, ואחרי יום הגשתי נגד הכלבה ששפכה עליי מים מהחלון תלונה בסגל של הפנימייה. האמת היא שלי אישית כל הסיפור הזה הזכיר סרטי בורקס ישראלים משום מה. כ"כ אופייני שישימו שם קטעים כאלה שאנשים שופכים מים מהחלון
אבל לי אישית זה קרה במציאות, אתם מבינים? ועוד מאשתו של סגן מנהל הפנימייה

Ana Lyn Newkirk

New member
"מתעללת במסלולים"

עפ"י מה שהמחנכת שלך כתבה לך במכתב להורים שלך: "בתך אינה מכבדת את המסלול"

למעלה