כל מיני הודעות לא משורשרות

ציסטוסקופיה בהרדמה מלאה

באדיבות קופ"ח כללית קיבלתי תור לציסטוסקופיה בבית חולים כרמל בחיפה ולהפתעתי הרבה (ובניגוד למה שאמר לי האורולוג) כתבו לי שהבדיקה תתבצע בהרדמה מלאה, ועלי להיות בצום 8 שעות, היתכן?? גם קבעו לי את הבדיקה לשעה 15:00, כאשר עלי להאזר בסבלנות כי השעה המשוערת להכנס לבדיקה היא עד 18:00, מה זה הדבר הזה? אני ממש לא מתכוונת להגיע לשם, ושכל מיני מתמחים יעשו עלי סטאז' בזמן שאני בהרדמה מלאה, אני פשוט בהלם מהחוצפה שלהם. היות ואני חיפאית, חשבתי אולי לבצע את הבדיקה ברמב"ם, האם אתן ממליצות? ואם כן על איזה רופא?

דולי9

New member
יש לךי תור לתה"ש מחר

משהי מעוניינת להגיע במקומי בשעות הצהריים?

דולי9

New member
לגבי דקפפטיל ..

אני אמורה להתחיל להזריק בשבת דקפפטיל 0.1. האם ניתן להזריק לבד או שצריך אחות. האם זו זריקה בבטן או בישבן?

נעמי 17

New member
" אמא יקרה לי" סדרה חדשה בערוץ עשר

על הדרך להפוך לאמא. טיפולי הפריה, פונדקאות ואימוץ, כל הדרכים מובילות לאותה ההגשמה- להיות לאם. הפרק הראשון- עוסק באימוץ. מחר בערב בערוץ 10 מביאה לכאן את השרשור ממקום אחר. את האם המאמצת מהפרק הראשון אני מכירה אישית
ליוותי אותה בהתלבטות ובתחילת דרכה בדרך לאימוץ.

מפציצה בשאלות לאחרונה :)

היה אמור להיות לי תור לאולנטרסאונד פרניאלי בתל השומר ב15.10 ותור לבר גבל ל21 לצערי המכונה שלהם התקלקלה(?!) ונאלצו לדחות לי את התור ל 13.11 אבל אין להם תור לבר גבל שטוב לי כי אני באנדו' ב28.11 ... האם כדאי לי לעשות את הבדיקה במקום אחר ולהביא לברגבל ב21 ? האם זה יהיה כזה נורא? תודה על היחס והתשובות אתן מאוד מקלות על הסיוט של הימים האחרונים :) לילה טוב

באותו עניין

התקשרתי למחלקת אורולוגיה בכרמל ואמרו לי שמבצעים את הבדיקה הזו באופן שגרתי בהרדמה מלאה, כי אחרת יכאב לי מאוד. אני כבר מבולבלת לחלוטין.

luli74

New member
מאוד פשוט

דקא 0.1 מגיע במזרק מוכן להזרקה. אין בעיה להזריק לבד: המיקום המדוייק הוא מסביב לטבור, לצבוט את ה"צמיג" ופשוט להזריק. מומלץ להזריק לאט לאט- ואז לא כואב.

זואילי

New member
לשוקולית 100

לא הבנתי, התור לא.ס גם היה אצל בארגבל? מה זה התור ל - 21? פגישת ייעוץ אצלו? לא ממליצה לעשות את התור אצל רופא אחר. תבררי באיזה עוד מקומות הוא מקבל ועושה שם את הבדיקה.

ב21 זה ייעוץ לגבי התוצאות של הא.ס

מישהי יודעת איפה עוד הוא מקבל? תודה רבה זואילי....

שוקולית

ראיתי שהוא מקבל פרטי ברמת גן, אבל אין לי מושג אם הוא גם מבצע את הבדיקה בקלינקה הפרטית. טלפון: 03-6359875 תתקשרי ותבררי.

בלגן2

New member
היום בערב

יש תוכנית של מיקי חיימוביץ' על אמהות (בשורוק) והדרך לשם - אימוץ, פונדקאות וכו'... לא ראיתי, אבל נראה מעניין וחשבתי שאולי זה יעניין גם אתכן לאור כל ההודעות בזמן האחרון על הדרכים השונות שכל אחת בחרה לעצמה. הנה הקישור -

זואילי

New member
בקשר לתוכנית בערוץ 10

צפיתי עם אבא שלי ושנינו התייפחנו מההתחלה ועד הסוף... בהחלט חיזק את הרגשתי בנושא, ועם תמיכת אהוביי - אימוץ עומד באותו סדר עדיפויות של ספונטני. אחד ליד השני. שירשור על הפיכתי לאמא עוד יגיע!

היה יפה מאד

היה מאד מרגש, במיוחד שלקחו ילדה שבעצם אם תחשבו על זה במדינה שבה היא נולדה לא היה לה כלום והיא לא היתה מתפתחת כמו שצריך והביאו אותה למישהי שתגדל אותה והיא תתפתח ויהיה לה טוב. מרגש.

ר ו מ י ה

New member
דווקא את זה פחות אהבתי

הסיור בשוק כדי להמחיש את העובדה- ישראל טובה לילדים- גווטאמלה רעה, היה ממש לא לעניין. גם בישראל תוכלי למצוא ילדים רעבים. דווקא מאוד התרשמתי מהאישה שטיפלה בה במשפחה האומנת ואני חושבת שהעובדה שטיפלו בה כל כך יפה עד לאימוץ מאוד מאוד משמחת.

מסכימה עם חלק מהדברים

נכון שבישראל יש רעבים ונכון שהאומנת טיפלה בה יפה, אבל עדיין נראה לי שכאן יהיה לה יותר טוב, זו רק דעתי ואפשר לחלוק, מקווה שלא נפגעת ואם כן אז סליחה.

למעלה