כל מיני הודעות לא משורשרות

../images/Emo32.gif שוב אני לקצת ולא להרוס שרשור

היי בנות חוזרת לקצת מידי פעם.....האריזות בעיצומן השיפוצים כמעט לקראת הסוף והתכנון הוא לעבור עוד בסופ"ש הזה......כך שיש המון עבודה.....ובמקביל זכיתי למיגרנה
בהמשכים...לגב תפוס.....והמון שרירים שפתאום החליטו להזכיר לי את קיומם.......
וסיפור כהרגלי..... הכנתי לי כרית חמה לגב התפוס שלי .
.... האיש רואה סרט ...מתכננת ללכת למיטה ושם בדלת הכניסה הוא עמד
כן כן......גבירותי ואחיותי לאנדו.............חגי החתול המדהים שלי חזר ..... יששששששששששש....לא מאמינה למראה עיניים מבקשת שהאיש יסתכל גם שנינו ראינו את חגי שם בדלת מפוחד רזה ורעב......יושב ומחכה שנפתח לו את הדלת (דלת רשת)......אני כמעט התמוטטתי והתחלתי ישר לבכות ......ופתאום כל כאבי הגב המיגרנה ושאר העננות השחורות שמעלי הכל נעלם ..... כי חגי שלי חזר.....ולא איכפת מכלום...
...שמחה שלא איבדתי תקווה. ועכשיו הוא יושב לידי מתפנק ואוכל .....והכי חשוב מגרגר לכל התומכות בחזרתו תודה לכן אתן נפלאות.....
נתראה בהמשך ולא לאבד תקווה

את החתימה את מתכוונת

כן בהחלט.....בנתיים הוא נשאר בבית עד למעבר.....בדיוק חודש עבר מאז הוא נעלם......תודה מתוקה

איזה יופי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא יאומן!!!!!!! איזה יופי שהוא חזר. ידע שעוברים דירה וחזר בזמן הביתה
.

זואילי

New member
או זקזק איזה יופי ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

כמה דמעות של אושר הוספת לי עכשיו, אחרי שהתרגשתי מהתוכנית בערוץ 10, ועכשיו הבשורה המדהימה שלך! ברוך הבא חגי!!

galim29

New member
קולולו...... ../images/Emo99.gif

קטנת אמונה שכמותי.... ממש שמחה שטעיתי.. מאושרת שחגי המלך חזר. מזל שעדיין לא עברתם דירה אחרת זה היה חמור מאוד....

נעמי 17

New member
תשמעי מותק יש לי סיפור בשבילך- ובשביל חגי

החתול הלבן שלי ששמו היה ג'אפר, חתול שלא ידע שהוא חתול, היה נרדם בישיבה כמו בן אדם,נשען על הספה אחורה ויושב ונרדם. ישן איתנו מתחת לשמיכה מחבק, מלטף ממש כמו איש קטן. יום אחד הג'אפר נעלם. חיפושינו במושב באמצע הלילה הפכו להרגל וכל חתול לבן שנראה בשטח מייד היה עובר בדיקה מדוקדקת. עברו כמה שבועות והגיע ערב פסח- ערב ליל הסדר, ואנחנו לא חוגגים נשארנו בבית, מתוחים ועצבניים, אני משוטטת בפורומים והאיש משחק איזה משחק מחשב דבילי. כל המושב בעיצומו של ליל הסדר. לפתע אני שומעת את דלת החתולים הקטנה נעה והינה גאפר ניגש לקערת האוכל........ למחרת טסנו לאמץ את הבן שלנו, אם לא היינו מאמצים- לא הינו בבית באותו היום אלא חוגגים עם המשפחה. הלואי וחגי מבשר בשורה עבורכם בידיוק כמו ג'אפר שלנו.

lior362

New member
ואוו...

איזה כיף האמת פשוט לא ייאמן . מסכן קטן. טוב העקר שעכשיו הוא בסדר איזה כיף לשמוע את זה .

למעלה