, כי חסר כאן.

shanchan

New member
../images/Emo32.gif, כי חסר כאן.

וכי אני פשוט חייבת למסור את המשפט הזה לעולם: ים זה מגניב. [ואני סתם מתלהבת כי הייתי היום אחרי שנתיים שלא הייתי.

LudaGirl

New member
שנתיים?!

גאד. כאילו אני לא הולכת הרבה לים. וחוץ מזה שבעיקרון אני משרתת בבת גלים. אני לא שוחה. אבל שנתיים?

roni727

New member
לכי תדעי

אני אף פעם בחיים שלי לא הייתי בעזריאלי. שלא לדבר על הגג >; אני הולכת עם החברות לקראת התיכון בסופהחופש.

LudaGirl

New member
גם אני עד גיל

18 לא הייתי בעזריאלי.. אני צפונית ויצא לי להיות בת"א במקרים חריגים. עכשיו אני הרבה הרבה בקריה אז יוצא לי כמה פעמים בחודש לעבור שם. על הגג לא הייתי

TheWingedPig

New member
לי יצא להיות בעזריאלי רק אחרי הגיוס

"ווהוו" קיריה ><.... אבל כשכבר התחלתי לראות את עזריאלי, ראיתי אותו כל יום, פעמיים ביום, ולפעמים שלוש (אם הייתי יוצאת להסתובב קצת בהפסקת הצהרייםP: ) מבחינת ים.....הייתי בים לפני שנה בערך, סתם למטרת טיולון. לא שחיתי בים כבר..אמ..משהו כמו 6 שנים?...לא אוהבת. מעדיפה בריכה בשביל השחיה. ולא אוהבת לשחות באופן כלליP: וואי, אני באמת צריכה לנסוע לים מתישהו, לפני תחילת הלימודים...:) אה, כן, ואלו הם עגילים ענקים שהכנתי לפני כמה חודשים (אני חייבת לצלם את כל הדברים החדשים, כבר מצטברים אצלי פה בערימה ). כנראה שלא אלבש אותם בחיים:)

shanchan

New member
הפעם הראשונה שהייתי בעזריאלי הייתה לפני בערך

4 שנים, כדי ללכת למשחקייה עם דודה ובנדוד שלי.
לבד (כלומר, עם חברות) הייתי רק בשנה שעברה.

sha chan XD

New member
השנה XD

בחנוכה בכנס אנימהוליק שהיה ._. פעם ראשונה (על הגג נדמה לי? X_X או שזו היתה מין מרפסת ענקית כזו כי הבניינים עוד המשיכו והמשיכו XD; זה מפחיד) ולא אהבתי בכללי X: בחיי שזה מקום מבלבל ובדיוק היה שם איזה אירוע בראץ אז בכלל ><;; אבל יחסית אני הייתי בגיל צעיר ליד כל מי שפה (האם להיות גאה בזה? - לא זה סתם עזריאלי ._.) יש לי נטיה לקשקשת אז אני אגמור כאן XD

shanchan

New member
יאפ, שנתיים, בגלל שחברים שלי עצלנים.

זה כבר החופש השני שאנחנו אומרים לפחות 10 פעמים בחודש "בואו נלך לים!" ואף אחד לא זז, אז החלטתי שאני הולכת לים ומי שרוצה יבוא.
וחוץ מזה, שללכת לים בשבילי זה אוטובוס ורכבת, שזה אומר בערך שעתיים וחצי נסיעות בסה"כ. ככה זה כשגרים בחור. :/

LudaGirl

New member
כן. אבל כש

חבר'ה אצלכם יתחילו לעשות רשיון, זה יהיה יותלר פשוט

בנות ../images/Emo13.gif

אני צריכה מישהי שתנסה להירשם לי לגלריה DA ניסיתי להירשם 4 פעמים, משלושה מחשבים שונים, וזה לא נותןלי להירשם. אני לא יודעת למה
מי שמוכנה, יכולה לדבר איתי דרך המסרים. אני ממש אשמח. תודה רבה!

Karin917

New member
../images/Emo10.gif

אין לי כוח לאנשים יותר. חברה אחת שולחת סמסים בשעות שבהן אני כבר ישנה ומעירה אותי, אחרת מסננת [לא בכוונה], השלישית ממש משגעת אותי עם התוכניות שלה. כל דבר היא מסבכת! הוא כבר לא מציע לי להפגש איתו סתם ככה אבל מצד שני מזמין אותי לצאת איתו ועם חבר שלו [וחברה שלי] בערב. השיחות שלנו כבר לא כמו פעם- אנחנו מדברים רק כשממש משעמם לו ופתאום בשלב מסויים הוא מפסיק לשלוח הודעות ונעלם. אני לא מצליחה להבין אותו... היום עבדתי עם אנשים אחרים וכולם מתנהגים שם כאילו הם הבוסים שלי רק בגלל שאני חדשה. חלק מהם אפילו דפקו אותי כשעשיתי משהו לא טוב
.

שיר760

New member
לכולן

תקשיבו מישהי יכולה להביא לי את הקישור לפורום דוליז בנענע אם יש? ואם יש גם פורומים אחרים של דוליז =] בתודה מראש שיר760

sha chan XD

New member
ומה הקשר למה שהיא אמרה?

לא יודעת מה להגיד אז..עדיף שאני אשתוק (בנושאים שאני לא מבינה בהם ><; בתור ילדה קטנה בת 13 ורבע בערך)

roni727

New member
../images/Emo41.gifזה קשור ללוח אני יודעת...../images/Emo41.gif

אבל מה עם ההצבעות למיס פורום?

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifמצטערת

המקלדדת שלי התקלקלה במחשב השני והשלטים שלי שם והקטגוריות להצבעות (הקטגוריות זה פחות בעיה אבל אתן רוצות גם פרסים לא?) אז כנראה שיהיה לי מחר או ביום ראשון בערב (וגם זה לא בטוח
) מקלדת.. אם יש שאלות/פניות/תלונות בבקשה במסרים.

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifוגם הייתי בצפון חמישה ימים../images/Emo122.gif

למעלה