אומנית קטנה
New member
אוף אוף אוף
היי, בגלל שהרבה אנשים בכלל לא יודעים מה אני רוצה לעשות, אני יכולה לפרוק את זעמי ותסכולי רק פה. אני גל, עוד לא אחשוף יותר כי אנחנו לא מכירים
אבל אני סה"כ חיה בשלום עם 90% מעצמי. יש משהו אחד שתמיד הפריע לי- אף הפינוקיו שלי...תמיד צוחקים עליי שקודם האף שלי נכנס ואז אני. אומרים שנראה כאילו אני כל הזמן משקרת לפי האף שלי ועוד כל מיני דברים ממש לא נחמדים כאלו
הייתי רוצה לשנות את המצב הזה כדי שאני אהיה יותר משמחה מאיך שאני נראית ואז אולי.. טוב זה שטותי, אבל אולי יהיה לי חבר גם. ל2 החברות הכי טובות שלי יש. אבל זה לא הקטע- לי חשוב בעיני עצמי להראות טוב. אז הלכתי בחמישי אחה"צ לאיזו פגישת ייעוץ בכללית אסתטיקה. גררתי את אמא שלי איתי באיומי דמעות (אחרי שחודשיים אני בוכה לה כמה שאני חייבת את זה )ואחרי כל זה- אמא שלי עדיין אמרה שהיא מעדיפה שאני אחכה לגיל 18. אין לי כסף ואני תלויה בהורים שלי אוףףף כל התיכון אני אהיה פינוקיוווווווווווווווווווווווווווו לאלאלאלאלאללאלאאאאא זהו יותר טוב ל5 דקות הקרובות. אני קופצת לחברה אז טוב שפרקתי את עכשיו. אני לא מספרת לאף אחד על זה. תודה
היי, בגלל שהרבה אנשים בכלל לא יודעים מה אני רוצה לעשות, אני יכולה לפרוק את זעמי ותסכולי רק פה. אני גל, עוד לא אחשוף יותר כי אנחנו לא מכירים