0verpr0tected
New member
../images/Emo32.gifכולם כנסו...../images/Emo18.gif
- קודם כל..מצטערת שלא הייתי פה כמה ימים, פשוט לא הייתי בבית בכלל אז לא יכולתי להכנס לפה ולא כלום. ציפיתי לראות כשאני אחזור לפחות שרשור עידכונים של מישהו[למרות שאין הרבה
] אבל בכל זאת ציפיתי שמישהו אחר יעשה את זה, אבל זה לא חשוב כבר. - הפורום ממש יבש, וחבל שאתם לא פותחים כל מני פינות משחקים או משהו..
- אין הרבה גולשים בפורום וממש חבל, אבל אין מה לעשות..
אז לפחות מי שפה שלא ייעלם כי אפשר להגיד שאנחנו בסה"כ 7 [?] גולשים קבועים :S ויש עוד כמה שמגיבים פעם בחודש או משהו כזה..וזה ממש מייאש שזה ככה ומוציא את החשק לגמרי לעשת משהו בפורום הזה. - יש הרבה משחקים ופינות שחשבתי לפתוח אבל מכיוון שאנחנו לא הרבה פה, אז זה מיותר אפילו לנסות לפתוח אותם כי זה לא יהיה כיף בלי הרבה אנשים. אבל לא חשוב..אני אחשוב על כל מני דברים אחרים ואפתח כל מה שאני יכולה כדי שהפורום יהיה פעיל..ושוב..אם מישהו רוצה איזה שהיא פינה או משהו בפורום ממה שאני פותחת[ ושהוא יהיה אחראי לפתוח אותה לפחות בפעם בשבוע ולא..פעם בחודש
] שיגיד, אני ממש אשמח אם כולם יהיו שותפים ופעילים בפורום ולא רק 2 אנשים וחצי XD שפותחים כל הזמן. ממש אכפת לי מהפורום, וחבל לי שדווקא פורום הילארי[
] כזה מת
. אז אני מקווה שגם כשהילארי תתחיל לעשות יותר דברים- שיצאו יותר סרטים, אלבום חדש[
] וכל דבר אחר..אז יבואו לפה יותר אנשים ויהיה מעניין וכיף
אהאהאהאהאה
ואני מצפה לתגובות!! לא סתם בשביל עצמי ישבתי וכתבתי את החפירה הזאת, אז אני מצפה לתגובה מכולם, אשמח לדעת את דעתכם, מה אתם חושבים שכדי לעשות? רעיונות לפינות? מה אפשר לעשות כדי להביא לפה גולשים?XD וכ'ו.
- קודם כל..מצטערת שלא הייתי פה כמה ימים, פשוט לא הייתי בבית בכלל אז לא יכולתי להכנס לפה ולא כלום. ציפיתי לראות כשאני אחזור לפחות שרשור עידכונים של מישהו[למרות שאין הרבה