כולם כנסו...

0verpr0tected

New member
../images/Emo32.gifכולם כנסו...../images/Emo18.gif

- קודם כל..מצטערת שלא הייתי פה כמה ימים, פשוט לא הייתי בבית בכלל אז לא יכולתי להכנס לפה ולא כלום. ציפיתי לראות כשאני אחזור לפחות שרשור עידכונים של מישהו[למרות שאין הרבה
] אבל בכל זאת ציפיתי שמישהו אחר יעשה את זה, אבל זה לא חשוב כבר. - הפורום ממש יבש, וחבל שאתם לא פותחים כל מני פינות משחקים או משהו..
- אין הרבה גולשים בפורום וממש חבל, אבל אין מה לעשות..
אז לפחות מי שפה שלא ייעלם כי אפשר להגיד שאנחנו בסה"כ 7 [?] גולשים קבועים :S ויש עוד כמה שמגיבים פעם בחודש או משהו כזה..וזה ממש מייאש שזה ככה ומוציא את החשק לגמרי לעשת משהו בפורום הזה. - יש הרבה משחקים ופינות שחשבתי לפתוח אבל מכיוון שאנחנו לא הרבה פה, אז זה מיותר אפילו לנסות לפתוח אותם כי זה לא יהיה כיף בלי הרבה אנשים. אבל לא חשוב..אני אחשוב על כל מני דברים אחרים ואפתח כל מה שאני יכולה כדי שהפורום יהיה פעיל..ושוב..אם מישהו רוצה איזה שהיא פינה או משהו בפורום ממה שאני פותחת[ ושהוא יהיה אחראי לפתוח אותה לפחות בפעם בשבוע ולא..פעם בחודש
] שיגיד, אני ממש אשמח אם כולם יהיו שותפים ופעילים בפורום ולא רק 2 אנשים וחצי XD שפותחים כל הזמן. ממש אכפת לי מהפורום, וחבל לי שדווקא פורום הילארי[
] כזה מת
. אז אני מקווה שגם כשהילארי תתחיל לעשות יותר דברים- שיצאו יותר סרטים, אלבום חדש[
] וכל דבר אחר..אז יבואו לפה יותר אנשים ויהיה מעניין וכיף
אהאהאהאהאה
ואני מצפה לתגובות!! לא סתם בשביל עצמי ישבתי וכתבתי את החפירה הזאת, אז אני מצפה לתגובה מכולם, אשמח לדעת את דעתכם, מה אתם חושבים שכדי לעשות? רעיונות לפינות? מה אפשר לעשות כדי להביא לפה גולשים?XD וכ'ו.

noy m

New member
תגובה :)

את ממש צודקת שהפורום מת וכשאין אנשים ואין תגובות זה כבר מוציא את החשק לעדכן... אבל בכל זאת הילארי פחות נראת בזמן האחרון ואין עלייה עדכוניםם ובאמת שתוציא כבר עוד סרט או אלבום=] ואני מבטיחה לחשוב על רעיונות לפינות ;)

AvivoOosh

New member
עונה :)

גמאני מתההה שיהיה עוד חדשות על הילארי,ואני ממש מתה לאלבום חדש,או לסינגל של rich out... ואני ממש ממש מעריכה שאת פה ומעדכנת,ואני בתור מגיבה כמעט קבועה,רואה מה את עושה... אני חושבת שניב צריך להפוך אותך למנהלת!

Nathalie 6293

New member
../images/Emo26.gif

אני ממש מסכימה איתך.. וכתבתי את זה כבר.. אני מנסה להשקיע כמו שהשקעתי בעבר אבל אני ממש עסוקה וזה.. כשאני לפעמים נכנסת לפורום אחרי יום שלם שלא נכנסתי אני לא רואה שום תגובה חדשה. אני באמת חושבת שלכל אחד צריכה להיות פה פינה משלו שתעלה כל שבוע או אפילו יותר. אז יאללה כולם תשקיעו בפורום כי כל האנשים פה באמת נחמדים ואוהבים את היל. =] אהה ועוד משו.. מה קרה בסוף עם התחרות מלך/מלכת היופי? חשבתי שנוי, את אמורה לפתוח אותה לא?

0verpr0tected

New member
כן...אבל ממש קצת נרשמו../images/Emo4.gif...

אז היא בסוף לא פתחה את המשחק.. האמת שזה באמת לא כיף לשחק כשיש קצת אנשים..ככה המשחק מסתיים מהר
וזה סתם לא כיף כזה Ooלדעתי..

AvivoOosh

New member
ואנחנו 4,לא 7

אני את נטלי וnoy m [סורי אני לא זוכרת את השם שלך
] אפילו ניב לא פה!

למעלה