עכשיו מתחיל חצי הגמר השני.
Y Yarinv New member 19/8/07 #22 בועז ומארינה../images/Emo13.gif ושלומי../images/Emo10.gif חן היה צריך לעלות במקום שלומי. נהרסה לי השלישייה החלומית (היה לי גם את בועז, מארינה ואליסה).
בועז ומארינה../images/Emo13.gif ושלומי../images/Emo10.gif חן היה צריך לעלות במקום שלומי. נהרסה לי השלישייה החלומית (היה לי גם את בועז, מארינה ואליסה).
Y Yarinv New member 19/8/07 #25 מה מלהיב בוונאבי זמר רוק? בכל מקרה, זה לא מציק לי, המקום השלישי בגמר שמור לו מראש.
S sn22 New member 19/8/07 #27 השלוש השלו לגמר הם: מרינה, בועז ושלומי השלישיה שעלתה לגמר: מרינה מקסימיליאן בלומין, בועז מעודה, ושלומי בראל. מי לדעתכם צריך/צריכה לנצח?
השלוש השלו לגמר הם: מרינה, בועז ושלומי השלישיה שעלתה לגמר: מרינה מקסימיליאן בלומין, בועז מעודה, ושלומי בראל. מי לדעתכם צריך/צריכה לנצח?
N Nizan 16 New member 19/8/07 #28 ../images/Emo115.gifעוד מישהו קיבל הודעת שגיאה? שלחתי SMS לשלומי דרך הפלא של אמא שלי וברגע שסגרו את הקווים התקבלה הודעה שהשליחה נכשלה . אבל העיקר שהוא ניצח! עוד לא קרתה פעם שהצבעתי למישהו בתחרות כלשהי והוא לא זכה, יש לי מגע זהב XD. אני מהמר שבגמר הוא יהיה מקום או ראשון או שני (עדיפות לראשון ).
../images/Emo115.gifעוד מישהו קיבל הודעת שגיאה? שלחתי SMS לשלומי דרך הפלא של אמא שלי וברגע שסגרו את הקווים התקבלה הודעה שהשליחה נכשלה . אבל העיקר שהוא ניצח! עוד לא קרתה פעם שהצבעתי למישהו בתחרות כלשהי והוא לא זכה, יש לי מגע זהב XD. אני מהמר שבגמר הוא יהיה מקום או ראשון או שני (עדיפות לראשון ).
S sn22 New member 19/8/07 #29 למי אתם מצביעים בגמר ככב נולד?! השלישייה שעלו הם: מרינה מקסימיליאן בלומין, בועז מעודה, ושלומי בראל. למי אתם מצביעים בגמר?
למי אתם מצביעים בגמר ככב נולד?! השלישייה שעלו הם: מרינה מקסימיליאן בלומין, בועז מעודה, ושלומי בראל. למי אתם מצביעים בגמר?
Y Yarinv New member 19/8/07 #31 למרות שאני לא נותן יד למפלצת הכספים הזאת אני מצביע כביכול למארינה. מארינה ומנכ"ל סלקום יסתדרו בלי ה-SMS המסכן שלי.
למרות שאני לא נותן יד למפלצת הכספים הזאת אני מצביע כביכול למארינה. מארינה ומנכ"ל סלקום יסתדרו בלי ה-SMS המסכן שלי.
Y Yarinv New member 19/8/07 #33 הסתדרו מצויין בלעדי בארבע עונות הקודמות לא מרשה להכלל בשטיפת המוח הזאת על הSMS.
N nofarosh11 New member 19/8/07 #35 ../images/Emo80.gif לשלומי../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif איס מארינה, מה מארינה, למה מארינה?! אמממממממממממממממממממממממממממממממממממממא1!! [בהשראת הפרסומת לכדורונים ]
../images/Emo80.gif לשלומי../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif איס מארינה, מה מארינה, למה מארינה?! אמממממממממממממממממממממממממממממממממממממא1!! [בהשראת הפרסומת לכדורונים ]
X xlulitx New member 19/8/07 #37 ../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאעאעאעא../images/Emo99.gif.!!!!1111111 רק בגללו ובגלל בועז אני רואה תגמר ! D: הביצוע האחרון ששלומי נתן גם עזר לו P: אעאעעק/'טעא6כרעאק'גחלם
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאעאעאעא../images/Emo99.gif.!!!!1111111 רק בגללו ובגלל בועז אני רואה תגמר ! D: הביצוע האחרון ששלומי נתן גם עזר לו P: אעאעעק/'טעא6כרעאק'גחלם
N nofarosh11 New member 19/8/07 #38 ../images/Emo45.gif../images/Emo80.gif../images/Emo88.gif אני חולה על השיר הזה בביצוע שלו- 'אהבה בוערת' שמתי אותוט בכל פלא' אפשרי בבית, שלא יהיה לי משעמם בנסיעות רק בגללו אני רואה ת'גמר, הוא ח י י ב לזכות1!
../images/Emo45.gif../images/Emo80.gif../images/Emo88.gif אני חולה על השיר הזה בביצוע שלו- 'אהבה בוערת' שמתי אותוט בכל פלא' אפשרי בבית, שלא יהיה לי משעמם בנסיעות רק בגללו אני רואה ת'גמר, הוא ח י י ב לזכות1!