כוכב נולד.

ילד רע 16

New member
../images/Emo32.gif כוכב נולד.

כל המדינה בסערה מכוכב נולד 5. כאן תוכלו לדבר על התוכנית. מארינה עלתה לגמר ואליסה הודחה מהתחרות. אז הערב ישירו דורון, בועז ושלומי, ונראה מי יהיו השניים הנוספים שיעלו לגמר. תהנו.

Yarinv

New member
../images/Emo45.gif כנ"ל

רציתי אליסה במקום חן, אבל זה מה שיש...

Yarinv

New member
שרון חזיז (אביגייל) בערוץ מוסיקה 24

כתבתי בשירשור
הקודם, אז אני כותב גם כאן יש עכשיו בערוץ המוסיקה סופשבוע של שרון חזיז (אביגייל השענית), שכידוע היא זמרת. מ-15:00 ועד 19:00 יש תוכניות שקשורות אליה: 15:00: "השיר שלי", עשרת השירים שלה שהיא הכי אוהבת ובין לבין היא מספרת על השירים עצמם. 16:00: "עושים שבת עם...", שירים שלה ושל אחרים שהיא אוהבת. 18:00: "שירים שאני אוהב במיוחד", עשרת השירים שהיא הכי אוהבת מהמוסיקה הישראלית וקטעי מעבר בהם היא מסבירה למה היא אוהבת אותם.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifשלומי וחן (רק בגלל שאין לי ברירה)

כל מי שרציתי שיגיע לשלבים האחרונים עף כבר באמצע: סיוון, עדן, נדב קדמון, אדיר. זה כאילו שבכוונה מעיפים את מי שאני אוהב. אבל היחידה שבאמת בעומק ליבי לא רציתי שתגיע לגמר היא מרינה
, לא האמנתי שהיא בכלל תעבור את אמצע התוכנית.

ילד רע 16

New member
הגמר שהיה-אמור-להיות מבחינתי:

בועז, אליסה, מארינה. אליסה עפה לצערי, אז מבין מי שנשאר - דורון, שלומי וחן - אני מעדיף את שלומי. שלומי כהן XD

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאם חן ושלומי לא עולים לגמר

אני לא צופה בגמר ! גם ככה אמא שלי תראה בגלל מרינה ><.

לא יכול להיות

כי אחרי העונה הרשואונה לא ייסמו את השידורים החוזרים,כי אף אחד לא ירא את זה אם הוא הרגע ראה סמיים בדרך כלל שידורים חוזרים קרוב לעונה ה2

Yarinv

New member
NEVER SAY NEVER

בכל מקרה, לא כתבתי שזה מה שבטוח יהיה. מחרתיים אני אדע.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifחחחחחח איזה מגניב זה!

אבל זה קיים כבר כמה זמן, יש את זה בבית של ביל גייטס.

Yarinv

New member
ימית סול (הולוגרמת המחשב) מספרת על עצמה

באתר של ניקנט, התוכנית שהיא מנחה בערוץ ניקלודיאון. הוידאו מצורף להודעה

למעלה