יש לי שאלה

../images/Emo32.gif יש לי שאלה

התמונות שאני מצלמת יוצאות קטנות יחסית לעמוד. ולעומת זאת יש לי שוליים מכל הצדדים. איך אני מבטלת את השוליים כך שתצא לי תמונה על כל המסך? אשמח להסבר מפורט.

זאב לבן1

New member
אם את מתכוונת ל"שוליים" הלבנים

שיש מסביב לכל התמונה כשפותחים אותה על מסך גדול... אז לא נראה לי שאילו שוליים, התמונה פשוט קטנה מדי ולא ממלאה את כל המסך. פשוט אל תקטיני אותה כ"כ. ואם זה כך יוצא מהמצלמה תגדילי קצת את הרזולוציה\רמת הדחיסות של התמונה.

silvey

New member
באיזה גודל יוצאות התמונות כשאת

מצלמת ולאיזה גודל את מקטינה אותן?

תודה לעונות../images/Emo24.gif

640X480 כתוב על כל תמונה, כנראה שזה מה שכיוונו לי את המצלמה, והיא מצלמת עד 1000 תמונות, אין לי מושג בכיווני ריזולוציה.

bigjack

New member
תשני את זה לפחות ל-600*800

אמנם הכמות תיקטן אבל התמונה תהיה יותר גדולה שימי רק לב שגודל הקובץ גם יגדל ולפעמים לא יתאים לעליה לפורומים

silvey

New member
שוש,התכוונתי איזה גודל KB כתוב ב...

חלונית שנפתחת כשאת שמה את העכבר על הצילום? אצלי זה נע בין 400 ל-800+ ואז אני נכנסת לצייר ומקטינה עד בערך 50KB.

ה KB מראה לפעמים 57 ולפעמים 74

וזה תלוי אם אני מצלמת מקרוב אז יותר ואם קצת מרחוק אז 57. אבל בכ"ז יש לי קצת שוליים.

tamarhp

New member
לא צריך להקטין כ"כ הרבה

תפוז מקבל עד 500K, מספיק להקטין עד שיהיה 400+. אלא אם כן התמונה כ"כ גדולה שקשה לתפוס את כולה בעין ואז כדאי להקטין כדי שיוכלו לראות את התמונה המלאה בזמן הפתיחה.

silvey

New member
אני אוהבת לראות צילום במלואו כשאני

פותחת לראות צילום. כשהוא גדול זה לא נוח כשצריך להזיז כדי לראות כל פעם רק חלק ממנו...

למעלה