יש לי שאלה.... מישהו מהפורום גר בנתניה?
מ מישל בת 34 New member 5/8/02 #6 הממממ אני גדלתי בנתניה סיטי, אם זה עוזר לך כמובן. אבל אנחנו לא מאותו המחזור, אבל את יכולה לנסות אותי...
הממממ אני גדלתי בנתניה סיטי, אם זה עוזר לך כמובן. אבל אנחנו לא מאותו המחזור, אבל את יכולה לנסות אותי...
ס סיציליה1 New member 5/8/02 #15 כוכבית אני יכולה לנסות לעזור לך אם זה ממש חשוב, תני לי פרטים. והשבוע תקבלי תשובה
פ פשוט אישה** New member 5/8/02 #9 כוכביתוש........./images/Emo41.gif כנסי לאתר ח´ברה.... תמצאי שם את מה שאת מחפשת הרבה יותר מהר...
ש שולינקה 27 New member 5/8/02 #10 כוכבית,, רציתי להפנות אותך לאתר,, החברה,, מתברר שאני לא מקורית,, לפי כך,, אני גרה בראשלצ,, עוזר???
פ פנטום הצט New member 5/8/02 #17 גדלתי בשכונת סלע... מכיר את כל העבריינים... אם הם לא ידעו איפה החברים שלך אף אחד לא ידע... חחחחחחחחחחחחח...
גדלתי בשכונת סלע... מכיר את כל העבריינים... אם הם לא ידעו איפה החברים שלך אף אחד לא ידע... חחחחחחחחחחחחח...
M m i c h a l i New member 5/8/02 #19 גם בראשון יש... שיכון סלע.... גם שם יש "עבריינים".... אולי בכל עיר יש סלע שכזה..... ספרו על עוד ערים עם שיכוני סלע...
גם בראשון יש... שיכון סלע.... גם שם יש "עבריינים".... אולי בכל עיר יש סלע שכזה..... ספרו על עוד ערים עם שיכוני סלע...