יש לי רעיון

פלאפ

New member
יו......... נחשי מי .... לRוית.

מה קורה בובה?......... מתגעגת.....? נו טוב אני מבינה זה קורה לכולם. אני מניחה שאת בפסיכו או ישנה או משהו בדומה אני לעומת זאת ישנתי שעתיים וחצי בלילה..... אבל מה לא נעשה בשביל כסף. דרך אגב אדווה הייתה אצלי אתמול בעבודה והיא טוענת שהיא מנסה לתפוס אותך אך לא מצליחה האם את "מסננת לה שיחות" ? נו טוב הזמן קצר והמלאכה מרובה....... סתם אין לי הרבה מה לעשות אני סתם יושבת פה באינטרנט כל היום וכבר הלכו לי העיניים או מהמסך או מעייפות אני לא בטוחה וגם שתיתי הרבה שוקו ולפי דעתי הסוכר מתחיל להשפיע עליי..... למה אני כותבת כ"כ מהר אני לא מבינה...אההההההההההההההההה זה לא נגמר.... סתם, לילה נעים לך בנט אני מניחה שאני אהיה בעבודה, באחת מהן לפחות LOVE U פלאפ,

moriss

New member
../images/Emo32.gifיש לי רעיון../images/Emo70.gif

כל הקישורים שיש לנו קשורים לאלאניס, למה שלא נוסיף עוד קטגוריות של קישורים? אני מציע שתשרשרו לכאן את האתרים שאתם ממליצים עליהם+ הסבר מה יש בתוכם, והמנהלים האחלה של הפורום, יחליטו אילו להכניס לקישורים המומלצים של הפורום. נ.ב יוסי ורוית, אני מצטער על תוספת העבודה שאני עושה לכם, אני רק רוצה לעזור לשפצר את הפורום

motib4

New member
שלום...

תוטכלו לשים תמונה של אלאניס והתאומה שלה יחד? או את התאומה שלה לבד? תודה- מוטי

moriss

New member
אני לא בטוח אם זה...

האח התאום שלה, אבל יכול מאוד להיות שכן, אבל אל תתפס לזה.

moriss

New member
הנה עוד אחת, כשהם היו קטנים

אבל שוב, גם פה אני לא בטוח בזה. לצערי זה כל מה שיש לי.

j u n k

New member
לא עידן אתה טועה..

התמונה הראשונה ששמת היא של אחיה הגדול אם אינני טועה.. הנה תמונה שלהם ביחד:
חוצמזה אם תגלגלו כמה דפים אחורה תראו שיש תמונה של וויד מאתר שהוא פתח לסטודיו המדיטציה שלו...

symptoms

New member
שאלה

היום קניתי את הדיוידי של ג´אגד לייב ( הגיע הזמן לא?
) ושמעתי אנשים בפורום מדברים על זה שיש עוד קליפ להד אובר פיט ושהוא נמצא בדיוידי אז רציתי לדעת אם הוא נמצא במלואו בדיוידי כי לא ראיתי אותו תודה מראש
רעות

רעות

קודם כול תתחדשי (מה לקח לך כול כך הרבה זמן?) עכשיו לשאלה שלך, אכן הקליפ השני של HOF נמצא בדי וי די אבל לא במלואו ! יש רק חלקים ממנו אישית אהבתי יותר את הגרסה הרגילה מה איתכם ? איזה גרסה אתם יותר אהבתם??? תענו אולי ככה הפורום התעורר קצת

symptoms

New member
פשוט

רק לפני כמה שנים נהייתי מעריצה של אלאניס ואז קניתי את הדיסקים וכל זה אבל עד שנכנסתי לפורום לא ממש ידעתי על הדיוידי וחשבתי שאפשר להשיג את זה רק באינטרנט אבל אז גיליתי שיש את זה בחנויות ורצתי לקנות ( עדיף מאוחר מאשר לעולם לא...
) אז תודה לחברי הפורום שגילו לי כל כך הרבה דברים שלא ידעתי על אלאניס
ולא רק את זה
אפשר להשיג את הגרסה השנייה? רעות

אני מעדיף את הגרסה השנייה...

אני מעדיף אותה יותר. אני אכנס היום יותר מאוחר וישים לכם מלא תמונות מהגרסה שנייה, אבל באיכות לא משהו....

אין לי אותה אבל

אני זוכר שלפני כמה זמן היה אפר להשיג את כולה אם אני אראה איפה שהוא אותה אני אגיד לך

אני יודע איפה אפשר להשיג את הגרסה..

באתר: www.alanismorissette.co.il האיכות יותר מעל הפנים... יש מעל הקליפ גם מן "קו" של ההקלטה...

AlanisJunkie

New member
תראי, אין ספק שרוית אחלה...

והיא מקסימה וחמודה ומעניינת והכל. אבל!!!!!!!!! ואני משער שהיא תסכים איתי, אפשר הודעות כאלה במסרים ולא בפורום?
.

avivs

New member
פסיכו?

ראיתי שאמרתם שרווית בפסיכו? אתם מתכוונים לפסיכומטרי? באורט ביאליק?

פלאפ

New member
נו טוב....

סלחתי... לא פסיכו ולא נעליים ולא ביאליק... פלאפ,

j u n k

New member
למי שאין את ג´אגד ליטל פיל לייב...

חברים...חיפשתי את הדי וי די הזה שנים בארץ...ולא מצאתי אז כבר הזמנתי מאמאזון- אבל רק אתמול הייתי בב"ש בתחנה המרכזית ושם מוכרים בחנות מאסטר דיסק" את הדי וי די- לתושבי הדרום..רוצו לקנות.

למעלה