יש לי גיטרה קלאסית,חומה-רגילה.(באסה) ספרדיה... וזה לא קל לנגן... אני עכשיו לומדת את האקורדים-am ו e
ב בובה יקרה New member 25/8/03 #1 ../images/Emo32.gif יש לי גיטרה קלאסית,חומה-רגילה.(באסה) ספרדיה... וזה לא קל לנגן... אני עכשיו לומדת את האקורדים-am ו e
../images/Emo32.gif יש לי גיטרה קלאסית,חומה-רגילה.(באסה) ספרדיה... וזה לא קל לנגן... אני עכשיו לומדת את האקורדים-am ו e
ל לירן מם New member 26/8/03 #5 תתחדשי!!! מזל טוב!!!! ואמרנו לך את כל זה כבר בצ'אט..אל תעלבי... אז תתחדשי!! ותהני ממנה!! ובהצלחה בלמידה!!! בהמון אהבה לירן
תתחדשי!!! מזל טוב!!!! ואמרנו לך את כל זה כבר בצ'אט..אל תעלבי... אז תתחדשי!! ותהני ממנה!! ובהצלחה בלמידה!!! בהמון אהבה לירן
A alomm New member 26/8/03 #6 מזל טוב../images/Emo65.gif תתחדשי ../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif
מ מיטקין New member 26/8/03 #7 תתחדשי יקירתי.... אני גם רוצה ללמוד אולי נלמד ביחד??? חיחי סתם תהני....
H heaven is here New member 26/8/03 #8 תתחדשי על ה-../images/Emo168.gif ! גם לי יש גיטרה קלאסית אבל אין לי זמן ללמוד עליה... בינתיים...
נ נוש סמים ורוקנרול New member 26/8/03 #12 ../images/Emo168.gifתתחדשי בובי!../images/Emo168.gif אני מצטרפת לברכות של בעלי ואם במקרה תלמדי לנגן אז תלמדי גם אותי... הגיטרה שלי מעלה אבק ואני יודעת עליה רק 10 אקורדים בערך.. ושוב.. תתחדשי!!!! נושי.
../images/Emo168.gifתתחדשי בובי!../images/Emo168.gif אני מצטרפת לברכות של בעלי ואם במקרה תלמדי לנגן אז תלמדי גם אותי... הגיטרה שלי מעלה אבק ואני יודעת עליה רק 10 אקורדים בערך.. ושוב.. תתחדשי!!!! נושי.