יקיריי

VASANA

New member
../images/Emo32.gif יקיריי

ערב טוב לכולכם
יקרתם לי מאד, וחשבתי שזה לא מתאים להיעלם לכם כך סתם מבלי לתת קריאת כיוון. עניינים משפחתיים (ונהפוכו) מונעים ממני להכנס לרשת, גם קוצר זמן וגם חוסר מצפרוח... אז באתי לדשדש לכם, לומר שאני עדיין עם הראש מעל פני המים
בשאיפה לא לשקוע, כי אני עושה (כמעט) הכל כדי לשמור על עצמי ועל עצמאותי... יבואו ימים טובים יותר ואשוב להתערות איתכם בנושאים החשובים באמת. ובינתיים, מאחלת לכל החיילים ולמשפחותיהם שבוע רגוע ומוצלח, בשורות טובות והרבה נחת. אלון שלי, אגב, עדיין עם המפשעה
לא סיימו את הבדיקות, ובעצם רק הבקר חזר לבא"ח לאחר גימלים וחופשה "משפחתית", עלאק... ליל מנוחה ותודה על התמיכה

oshiko

New member
../images/Emo24.gifמקווים שהכל יסתדר לך

שהחיים יתפסו מסלול תקין ורגוע. שאלון יחלים. לפעמים החיים כמו ירושלים - ירידות, עליות. אל תתביישי לפרגן לעצמך ולהיכנס לכאן כשקשה. כולם עושים את זה.

סמדר בנ

New member
וסאנה - חסרת לכולם ../images/Emo24.gif

מקווה שעניניך המשפחתיים ייפתרו במהרה. תינסי מדי פעם, שהו סוג של תראפיה
שיהיו רק בשורות טובות

אממאא

New member
חשבתי עליך יום חמישי בטקס ההשבעה...

שיהיה לכם רק טוב
. לפעמים טוב לצאת מה
ולבוא פה...

מיקקוש

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif ואנסה, מקווה שעניינים

יסתדר במהרה ותשובי אליננו בפול-אז

שיהיה לך רק טוב

מקווים לחזרתך לשגרה היומיומית שלנו. את חסרה לנו עם הכישרון הסיפרותי שלך. מקווה שבמהרה העיניינים יסתדרו. שמרי על עצמך.

The Blue Fairy

New member
../images/Emo32.gifכן קצונה, לא קצונה?

אני עדין לא יודעת מה לעשות.. יש לי גיבוש בתחילת החודש ואם אני רוצה באמת לעבור אותו כדאי שאני אסגר על עצמי.. אוף והחבר נפל בינתיים מהמסלול של הקשר"גים בגלל בעיה בברך, בינתיים הוא רס"פ בבה"ד 7

oshiko

New member
שלום פיה

התגעגענו ... אם את מתלבטת - לכי על זה. היגיון לוגי פשוט. אם תתחרטי - המעבר מכן ללא אפשרי. המעבר ההפוך בלתי אפשרי. רק כמה הערות טכניות: 1. למה זה אוף-טופיק? זה בעניין צבאי, קשור ישירות לפורום. 2. חבל שבחרת לשים את זה בשירשור שקשור למשהו אישי של VASANA. אי אפשר לשרשר את זה במקום אחר כי זו לא הודעה ראשית.

The Blue Fairy

New member
../images/Emo140.gifהתנצלות לVASANA

לא שמתי לב
זה אוף טופיק כי..אין לי כרגע מה לשתף או לספר כל כך..אחרי הגיבוש אני אוכל לשתף יותר :) באיזשהו מקום אני מתפללת שלא עברתי את המבחנים..כי אם עברתי הבחירה אם לצאת לקצונה או לא תהיה בידיי, וזה הרבה יותר קשה להאשים את עצמך בבחירה שלך...

סמדר בנ

New member
עד הגיבוש תדעי

לגבי הבחינות, כדאי שתעשי לך רשימה של בעד ונגד. זה שהחבר נשר מהקשר"גים בטח דוחף אותך לא לצאת אני משערת
אני מציעה לך לחשוב לטווח של אחרי הקורס - האם זה יגדיל את העניין בתפקיד, האם את מרוצה כרגע ממה שאת עושה וכו'. בהצלחה

למעלה