ים!

שלום

ואו טוב אממ...אני לא ידעתי שיש פורום לדרים ועכשיו ראיתי אז אמרתי שאני חייב לרשום... אני אציג את עצמי:שמי עומר אי בן 19 וחצי מראשל"צ אני שומע בעיקר מוזיקת מטאל ופרוגרסיב. הלהקה האוהבה עליי היא כמובן דריםתיאטר..וזהו. לצערי אני לא יוכל להשתתף באופן שוטף בפורום בגלל חובתי למדינה... עד לפעם הבאה ביי ביי :)

NaTaLiiiii

New member
אני באבל../images/Emo16.gif../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif../images/Emo5.gif../images/Emo129.gif|ב

שמתי את כל האייקונים העצובים שיכולתי למצוא! כן..לא הייתי כאן מליון וחמש שנים..אני באבל.. MEGADETH התפרקו..כן...אאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הכי נורא זה שזה קרה לפני חודשיים וגיליתי..וגיליתי..את.. את..זה רק לא מזמן! טוב,זו בעצם הסיבה שלא הייתי כאן חוץ מעוד סיבה קטנטנה(המורות טוחנות ת´שכל)......טוב ...שנייה..(מנגבת ת´עיניים מהבכי)... טוב STOP מפסיקה עם הדרמה ......הכי חשוב ש I´M BACK אתם בטח מה זה שמחים עכשיו(כן בטח..) תשמחו!!!!

EROTOMANIA

New member
I know you don´t care, but...

An old guy was staring at my shirt and told me Dream Theater rules and he got all their stuff .. 2 thumbs up man... Fat, old smoking man.. my dad kept laughing at me.... New York´s great up to here, Kim in NY...

RevitallicA

New member
אמממ...מותק...

איפה את חיה?!?! זה קרה כבר לפני הרבה יותר מחודשיים! חוצמזה שהם ממשיכים רק בלי דייב... ודייב יהיה מפיק או מש´ו כזה... אל תדאגי! יהיה טוב!

theriddler

New member
האמת היא שהגיעה הזמן שהם יתפרקו

זה התחיל מניק מנזה שעזב (הוא היה אחלה מתופף) אחר כך מרטי פרידמן (באמת....אני צריך לדבר?) לפי מה ששמעתי הדיסקים באחרונים שלהם היו פיחסה... אל תדאגי תמיד יהיה לנו את: rust in peace countdown to extintion youthnesia (ככה כותבים את זה??????) ו cryptic writings שוב.....לפי מה ששמעתי בערך risk ו the world needs a hero.... מלאים בסתם רוק כבד סתמי שכזה (moto cyco?....what da fudge????)

EROTOMANIA

New member
Good morning darling...

They split some time around april, they were my favs... until I heard Dream Theater... I was on a week of mourning... Dave made an accident and something fucked up in his hand .. what the hell did he do with it? (hehehe..)

NaTaLiiiii

New member
שיייווואווווו

מישהו רוצה לגרום לי שבץ ? כמעט קיבלתי התקף לב! וזה לא מצחיק!!!!!!!!!!!!!!!! צריכים לראות אותי עכשיו,יש לי מקל כדי שלא יתקיף אותי איזה ש... ערפד בררררררר

Dont Panic

New member
עדי!

מה איתי? אני לא מספיק טוב בשבילך? חיילים? זה מה שאת רוצה? הא? חחחחחחח :) בלי פאניקה! יובל

NiGa

New member
../images/Emo32.gifים!

שמעו, הבנו, לא היינו פה 4 ימים אני ויובל אבל חאלאס! אני מרכז כל מה שלא קשור לכאן, וכך תעשו אתם אבל באמת שחאלאס עם להפוך את זה לפורום אוף טופיק אמנם הפורום לא רץ כמו פורומים אחרים אבל נא לא להסתלבט!

למעלה