ים

נו אז מה יש כל כך הרבה

להקות מטאל שהשירים שלהן בנויים מבית פזמון בית פזמון גשר.. ארץ' אנמי גם משתמשים במבנה כזה, ובנוסף הם מאוד קליטים, אבל לא זכור לי שמישהו הגדיר אותם פופ. וגם לא נראה לי מישהו יעשה את זה
ואני מאוד לא מסכים עם זה ש-THOE נשמע כמו אלבום שנועד רק למכור

TheImpactBoy

New member
ארץ אנמי בנויים במבנה זה?

איפה אתה חיי. זה שיש בית (שהוא אגב בגראולים, וזה לא נחשב בכלל!) לא אומר שהשיר בנוי כמו שיר פופ. גם לאופת' יש בתים ופזמונים, אבל הם רחוקים שנות אור מלהיות פופיסטיים. וTHOE מחולק ברובו לשירים- קניית הקהל. - שמירה על סגנון הלהקה (שגם קצת השתבש). ואתה מוזמן לא להסכים איתי, ובדרך להזמין אותי לפיצה, למה אני רעב!!!

ארץ אנמי בנויים לגמרי

לפי בית פזמון בית פזמון
ןגם לא שלהם, וגם לא השירים של וויט'ין בנויים כשירי פופ
גם לי בא פיצה למען האמת
נראה לי שיש לי דווקא
רוצה?

TheImpactBoy

New member
שלחי לי במסר פרטי,

שלא נכבד את שאר הפורום.
ואגב, אתה טועה בנוגע לארץ' אנמי.

מה טועה?../images/Emo6.gif

הם הלהקה האהובה עלי אחרי וויט'ין
ולמה לא לכבד את שאר הפורום? צריך לחגוג את זה שוויט'ין (כנראה
) באים

TheImpactBoy

New member
אני רעב אבל..

פשוט שירים שבנויים מגיטרה כבדה וגראולים, לא יכולים להחשב (בעידן זה) לפופיסטים. עצם העובדה שגראול מרחיק מאזינים (באופן כללי). ואני מכיר הרבה שירים שלהם, השירים לא בנויים נטו מבית-פזמון.

נו ברור שהם לא../images/Emo6.gif

לרגע לא אמרתי שהם פופ אתה זה שאמרת שבית פזמון זה מעאפן
וסולואים זה לא נחשב
אמנם זה לא רק בית פזמון בצורה הזאת, אבל זה לא כזהההההה שונה

Amir Noy

New member
מה הקשר גרואלים? גם שירה נשית גבוהה כמו של שא

רון זה אותו דבר... בפופ לא קיימת שירה כזו גבוהה, שלא לדבר על המוזיקה הכללית של ווית'ין.. אתה לא יכול להוציא את אופת' ואת ארץ' אנימי "בגלל שיש להם גרואלים" זה שטויות.. גם לנייטוויש יש שירים שבנויים בית-פזמון-בית-מעבר-פזמון...אז? לדעתי אתה פשוט לא קולט את הקטע P: וות'ין לא פופ, ולא קרובים לזה.. בוא נגיד שווית'ין יעשו שיר עם לינזי לוהן אני אגיד נקסט ואגיד שוות'ין אבודים..כרגע זה לא קרה :)

TheImpactBoy

New member
איפה אתה חיי איש?

מאריה קארי, סלין דיון, כריסטינה אגירה. כולם מתבססות על בלדות עם שירה גבוהה נשית! בדיוק כמו שארון. רק ששארון משלבת אלמנטים מהאופרה. ושירה גבוהה ממש אבל ממש לא שווה לגראול מבחינת התחבבות הקהל. גראול נוטה לדחות אנשים ולהפחיד אותם, בעוד שירה נשית תמיד היתה ותמיד תהיה, הדבר הכי אהוב ומוערץ.

אם ככה, אני מציע שתשמע את

האלבומים האחרונים של הזמרות הנ"ל, ומיד אח"כ את THOE, ואז תחליט מחדש אם וויט'ין פופ או לא
ברצינות אביעד, הם כל כך לא פופ.

TheImpactBoy

New member
אני מדבר על בלדת MTV משנות ה90

כמו הבלדות המפורסמות של סלין דיון או מאריה קארי. צא מהבועה

מבחינת מילים לא...

בלדות MTV זה איי וונט יו איי לאב יו יו'ר סו גוד טו מי, לטס בי טוגדר פוראבר ובזה זה מסתכם
אין תוכן מאחורי המילים, בקיצור... בAIN דווקא יש (ואותי אישית הוא ממש מרגש).

נכון, אבל לי אישית הליריקה חשובה

אני מסכימה שזה יכול להיות אחלה שיר MTV אבל לשמוע את השיר הזה (כמו שהוא) פתאום באלבום של מאריה קארי - זה לא היה קורה.

אזירפאל

New member
אוי באמת ../images/Emo3.gif

המילים של AIN הם חלק ממה שהופכים אותו לכזה גרוע: Can you still see the heart of me - אממ... AWW? שלא נדבר על השורה "Make my heart a better place" שנותנת בעצם את ההוכחה החותכת לכך שהמילים של השיר האלה ריקות ממשמעות ונכתבו כדי ליצור שיר "אעלק" מרגש. מצד שני, פירוש מילים של שירים הוא דבר די סובייקטיבי, אז לא משנה.

זה כנראה תלוי עד כמה אתה מתחבר למילים

מה רע ב-Can you still see the heart of me? מבחינתך משהו מרגש זה Can you still see how I cut myself and die? זה לא חייב להיות טראגי בשביל להיות מרגש. Make my heart a better place - כשמוציאים את השורה מהשיר היא אולי כלום אבל בתוך השיר היא מאוד מרגשת, בייחוד בצורה ששארון שרה אותה. אבל אולי אתה לא במצב נפשי של להתחבר לשיר ובגלל זה הוא לא מדבר אליך...

למעלה