ים

Ice Queen 7

New member
הסיבה העיקרית לזה היא שיש להם יותר אלבומים?

מה יותר חשוב, כמות או איכות?

bachner1

New member
זאת לא הסיבה היחידה...

אני גם באופן כללי מעדיף את נייטוויש. המוזיקה שלהם הרבה פחות חוזרת על עצמה מזו של ווית'ין. אבל סיבה גדולה למה אני יותר אוהב את נייטוויש היא זו: לפני כשנה הכרתי מחבר כמה שירים של NW ושל WT. קניתי את Century Child ו-Mother Earth ואהבתי את שניהם. אז הכרתי את וואנס וTHOE, ואהבתי את שניהם. אז את ווישמאסטר וTSF, ואהבתי את שניהם. מאז הכרתי את אושנבורן, DPP וAFF וOTHAFA ואהבתי את כולם, ולWT פשוט לא היה לאן להתקדם... השירים שלהם פשוט נגמרו שם. אז שירים של NW יש בשפע ולכן אני לא צריך לשמוע אותם שירים כל הזמן, בעוד מWT נמאס לי די בקלות.

למה אתה מתכוון אבל כשאתה אומר שהמוזיקה חוזרת

על עצמה? אני יכול להביא לך עכשיו המון דוגמאות לשירים של נייטוויש שהם נורא נורא נורא דומים
ווישמאסר ואנד אוף אול הופ לדוגמה.. ואם אתה מדבר על התקדמות, מוואנס ל-DPP אין התפתחות משמעותית, רק בהפקה שהפכה לטובה יותר והתזמורת הפכה ליותר משמעותית. (כל זה כמובן, בלי קשר לאנט). ואם אתה מתכוון פשוט לזה שלוויט'ין יש פחות אלבומים, אז אני לגמרי מצטרף לשאלה של אלה לגבי האיכות והכמות (לא שאני אומר שנייטוויש לא איכותיים. הם מאוד מאוד מאוד איכותיים). וויט'ין עדיין לא סיימו את הקריירה שלהם, והם הולכים להוציא עוד אלבומים אתה יודע..

bachner1

New member
כן אבל אני מדבר על כרגע ../images/Emo3.gif

לדעתי יש הבדל די גדול בין וואנס לDPP (אולי לא בכל השירים... אבל איזה שיר באלבום אחר דומה לסהרה או 7DTTW?). ווישמאסטר וEOAH באמת דומים, אבל שמתי לב לזה רק אחרי שאמרו את זה, וזה בגלל שהאווירה ב2 השירים שונה- EOAH אפוקליפטי כזה, מה שישר כשהכרתי אותו צייר לי שהוא דומה לפלאנט הל. ובעיקרון כל TSF הוא קצת חדגוני כזה... אף פעם לא הבחנתי מה, אבל יש משהו משותף לכל השירים שגורם להם להישמע די דומים. ואם אתה רוצה דוגמא- Pale וThe Swan Song נשמעו לי בהתחלה כמעט כמו אותו שיר. גם TH, WHYD, פרוזן, THOE FD וBE דומים, ג'יליאן וOSH דומים, אוברקאם וSMN דומים, HOS וTTBTR דומים.......

bachner1

New member
../images/Emo3.gif

אבל לא אמרתי את זה כדי למתוח ביקורת ולומר שTSF וTHOE לא טובים... רק הבאתי את הסיבה למה מבין שתי הלהקות המעולות האלה אני מעדיף את NW. כמו ש...נגיד, אם היית צריך להסביר מה אתה מעדיף, GLS או קינסלייר, היית חייב להגיד משהו לא טוב על אחד מהם כדי להסביר למה אתה אוהב יותר את השני.

bachner1

New member
הא?

אחרי כל החפירות על THOE אתה אומר לי שאתה לא חושב שהוא לא טוב?

TheImpactBoy

New member
לא :O

אני אוהב גם פופ, ויש בדיסק כמה שירים טובים.. אבל אני חובב מושבע של מטאל... זה למה התאכזבתי... קאפיש?

bachner1

New member
כאן אני לגמרי מצטרף לטענות הקבועות

והנכונות של נאור על כך שTHOE הוא אלבום הרבה (ואני מתכוון- הרבה) יותר "מטאלי" מאשר ME. אתה יכול לראות את THOE כפופ, אבל חוץ מ2-3 שירים כל קשר בין האלבום הזה לז'אנר הפופ מקרי בהחלט. לא כל מה שקליט ואתה לא אוהב זה פופ. זה אולי גם לא ממש מטאל, אבל מלבד תקופת אנטר, WT אף פעם לא היו ממש מטאל. ME הוא אלבום סימפוני, כשאלמנט המטאל הוא מאוד מאוד מאוד משני.

TheImpactBoy

New member
ME הרבה הרבה יותר מטאלי.

ובעיקר, EPI. מלודיות שונות כ"כ ומורכבות הרבה יותר מכל THOE יחד.

bachner1

New member
מסכים עם כל תוכן ההודעה שלך

וזה לא סותר את זה שאני ממש לא מסכים עם הכותרת שלה. ME הרבה יותר אפי, שונה, מקורי ומורכב מTHOE. זה לא סותר את זה שTHOE הרבה הרבה יותר מטאלי.

מסכימה לגבי ווישמאסטר וEOAH, בכלל לא חשבתי

עליהם כדומים... עכשיו כשאמרו את זה ואני אומרת "יש משהו דומה" זה סתם נראה לי מאולץ.

TheImpactBoy

New member
...

אני מקווה שאת לא שופטת לפי הדיסק האחרון של ניטוויש, כי הוא באמת גרוע. אבל לומר שאחרי 5 שירים לא יכלת לשמוע אותם? נייטוויש הם בערך הלהקה עם השירים הכי ממכרים שהכרתי (בעולם המטאל)... וחוץ מזה... לשמוע את טאריה
. אם קשה לך להתחבר לנייטוויש, זה טוב מבחינתי, זה מראה את הייחוד ואז זה שלא כל אחד יכול לאהוב (=שזה לא פופ) בדיוק כמו שלא אהבת את אנטר, את הדיסק האחרון אהבת (=כי הוא פופ). וזהו. תהני בהופעה בע"ה!

Euterpe

New member
האלבום האחרון הוא שוס!

וזה לא נוגד את זה שהקודמים מצויינים.

למעלה