ים למינהם....

NiKi†a

New member
חח..מגניב ../images/Emo6.gif

מישו ראה ארץ נהדרת? פאק היה מצחיק.

ramoni

New member
מי בא בלובה שלך ???? הא???

כן היה מצחיק רק חבל שזה היה לקט עם שידורים חוזרים (ונשנים). אבל עדין עושה טוב על הלב ועל,(ורע על הבטן...)

sapir aloud555

New member
בעעעעעעעעעע

זה ממש עושה כאב ראש שאחרי דקה סגרתי תחלון! וזה בכלל לא מצחיק תאמת... ואיייייי איזה כאב ראשששששששששש! אני לא נכנסת יותר לדף הזה!!!

ramoni

New member
דברים קטנים ומעצבנים

אלו דברים שאתם מרגישים שהם רק קצה הקרחון, לא נורא כל כך, אבל בכל זאת מעיק על הנשמה וזה לפעמים יכול לשבור אותנו במצבים שאנחנו חשופים אליהם. הנה הרשימה: 1.ללכת לשרותים ולהתישב על אסלה רטובה וקפואה(ממש פינוק) 2.המעבר בן המקלחת החמה, למגבת הקרה. 3.לגלות שהדורדראנט ספיד סטיק "נתקע" לך בעמצא הליפוף, למרות שהוא בתוך תכולתו, הוא עוד לא נגמר.. 4.נהגי מוניות 5.מצבור יתר של כרטיסיות אגד(למה לשמור אותם אפשר לזרוק...., תשאלו את הארנק לי.) 6. לקרוא תווים 7. "שוב פעם שיפתי גרוע"(נכון לגבי כל הבנות בכלל, ונכון לגביי בפרט{פריטה על גיטרה}) 8. לגלות "פרורי לחם" מפוזרים בחדר בכל פינה, לאחר העדרות ארוכה של נקיון וצחצוח. 9.לשמוע משהו אומר "כבר הינו בסרט הזה..." 10. להסביר משהו לא מובן 11. לפני מה שבאתה להגיד את זה, ישר בורח לך, ואתה שכחת מה רצית להגיד \ יש לי עוד.. אבל עד אז אתם מוזמנים להוסיף

למעלה