ים ורוד

MichelleS

New member
חרם על בתי הקולנוע

במהלך חודש אוגוסט לא הולכים לקולנוע 35 שקל לסרט?? ועוד 3 שקלים אם הזמנתם דרך הטלפון?? תוסיפו חניה/פופקורן/קולה. תכפילו את זה בשניים ועברתם את ה100 שקל כמו כלום. לא נהיה פריארים! לצרכן יש כח. והרבה. הרבה מאד. למעשה הוא היחיד שיש לו כח, אבל הרפיון ההכנעה וחוסר ההתאגדות הופכים אותו לחלש. קבוצה אלמונית הקוראת לעצמה "כח לצרכנים" החלה בזה. אתם יותר ממוזמנים להפיץ.

../images/Emo43.gifפרישת מנהלי הפורום

מנהלי הפורום אביב נטר וחן המתוקה החליטו לפרוש מניהול הפורום. אנו מודים להם על ניהול הפורום עד כה ומאחלים להם הרבה הצלחה בהמשך. בהצלחה למנהלים החדשים והמשך גלישה נעימה בפורום

פתרון למצוקת הקולנוע

גם זול (350-400 ש"ח לשנה - חופשי חודשי) גם איכותי (לא רק סרטים הולווידים ונוציצים) וגם ליד הבית שלי
סינימטק תל אביב
(ואגב.. יש כאלה גם בשדרות, דימונה, ירושלים ועוד..)

../images/Emo24.gif כף לאביב וחן!!!

המנהלים הראשונים ומקימי הפורום!!! אוהבים אותכם הכי בעולם!!

../images/Emo34.gifאביבוש וחן המתוקים

הייתן מנהלות פורום נפלאות, אבנרוש ואני ננסה כמובן להיות באותה רמה שלכן! נשיקות =]

omer123456

New member
מזל טוב!!

שביחד עם המנהלים החדשים יבוא גם האתר החדש=)) (רמז רמז תומר)

חמודיים!!

היה לי ממש כייף לנהל את הפורום למרות שלא הייתי בו פווול זמן אבל זה היה בגלל אימונים מרובים וזה.. הודעתי על זה מראש
בהצלחה לתומר ואבנר
יו

omer123456

New member
די לאימונים!

בואי לצבעים! ובייחוד לאסיפה הכללית ב - 27.08!!

../images/Emo25.gif../images/Emo68.gifמראה מראה שעל הקיר...

הערב ב-21:00 יתקיים ב- Blog TV בתפוז האירוע הכי מעניין בעיר: רייצ'ל לאב-פרייז'ר, זוכת תוכנית הריאליטי "הברבור", מתארחת Live מלוס אנג'לס, ועונה לשאלותיכם. השאלות והתשובות יתורגמו און ליין ע"י מתורגמנים ב-Blog TV. אז כמה באמת צריך לסבול בשביל להיות יפה?
התחרות בפורום קומיקס עומדת להסתיים. הזדמנות אחרונה להכנס לפורום ולהשלים את בלוני הקומיקס. לפרטים נוספים.
חידה מספר 2 של פורום מוזיקה ברזילאית התפרסמה היום. נסו את מזלכם ואולי היום תזכו בכרטיסי כניסה למועדון הפורטו לוקו.

מי יבוא לראש השנה? ../images/Emo24.gif

פורום טלוויזיה פתח בסקר ענק: איזה כוכב/ת הייתם רוצים להביא כדייט שלכם לארוחה המשפחתית בראש השנה? הראל מויאל? אגם רודברג? אפרת כהן? אביעד קיסוס??? בואו להכריע בסקר המיוחד והחגיגי!
תומר שטרית, עורך דין המתמחה בפונדקאות, יענה לשאלותיכם הערב ב-19:00 בפורום פונדקאות. הכינו שאלות מראש!
ו... שירי אלקבץ היתה כאן אתמול לפני הגמר הגדול של כוכב נולד וסיפרה את האמת על התחרות ועל המשתתפים בה. היא גם חזתה מראש את נצחונו המפתיע של הראל מויאל ושרה את הסינגל החדש שלה בהשמעת בכורה! בואו לראות.

אור מפ

New member
בגאווה - פורטל גאה חדש יוצא אל הדרך

מהיום ניתן לגלוש וליהנות ב: בגאווה - פורטל ישראלי גאה http://pride.tnsplace.net תמצאו ב"בגאווה": כתבות, מדורים, אנציקלופדיה גאה, יומן אירועים הכולל את אירועיהן של כל ארגוני הקהילה, פורומים, בלוגים, אינדקס אתרים, סקרים, לוח היכרויות ועוד... הפורטל יכתוב על ויפנה אל: הומואים, לסביות, ביסקסואלים, פמיניסטיות, מתלבטים, הורים להומואים וללסביות, צעירים/ות, הומואים ולסביות שמבקשים להיות הורים, טרנסקסואלים, דיוות וידידים לקהילה. הירשמו לפורטל (בחינם) ותגלשו להנאתכם. בברכה, אור מרוני-פנר

למעלה