יח'-יט' בטבת.

../images/Emo210.gif../images/Emo182.gifלמה לעזאזל אני חרשנית?!

טוב, רק בשנה האחרונה
ואני מניחה שזה משום שחשוב לי שיקבלו אותי לתיכון..
יש לנו עכשיו עבודה בהסטוריה, בחיים אני לא אשכח כמה אני עושה בשביל העבודה הזאת, ובשביל הסטוריה בכלל בשנה האחרונה...
תסתכלו בצד על השעה, את יודעים למה אני פה? כי עד לפני חצי שעה עשיתי את העבודה
ולא סיימתי, למה? כי זאת עבודה בקבוצות
סיימתי את החלק שלי, ועוד ילדה אחת, קרציה כמו שלא הכרתי אותה ככה, שלא באה לפגישות שעשינו אז אנחנו החלטנו לה איזה חלק היא תעשה ואנחנו בחרנו לעצמנו, אנחנו לא צודקות? בעיה שלה! אז אתמול היא באה בתלונות שיש לה יותר מכולן ועוד שיש לה פחות ממני!! לא היה לי כח לריב איתה שוב אז אמרתי לה אחרי התווכחות קטנה ואחרי שהבהרתי לה שהיא חצופה, ומאוד!, שאני אעשה שאלה אחת מתוך השלוש שהיא צריכה לעשות. עשיתי אותה, היא דווקא בכלל לא הייתה קשה. היא באה לי היום אם שאלה אחת שהתשובה שלה לקחה לה 7 עמודים, 7
לקחתי את כל מה שהיא עשתה והתחלתי לקרא ולקרא ולקרא התחלתי לסכם ואתם יודעים מה?! הצלחתי, 7 עמודים, סיכמתי לעמוד וקצת
היא רצתה שנשים 7 עמודים בעבודה שאמורה להיות בין 2-5 עמודים
אני מניחה שזה יהיה ככה גם בשאלה השניה
אבל לא-אני לא הולכת להיות פראירית כמו שזה נראה כרגע
תקראו לי מלשנית אם בא לכם, אבל אני אלך למורה שלי ואני אגיד לה בדיוק של מה שרשמתי פה. אכפת לי? לא! אני אקבל את ה-100 והיא את ה-0 אני זו שעבדתי פה!! וואוו הייתי חייבת לפרוק
אם קראתם אני גאה בכם חחח

MC MoRaNa

New member
נו, ברור.

רק בשביל חברים משקרים בעבודות, דה. למה, מי היא שהיא לא תעשה כלום? אני אישית הייתי שולחת אותה למיון, תודה ולהתראות:]

../images/Emo113.gif

מה עם הבנות האחרות שבקבוצה? דברי איתן, ותראי מה הן חושבות .. [או שזה רק שתיכן בקבוצה? O:] מקסימום, אם זה ממש חשוב לכן, תקחו את החלק שלה ותעשו. אני יודעת שזה לא הוגן אבל.. תגידו למורה :/ בכ"מ, כל הכבוד על ההשקעה! [הא, הודעה ארוכה!]

../images/Emo210.gif../images/Emo182.gifאנחנו 5 בקבוצה..

דיברתי היום עם עוד 2 והן מסכימות איתי, עם האחרונה עוד לא יצא לי לדבר.. אבל כנראה שנלך למורה שביום ראשון

S H I R O N I

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo71.gifאת צודקת ב100%!

ככה זה בקבוצות..:\ זה לא יפה מה שהילדה הזאת עשתה, היא ממש חצופה!

../images/Emo188.gif../images/Emo60.gifזה מה שקורה שעושים

עבודות בקבוצות... בסוף תמיד מישהו חייב להידפק! ואת צודקת ב100%, אל תהיי כזאת טובת לב

למעלה