יומי

../images/Emo32.gif יומי

אני פותחת את הפינה הזאת שוב כדי שלא נגיע למצב של כמעט סגירת פורום טוב היום היינו עם הבית ספר בבית המשפט נכנסנו למשפטים של עבירות פליליות פגשנו נערים חתיכים שלצערנו הועמדו לדין (סחר בסמים), ואז נכנסנו לעוד כמה משפטים משעממים כאלה... ובלי קשר יום שלישי אני הולכת לראיון של בית ספר אחר תאחלו לי בהצלחה איך עבר עליכם היום.....

this is me then

New member
אני היום הייתי בבית

לא הלכתי לבית ספר כי הייתי עיף, אבל השלמתי טונות של חומר, כבר ניהיתה לי יד כחולה מרוב כתיבה. גם פספסתי 5 מבחנים!!

CherryPrincess

New member
../images/Emo41.gif המממ../images/Emo41.gif

אתמול נשארתי בבית כי המורה שלימדה רוב היום הייתה בחו"ל.. אז סתם ישניתי יותר מהרגיל... ואז בערב הבן אדם הכי מושלם בעולם היה אלי (
) והיום עוד יום בצפר יבש.. ומחר יומולדת

אור P

New member
לי היה...

אחלה יום, כמה שעות חופשיות, אבל לא משהו מיוחד... קיבלתם כבר ציונים??

../images/Emo32.gif

היום היה לי יום קל במיוחד באתי ב-10 "למדנו" שעתיים משפטים עם מורה מעפנה שלא יודעת ללמד אפילו שזה חצי כיתה למדנו לשון והשתחררנו הביתה ולא איחלתם לי בהצלחה לראיון מחר

אור P

New member
אה....

בהצלחה...... לאיזה בי"ס את הולכת לראיון? לי היה אחלה יום, שעתיים ספרות-הבעה, שעתיים לשון, מורשת והבייייתהה

לבית ספר מסורתי דתי

פירסט אולי שמעת על 7 הבנות זכרונם לברכה אז כן הם משם (בית שמש) ואחת מהם הייתה ידידה שלי בלי קשר....... אז בקיצר אני לא דתייה אבל לא נורא אבל בת דודה שלי לומדת שם ואנחנו כמו אחיות אז רציתי ללמוד איתה שם, חירבשתי להם שאני שומרת שבת עכשיו הם רוצים שאני יסיים את המחצית ויעבור את המבחנים אני יעדכן אתכם בהמשך.......

אור P

New member
אה..

לא לא שמעתי אבל מה, כאילו בי"ס רק של בנות או גם עם בנים?? אני בחיים לא הייתי יכול להתמודד עם זה..

CherryPrincess

New member
../images/Emo41.gif לא נראה לי../images/Emo41.gif

שלא היית יכול להתמודד עם בצפר שכולו בנות (לא נראות משהו כי הן דוסיות ואסור להן להראות טוב) אבל בכל זאת בנות

אור P

New member
לא... התכוונתי

שלא הייתי מתמודד עם בי"ס רק לבנים - זה דכאון... מה עם כל הבנות הכוסיות (ואכן דוסיות לא נראות טוב - SORRY על ההכללה).

שני עיוורים לא ראיתם חחחחחחח

שרשמתי מסורתי בנים ובנות ביחד ואחרי בית ספר הולכים עם מכנסיים זה חופשי כזה שם.

אה ואור

אתה רציני שלא שמעת על 7 הבנות שנרצחו בנהריים לפני כמה שנים (שנתיים או שלוש נראה לי) דיברו על זה בכל הארץ בחדשות בעיתונים אתה מהזה לא מעודכן.......

אור P

New member
וואי, ראיתם כלבוטק??

אנחנו ממש בהלם פה ממנהל הלשכה שהטריד נשים חד-הוריות, הוא ממש דפוק סוטה!!

CherryPrincess

New member
../images/Emo41.gif ראיתי בחדשות בבוקר..../images/Emo41.gif

מזעזע.. מי הוא חושב שהוא? עצרו אותו

Azar Azar

New member
היום הצטלמתי לתמונת מחזור

אני בכיתה י"ב כל השבוע הזה היה כיפייייי כי מלא מורים שלי חולים אז התחלתי מאוחר וסיימתי מוקדם אבל שבוע הבא חוזר השבוע הרגיל של השיעמום

../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

היום הבטיחו לנו שחרור בשעה שישית אבל תשמעו מה קרה, המנהלת הדפוקה שלנו הייתה אמורה ללמד שעה חמישית והיא שכחה שהיא צריכה ללמד אותנו אז אנחנו מחכים לה חצי שעה שתבוא היא לא באה אז החלטנו לרדת אליה לבדוק אולי משתחררים יותר מוקדם באנו אליה רואינו אותה מדברת עם אחד ההורים בבית ספר שאלנו אותה אם אנחנו משתחררים כבר עכשיו אז היא אומרת לנו לא והיא בכלל לא ידעה שהיא אמורה ללמד הסברנו לה שכן, היא צריכה ללמד אותנו טוב עלתה אחרי 5 ד´ והתחילה לברבר לנו על הלשנות ושצריך להלשין אם מישהו עושה משהו אסור (הורס את הברזייה,הולך מכות, תולש קישוטים של הכיתה,הורס את המזגנים.... מבוסס על מקרים אמיתיים) ואז היא אמרה לנו שלא משתחררים
אחרי זה תנו לי פרס על ההודעה הארוכה בהיסטוריה...........

למעלה