יומי ומצחיק!

shay1986

New member
../images/Emo32.gifיומי ומצחיק!

טוב ממש משעמם לי אז!!! מה הפדיחה הכי גדולה שלכם? שלי זה שהיתי במימדיוןויש ת'קטע הזה של הערסים להתקע באמצע המגלשה! אז התגלשתי הפוך.... וניכנסתי בהם!!! וז הרגל של אחד מהם הסתבכה לי במכנס והמכנס נשר לו....

המממממממממממממ.....

פאדיחה הכייייייייייייי גדולה לא ממש זכורה לי אבל פאדיחה שאני זוכרת.. בבי"ס יסודי, נראה לי שזה היה בכיתה ו', היה לנו איזה טקס שהכיתה שלנו עשתה, באותו הבוקר המורה שלי החליפה לי תפקיד לתפקיד ארוך יותר שהייתי צריכה לומר בע"פ, לא היה לי מספיק זמן ללמוד אותו ומה שקרה שבמהלך הטקס, התבלבלו לי המילים ושכחתי את התפקיד, התחלתי לגמגם והמורה שלי הייתה צריך לצעוק לי אותו מסוף העולם.... זה היה ממשש מפדח
שי, זה בשבילך!!!

SaMaRa 18

New member
אוקיי...הפאדיחה שלי../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שזכורה לי במיוחד היתה דיי מזמן ביתה ט' אממ..הלכתי עם חברה לחדר מורים ואז בכניסה אני רואה מישו מהכיתה שלי שלא ממש אהבתי. אז אמרתי לה " מה עכשיו נשב ליד הדפוק הזה?" אבל מה לא שמתי לב ( מוגבלת שכמותי)? שאמא שלו ישבה לידו , היא מצידה הגיבה לי בקללה בנונית נחמדה ואני ברחתי לי לתוך החדר מורים . רק שיש רק דרך אחת לצאת מהחדר אזזז...בהליכה מהירה במיוחד ברחתי משם ומאז אני נזהרת לקלל כשאני רואה את אותו אחד ואותה חברה לא תשכח לי את זה בקרוב וזיהו..

Stillwater

New member
אויש, איזה פאדיחות עשיתי לעצמי היום

התחלתי לשאול אנשים באוטובוס שנראים לי פוטנצילים אם הם הולכים להופעה של סיילם (אוטובוס בראש העין, כי אני צריכה הסעה חזור) והם בוהים בי ושואלים: SAלם? Cלם? סיילם? לא...לא מכירים, לא.

Stillwater

New member
ואם פדיחות ישנות יותר אז...

באמת אחת הפדיחות הכי גדולות שקרו לי בחיים: זה היה בחזרה מהטיול השנתי בכיתה י"א (היינו באילת). עצור לאכול בבורגר ראנץ' בדרך. וישבנו 4 בנות על שולחן זוגי. ואנחנו מדברות וצוחקות, מדברות וצוחקות ופתאום... בום! בטעות נתתי מכה למגש ונפל לי ההמבורגר על המכנסיים והפלאפון על הריצפה. ואז התכופפתי להרים את הפלאפון ועוד פעם..בום! נפל לי כל הצ'יפס על הריצפה עם המגש (השתיה למזלי הייתה על השולחן). וכולם מסתכלים עלי וניקרעים מצחוק! זה מזה לא נעים! ועד היום לא שוכחים לי את הפדיחה הזאת כשאנחנו הולכים לבורגר ראנץ'!

../images/Emo9.gifחח רק פדיחה אחת...?

קראו לי מלא פאדיחות אני יכולה לכתוב עליהם ספר... אוקיי בוא נתחיל בזה שבכיתה י' הייתי דלוקה על איזה שלושה בנים מי"ב והם כול הזמן היו ליד הברזיה (אני לא יודעת למה הם היו צמאים אחרי כול שיעור) בקיצור כול הזמן הייתי נופלת לידם או מעקמת את הרגל הם בטח חשבו שאני חולה באפלפסיה או משהו כזה
אוקיי פאדיחה שניה-הייתי בים ואותו יום היה סערה ורק אני וחברות שלי ושני בנים מי"ב היו(בן אחד מהפאדיחה הקודמת) והיה מלא כאלה מבנים מעץ שאפשר לשים בגדים אז שמנו במבנה הראשון את הבגדים שלנו, מה שלא ידענו זה שהמבנה ששמנו את הדברים שלנו היה של הבנים מי"ב ,והשארנו להם גם את הכלבה של חברה שלי והיא לא אוהבת זרים חחח וכשהלכנו לטיול הם הלכו למבנה של העץ, היא התחילה לנהום עליהם חחח והם הסתכלו עלינו כמו איזה משוגעות כי היה הרבה מקומות בים לשבת ודווקא לקחנו להם את המקום...טוב זה גם לא עזר שאני כול הזמן עמדתי ליד הברזיה (מה לעשות שהייתי צמאה). ובטח אחותי שונית קוראת את זה עכשיו ומתפקעת מצחוק.....היי שונקי

shay1986

New member
חחחח...

אויי מקסי מקסי....תמיד אמרתי שהאומגות האלו....

OpticalIllusion

New member
טוב לאור המצב הנוכחי .... אני נאלץ

להגיש תביעה אזרחית נגד גני יהושע .. ולבצע מארבים ליליים רבי משתתפים בכדי לתפוס את האישה האכזרית וילדה (עם מפיק ב-ה' ... לשון - איכס איכס ...) השובב והרשע .... מי מתנדב להתחפש יחד איתי לשיחים ולהיות חלק מה"נוף הטבעי" של גני יהושע?

OpticalIllusion

New member
מאיפה אני אשיג לך תחפושת של עץ

אקליפטוס ?! הכי הרבה שאני יכול לארגן לך זה ענפים מהעץ אורן שלי בגינה .... אממ רוצים לראות תמונה שלו ? It's my baby
... (חח אני אוהב נורא את העץ הזה , יש לו משמעות סנטימנטלית - טל'וש גנבתי לך את המילה ...
) נכון שהוא יפה? והוא פורח עכשיו ויש אצטרובלים .... קטנים אבל יש ...

OpticalIllusion

New member
THANKS ....

"עצים גידלתי ורוממתי ..." הוא עוד לא פשע בי - שרק יעז להפיל מחטים על הקרקע ...

למעלה