יומיומי

anahi y rachli

New member
מנהלים כנסו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אמממ... סליחה שפתחתי פשוט לא מצאתי את השרשור הזה ולכן פתחתי אוקי
אז בבקשה לא למחוק ו

TuTyBoP15

New member
רחלי../images/Emo26.gif

כולם יכולים לפתוח אוף... לא יודעת אבל כל כמה זמן פותחים אוף כאן.. כל שלושה ימים לא

anahi y rachli

New member
אה לא ידעתי שכולם יכולים ו...

אין לי מושג כל כמה זמן פותחים פשוט לא מצאתי את זה אז פתחתי , ואני מקווה שפתחתי בזמן, ודרך אגב את מוזמנת להיכנס לקומונה שלי . רחלי.

../images/Emo23.gifמחר אני פוגשת את מירי מסיקה../images/Emo79.gif

מחר יש לי הצגה במטעם בצפר מכיתת תיאטרון " שלמה המלך ושלמי הסנדלר" שמעתי שזו הצגה מהממת
ובמיוחד כשמשחקת בה...
מירי מסיקה
ויש לנו פגישה עם שחקן ויכול להיות שניפגש איתה חחח איזה שווה זה! כל הצגה אנחנו נפגשים עם שחקן ככה שאני יפגוש במהלך השנה הרבה מפורסמים.... מבטיחה לדווח לכם על כל מפורסם שאני אפגוש! למה לרבלדה אין הצגה?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

TuTyBoP15

New member
היא באה אליכם, היא באה אליכם../images/Emo35.gif

חחחחח מירי מסיקה
גדוללל מתה עליה
יפה יפה יובל..תהני

חחח תודה אהבתי...../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

חח היא באה אליכם היא באה אליכם..! חחח קרועה שלי
אמ.. ולא, אנחנו נפגשים איתה בתיאטרון הצפון רבע שעה לפני ההצגה... יהיה על הכיף-כיפאק אם המורה שלי תרשה לי אני יבקש ממנה חתימה.. כי אנחנו 3 שכבות מה רק אני פתאום כזה: מירי אפשר חתימה כפרעע שלי? סתםםםםם
"זוכר את נובמבר
עננים עננים בעיני..."

TuTyBoP15

New member
חחחחחחחח

3 שכבות הולכים להצגה הזו
על מה היא בכלל
ונחמדדד מירי מסיקההה

לאאאאאאאאאא

התכוונתי 3 שכבות כאילו מכל שכבה הולכת כיתת תיאטרון שלה, אצלנו התיארטונים זה כיתות מספר 2: ז'2(
),ח'2,ט'2. זה הכל.. ואני מניחה שכולם חייבים לבוא כי זה פעילות מבצפר ואיימו עלינו שאם מישו לא יבוא הוא יצא מכיתת תיאטרון...חחחח עדיף לא לקחת סיכונים!!!חהחהחה

חניניתה

New member
יאאאאאאאאאאאא

מיריי אני מתה עליההההההההה אני כל כך אוהבת את השירים שלההההה איזה כיף לךךךךך ספרי פה איך היא היתה!!!!

bigmomentom

New member
ראיתי! הצגה מדהימה

קושניר ומירי מסיקה פשוט מעולים! את מה זה הולכת להנות...

הצגה מדהימה, אני ראיתי, כנסי שניה

כשראיתי אז היתה באמצע ההצגה פאשלה ענקית, השחקן הראשי (אבי קושניר) שכב על הבמה עם פנים לקהל, וזאת היתה סצנה די עצובה, ופתאום עברה סתם חתולה גינג'ית לא קשורה, והוא כזה לא הבין מה לעזאזל כולם צוחקים אז הוא כזה הסתובב אחורה וראה את החתולה, זה היה ענק

חניניתה

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif בית+ספר..

אין לי מושג איפה היא.. בטח היא תכנס במהלך היום..

Pollitaaaaaaa

New member
../images/Emo41.gifמתוקים שלי!../images/Emo41.gif

לא קשור לרבלדה! מחר - בשעה שלוש,עוד 4 נא לצפות בערוץ הילדים........ חברה שלי - מור מחלב מתמודדת בתחרות בערוץ הילדים "שיר נולד" היא שרה פשוטט מהמםםםםםםםםםםם מתוקים ב-ב-ק-ש-ה תצביעו למוררר מחלבבב המהממתת!!! מחר ב-3 עד 4 עם אני לא טועה ! בערוץ הילדיםםםםםםםםםםם! עזרו להההה להגיע להופעה! זה החלום שלה!

למעלה