יום שלישי!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifוואוו!../images/Emo12.gif

זאת רק אני או שהפעמונים יותר קטנים למעלה..?

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאיזה ארנבון מתוווווק!!../images/Emo99.gif

אני רוצה ארנב חמוד כזה..
!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמסכנה הציפור..חחח

אני פוגעת בה ואז היא עפה מהר..חח

XxXSynergitXxX

New member
ערב מעו לה!

היום הספקתי לעשות הליכון 15 דק'
ובאנגלית סיימתי עוד פרק, ואני צריכה לעשות עבודת קיץ [לכל תלמידי הקבצה א' + ב' , אניווי,אני בא' ] במתמטיקה, ומה זה לא בא לי . למרות שהיא קלה. למי יש כוח!?$#^@ פיכסקי. :X

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifראיתי הופ הורים...../images/Emo122.gif

איזה מראיין משעמם!!
ראיתי רק כי אני מתה על השחקנית הזאת.. לימור משו (שיחקה בטיפול נמרץ..
) והיא יצאה כ"כ מסכנה..חחחח היא אמרה שהיא ניסתה לדחות כמה שיותר את ההריון.. היא לא רצתה בכלל להיכנס להיריון אבל היא היתה חייבת אז בגיל 36.. והיא אמרה שהיא שנאה את כל התקופה של ההריון וזה...חח אם זאת לא היתה היא הייתי נרדמת.. הוא ממש משעמם היוסי משו הזה... הוא מדבר כ"כ לאט....ויש לו שאלות ארוכות כאלו..חחח והוא עוצם את העניים כשהוא מדבר!!
כאב לי הראש..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכן.. שחקנית טובה מאוד!

אני ממש אוהבת אותה!

niro levi

New member
הילארי דאף ../images/Emo99.gif

אני רואה עכשיו את הסרט ליזי מקגוייר ברומא איזה סרט יפהה איך אני אוהבת אותו ואת הילארי.. אני מכירה את הסרט בע"פ אבל אני כל פעם מתאהבת בו מחדש.. מחר כנראה אני אראה את השידור החוזר אם יהיה.. איזה לא קשורה אני חחח לא נורא תסלחו לי פשוט הייתי חייבת להגיד את זה..

niro levi

New member
עכשיו הסרט נגמר

זכרתי שיש מישהי פה שאוהבת אותה אבל לא זכרתי מי.. עכשיו אני אזכור.. בYES1 ויש ברבע ל3 לפנות בוקר.. לא נראה לי שתישארי ערה עד שעה כזאת בגלל סרט.. ויש מחר ב9:43 בבוקר

זוהרוש15

New member
אין לי יס..חחח

וגם אני לא זאת שואהבת אותה...בת דודה שלי רצתה לדעת כי אנחנו אוהבות את הסרט...אבל תודה בכל מקרה מותק!

למעלה