פסיכומטרי לא פסיכולוגיה!
E EliranMaor New member 3/7/07 #15 ../images/Emo207.gifפוטושופ חדש אפשר לצעוק? אבל חזק\: להוציא הכל\:
X XxXSynergitXxX New member 3/7/07 #30 זה אחד המדהימים שראיתי בחיי . באמת כ"כ יפה. אתה נוראנוראנורא מוכשר, באמת ! ולצעוק זה משחרר, נורא משחרר. תצעק . חוצמזה, יהיה טוב . מבטיחה
זה אחד המדהימים שראיתי בחיי . באמת כ"כ יפה. אתה נוראנוראנורא מוכשר, באמת ! ולצעוק זה משחרר, נורא משחרר. תצעק . חוצמזה, יהיה טוב . מבטיחה
R rachelia78 New member 3/7/07 #43 אלירן אתה מפתח מומחיות סופנית ../images/Emo13.gif בסוף אני אבקש ממך לעשות איתי הדמיות לפרויקט גמר שנה הבאה...
אלירן אתה מפתח מומחיות סופנית ../images/Emo13.gif בסוף אני אבקש ממך לעשות איתי הדמיות לפרויקט גמר שנה הבאה...
N N o y 1 6 New member 3/7/07 #59 ולחשוב שפעם היא הייתה בלונדינית../images/Emo12.gif זה ממש יפה..אהבתי את האור הזה בכתב
S shilgiah New member 3/7/07 #86 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifוואוו!! זה יפה..../images/Emo99.gif
L Lilosh95 New member 3/7/07 #90 מדהים.. ממש אהבתי. יש קטע שהשיער לא ממש משתלב עם הרקע זה בתמונה שהיא יושבת.. החיתוך שם לא משו :\ [סורי שאני מעירה, אבל בתור אחת שגם מעצבת אני אוהבת שמעירים לי כי ככה אפשר להשתפר. ממ מצטערת אם זה לא במקום.]
מדהים.. ממש אהבתי. יש קטע שהשיער לא ממש משתלב עם הרקע זה בתמונה שהיא יושבת.. החיתוך שם לא משו :\ [סורי שאני מעירה, אבל בתור אחת שגם מעצבת אני אוהבת שמעירים לי כי ככה אפשר להשתפר. ממ מצטערת אם זה לא במקום.]