יום שישי

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבוקר טוב!../images/Emo13.gif

שמחה שאת מרגישה טוב יותר..
המשך יומנעים..

מירוש 18

New member
נימאס לי../images/Emo7.gif

רבתי עם ההורים שלי, יותר נכון עם אבא נימאס לי כבר שהוא מחליט לי על החיים וחושב שאני עדיין ילדה קטנה שלא מסוגלת לדאוג לעצמה. מעכשיו אני עושה מה שאני רוצה ולא אכפת לי מה הוא יגיד. אוף בזמן האחרון עוברת עלייה תקופה קשה, אני מנסה למצוא את הטוב בכל הרע הזה שמסביבי אבל אני לא מוצאת. מקווה לטוב.

שלומיתת

New member
מכירה את המצב הזה.

תזכרי שהם רק מנסים לגונן רק שלא תמיד הם עושים את הדבר הנכון..:-\

דורה17

New member
../images/Emo201.gif מכירה את זה...

זה מעצבן.. אבל.. שלי נגיד די השלימו עם זה חח והם כבר לא מתנהגים אליי כמו לילדה בכיתה ה'.. וסופסוף אני גם מרגישה ככה בעצמי.. פשוט תעשי מה שאת רוצה. אבל לא בקטע של דווקא, אלא בקטע של "זאת אני, תתמודדו" זה לא שאת מדרדרת את עצמך לסמים או משו חחחח הם פשוט יצטרכו להשלים עם העובדה הזאת.. ובקשר לתקופה הרעה וזה... יהיה בסדר
תמיד יש תקופות כאלה.. זה יעבור עוד מעט..|חיבוקגדול!|

מירוש 18

New member
../images/Emo201.gifתודה על העידוד

אני מאוד מקווה שהתקופה הזו תעבור כבר בא לי להפסיק להסתובב עם עניים אדומות מבכי כבר ושהעיניים הסתדרו לי

מירוש 18

New member
תודה ../images/Emo24.gif

הדברים בסוף הסתדרו עם עזרה של אחי הגדול שהגיע במפתיע מהצבא ואחרי שיינה טובה הכל ניראה פחות רע תודה רבה לך על העידוד

XxXSynergitXxX

New member
../images/Emo4.gif מכירה את זה, גם כן.

למרות שאני בכלל לא מתקרבת לגילך , אני יכולה להגיד שזה מעצבן , ומאוס, אבל באמת שהם רק רוצים את הכי טוב בשבילך, והם רוצים לשמור עלייך, תשמעי , זה כאילו שהם לא רוצים שכביכול תפרשי כנפיים ותעופי , תתחילי בחיים משלך, הם רוצים את הילדה הקטנה שלהם. נכון שזה קצת קשה להם , וקשה לך , אבל את צריכה לעשות שיחה עם אמא או עם אבא, ולהסביר להם שאת כבר לא ילדה , את כבר בוגרת ואחראית , ואת יודעת מה לעשות. אני בטוחה שהם יבינו , או לפחות ינסו להבין. כי אחרי הכל, הם היו תמיד שם בשבילך , לא ?
יהיה טוב. תנסי לחשוב על דברים קטנים שמשמחים אותך. תשמעי מוזיקה, תרקדי , תשירי , תקראי ספרים , תעשי דברים שישמחו אותך וישכיחו אותך מכל הבאלגן
ושוב פעם , יהיה טוב, מבטיחה.
|חיבוקגדולגדולגדול|

דורה17

New member
בוקר דוב לפו הטוב!! ../images/Emo24.gif

שיהיה לכולם יום נפלא! ותהיו אופטימיים!
!!

למעלה