יום רביעי

../images/Emo45.gif../images/Emo178.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

נו אני סובלת
למרות שיום רביעי זה טיול שאני ממש ממש לא רוצה ללכת אליו (את יודעת מה קרה טיול קודם ואיך אני עם הכיתה שלי...) אז יש מצב שאני אבריז

linoy7

New member
תבריזי../images/Emo3.gifרביעי הבא אני בבית../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif

../images/Emo214.gifאז אל תלכיייייייייי...

תארחי לי וללינוי חברה
אם אני הולכת לבצפר ביום רביעי-זה יהיה רק עד 10 בבוקר. כי השעות האחרות זה הסטוריה, ובגרות יש לי מחר...
וחווווווץ מזה... אני כמעט אפעם לא הולכת לטיולים שלא באלי. אני מעדיפה ללכת למקומות שאני אוהבת, או להשאר לישון "שעות נוספות", או מליון ואחד דברים אחרים, אבל -לא- ללכת לטיול שאני לא אוהבת
.

ירשמו לי חיסור../images/Emo4.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

טוב נראה לי שאני בכל זאת לא אלך כי כבר במילא יש לי איחורים ואני לא בטוחה שכל האיחורים שלי מוצדקים וכבר סוף שנה ו-א-י-ן ל-י כ-ו-ח-
-
-

linoy7

New member
יופיייייייייייי../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

תהיי איתנו
למרות שמעכשיו אני אומרת- לא בטוח שאני אהיה פה כי יש לי חמישי הבא בגרות בהיסטוריה
ואם אני לא רוצה לקבל שוב 46 אני צריכה לחרוש

linoy7

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo41.gif

זה לא טוב שאני מסכימה- אז אני לא מסכימה
*אבל אני כן*

../images/Emo207.gifלא סיפרתי לכםםםםםםםםם../images/Emo26.gif

אתם לא מבינים אפילו כמה הייתי מאושרת אתמול בסביבות 23:00!!!!! אתם לא יכולים לדמיין את הצעקה שדפקתי [והערתי את כל השכנים בדרך..]!!!! אתם פשוט לא יכולים להבין עד כמה זה היה רציניייייי!!!!!! אזזזזזז...'ני לא יודעת אם סיפרתי לכם, אבל לפני חודש -+ עשיתי 'שופינג' עם המשפחה וספתא שלי קנתה לי במתנה 2 מכנסיים של No name וכל אחד מהם עלה 300 ש"ח!!!! לפני בערך שבוע וחצי שמתי לב שהמכנסיים נעלמו! אתם פשוט לא מבינים איזה חיפושים עשיתיייייי, הפכתי את כל הארון בגדים ומה לאאאא, בסוף נזכרתי שכמה ימים לפני אני עשיתי סדר בארון בגדים וזרקתי המון שקיות.. אז המחשבה היחידה שלי הייתה שהן כבר נזרקו...[אחרי כל החיפושים שעשיתי, מה כבר יכלתי לחשוב?
] קיצר, התחלתי לחשוב איך אני מספרת דבר כזה לאמא שלי מבלי שאני אקבל צעקות בסגנון של :"אני בחיים יותר לא קונה לך בגדים אם את לא מעריכה.."
ווווווווו....בסוף אמרתי לאמא שלי שאני לא מוצאת-אבל שלא תדאג-בטוח עם הזמן אני אמצא אותם... XDDDDDDD ואתמוללללללללל...בלילההההההההההה.... במקרה פתחתי ת'ארון ומצאתי אותם מול העיניים שליייייייייייי, יווווו, כמה הייתי מאושרתתתתתתתתתתתת. -קבלו שיחה עם אמא שלי- אני:"אמאאא, מצאתי תמכנסייייייים!!!" אמא:"יופי. ידעתי שתמצאי. עכשיו, איפה הם היו בדיוק?" אני:"אז זהו, שאת לא תאמיני. . . יש לי מקום "קדוש" כזה בארון בגדים ששם אני שמתי את המכנס האהוב עליי, מסתבר שהמכנסיים האלו היו כלכך חשובים לי שאני שמתי אותם במדף הזההההה.." זהו, זה סיפורי להיום
.

למה את המומה שהיא בי'?../images/Emo3.gif

נדחפת שכמותי.. ואני שמחה שמצאת את המכנסיים

למעלה