יום רביעי..

../images/Emo214.gifטוב, אנילאדעת מה איתכם,

אבל אני לא מסוגלת יותר
אני התעוררתי ב9 בבוקר בהרגשה שיהיה לי יום עמוס ובסוף זה סתם יום מעצבן, הכלבה שלי לא הרגישה טוב- לקחנו אותה לווטרינר העירוני ואחרי כמה בדיקות גילו שהיא ממש מיובשת+יש לה דלקת אז צריך להשאיר אותה לאישפוז של שעתיים-שלוש בערך, וזה כל מה שעשיתי היום[?!] אז עכשיו אני אצא קצת לפארק של פ"ת, לראות מה שווה ה"פיקניקולודיאון" [אם זה עוד קיים
] ואני אחזור עוד שעה ככה, בדרך לשם וחזרה אני אאזין בדיסקמן כמובן לשירי
ו..ככה לפחות אני ארגיש שניסיתי לעשות משהו נורמלי היום, ועוד שעה וחצי בערך מתחיל "הלהקה"
. וזהו, עד כאן לרגע זה
.

../images/Emo214.gif../images/Emo107.gifהההההה

והיא תהיה בסדר, היא כבר בסדר, אם היא שם- סימן שהיא בטוחה ונותנים לה את הטיפול שהיא צריכה לקבל
. *כמה אופטימיות?
*

ady18

Well-known member
אצלי

לא היה משהו מיוחד אתמול בלטוויזה ראיתי את ההצדעה היה נחמד והיום על האש רגיל ביותר...

../images/Emo214.gifלסכם את החג../images/Emo35.gif

האמת, לא הרגשתי בזה שהיה חג, חופש יש לי כבר מלא- בגלל מתכונות ובגרויות [ואפילו מחלות..
] והדבר היחיד שטוב היה אתמול בערב, אבל היה ממש מאכזב, כי בשנים הקודמות עיריית פ"ת ממש השקיעה, -למרות- שהיום היה איזה משהו גדול לכל הילדים.. ואני קצת מצטערת שלא הלכתי לזה בצהריים, כשהיו ההופעות והכל, אבל לא הייתה לי ברירה, הייתי חייבת להיות עם אחי איפשהו..
אגב, את לא שרשרת טוב את ההודעה שלך ולכן אפחד לא ישים לב שאת שאלת את השאלה הזאת [, אלא אם יש מישהו בפורום שקורא את כל ההודעות, אחת = אחת.. היית צריכה ללחוץ על "הוספת תגובה" להודעה הראשונה של השרשור, כי את הוספת בעצם שאלה לשרשור... ומה שעשית-זה שכביכול הגבת לתגובה מסויימת... ואם לא הבנת אותי- תקראי בבקשה את המאמר שנמצא בעמוד ה"מאמרים" שמפורט שם כיצד משרשרים

הסוגרים../images/Emo123.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

את לא קוראת את כל ההודעות?
ברור שקוראים הכל....

../images/Emo214.gifזה שאני כן, ואת כן, ../images/Emo9.gif...

לא אומר שכל העולם גם כן...

../images/Emo207.gifהשאלון הכי ישראלי שיש../images/Emo165.gif:

מה המאכל הכי ישראלי שיש
מה לדעתכם מאפיין הכי הרבה את הילדים בישראל
מה לדעתכם משותף לכל ההורים בישראל
מה לדעתכם הספר הכי ישראלי שיש
מהי המשמעות של המילה "ישראלי" בשבילכם
מי האומן הכי ישראלי שיש
*כן, אני יודעת שהשאלון הזה מטומטם, התחשק לי לחבר בשבילכם שאלון וזה מה שיצא, תנסו לחיות עם העובדה שאני גם גרועה בכמה דברים...
*

עונה

מה המאכל הכי ישראלי שיש?פלאפל מה לדעתכם מאפיין הכי הרבה את הילדים בישראל?הברזות מבית ספר חחחח מה לדעתכם משותף לכל ההורים בישראל?דאגנות מה לדעתכם הספר הכי ישראלי שיש?ואי קשה אין לי מושג מהי המשמעות של המילה "ישראלי" בשבילכם?חוצפה חחח מי האומן הכי ישראלי שיש?שירי חח סתם לא יודע

ady18

Well-known member
עונה

מה המאכל הכי ישראלי שיש? חומוס מה לדעתכם מאפיין הכי הרבה את הילדים בישראל? אוהבים במבה כדורגל חח מה לדעתכם משותף לכל ההורים בישראל?דאגנים מדי מה לדעתכם הספר הכי ישראלי שיש?לא יודעת מהי המשמעות של המילה "ישראלי" בשבילכם?המדינה מי האומן הכי ישראלי שיש?אהוד מנור ועוזי חייטמן ונעמי שמר

../images/Emo214.gifעונה

מה המאכל הכי ישראלי שיש
-פרגית בשבילי זה הכי אחי
. מה לדעתכם מאפיין הכי הרבה את הילדים בישראל-לצערי, העישון. מה לדעתכם משותף לכל ההורים בישראל-המשפט "כשאנחנו היינו קטנים לא התנהגנו ככה, הדור של היום..." מה לדעתכם הספר הכי ישראלי שיש-יצא ספר על שרון, לדעתי זה הספר הכי ישראלי שיכול להיות.. מהי המשמעות של המילה "ישראלי" בשבילכם-לאהוב פלאפל, כנראה. אני בכלופן, לא אוהבת
. מי האומן הכי ישראלי שיש-שירי מימון. כי היא הביאה מקום מכובד באירוויזיון, הייתה מייצגת בהמון כבוד, וגם עשתה המון דברים ותמכה בדברים שקשורים לארץ.

../images/Emo214.gifחח, לקח לי זמן להבין ../images/Emo9.gif

על מה את "מסכימה איתי" בדיוק, עד שנזכרתי שכתבתי על שירי
... למה את לא עונה על השאלון?

עשו טובה כנסו לפורום../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

ילדות רעות..ותגרמו לכך שלא יעיפו את מאיה מהחוליה החלשה היא כבר עפה אבל החזירו אותה ורוצים להעיף אותה שוב
. נוו כולם נגדה תיכנסו ותצביעו בעדה! אחרת אני אבכה
.

למעלה