יום ראשון

pusher

New member
אל תקראו אבל אני מתפוצצת!!../images/Emo215.gif

אני צחקתי כל היווווווווווווווווווווווווםםםםםםםםםםםםםםםם!!!
נתחיל משיעור ראשון,הכל היה כיף ומאמם והנה ציור מאמם ביותר שעשינוP:->אז כזה 2 ילדות התחילו לריב עם כמה בנים והתחילו לזרוק ניירות
ואז כזה המורה הולכת והילדה אומרת:"יע חתיכת זבל!!" ואז המורה חוזרת וכזה:"סליחה?! אמרת מילה שאני לא רוצה לשמוע!!" ואז הילדה כזה :"לא אמרתי נווו אמרתי....אמרתי החבל!!" וחחח אנחנו שומעות ואני נקרעעתת
ושיואו מתמטיקה
אני נתקעתי בקבוצה עם פקאצות חחח וזה כזה קורע הן משגעות ת'מורה@@@!!!! היום זכה ישבנו והילדה עושה למורה:"תקשיבי לי,לא לפ]גוע בך,רק תקשיבי,המקצוע הזה לא בשבילך,באמת בנועם תהיי מוכרת כל דבר אחר העיקר לא מורה" וחחחחחחחחחח אך ישלה אומץ!??!?! וואו ספורטטטטטטטטטטטטטXDDDDDD כזה היתי בקיר!! נשענתי! ואז נפלתייייי חחחחחחחחח וכולן צוחקות
ונקעתי ת'רגל
וחחח אפחד לא האמין לי וכאילו אני צוחקת בוכה
אני קרעת מצחוק
וחח המורה שזלזלה אמרה לי ללכת לחובש,ושיואו זה הבחור החתיךךךךךךךךך כל הבנות מתות עליוווו והיו מתות להיות איתו לבד בחדר
וחחח יואו כזה לא הפסקתי להסתכל עליוXDDD חחחחח ואז אחרי זה ושיואו היה ענק ואז אחרי כמה זמן ירדתי עם הילד שגר לידי בתחנה אז כזה התחלנו לעבוד על אנשים בטלפון
חחחחחחח הוא חיקה מבטאים ושויויויויווו!! די אינלי כוח לספר הכל
אבל היה ממש מצחיקיום נעים!

היא התכוונה אלי../images/Emo98.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ואני עוד דקה מאחרת לבצפר בגללכם!

linoy7

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo41.gif

5 שעות תנ"ך!!!!!! 5!!!!!!!
אבל מזל שהיו שעתיים חופשיות ביניהן
ובסוף עוד שעתיים מתמטיקה
ביקשנו ממנה להשתחרר מוקדם! אבל לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!! מה פתאום!!!
לא משנה שמיליון בנות [כן, נוי וישראלה- בנות!
] הבריזו מהשעות האלה בגלל המבחן מחר!! אבל בנו היא לא מתחשבת!!!
טוב, מחר מבחן בתנ"ך. הצילו. קשה לי.
נקווה שיהיה טוב
יומנעים לכולם

../images/Emo98.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

גם 5 שעות תנ"ך וגם כיתה של בנות... נו...

!!Im' home../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

התחלתי לחשוב שזה לא יקרה
5 שיעורים.... [לא נורא שאחד מהם היה חלון
במילא למדתי בסיפריה..] כימיה- בוחן [היה אמור להיות מבחן אבל עדיין לא למדנו כלום השנה
] נראה לי שאני אקבל 50
החצי הראשון היה כל כך גרוע
מה זה תמיסה בכלל
שונאת כימיה..
אנגלית- קיבלתי 98 בבוחן
רק שכחתי s אחת... יכולתי לקבל 100
מחשבים
...say no more חלון... תמיד טוב
עשיתי את החיבור שאמרו לנו לעשות באנגלית ונשאר לי רק לתקן טיפה פיזיקה- מבחן... [תחשבו שהיו אמורים להיות לי שני מבחנים היום
] נראה לי שבסוף יצא לי טוב.. המורה בהתחלה הסביר על המבחן אז הוא אומר "יש למבחן 3 חלקים: החלק הראשון זה 3 שאלות אמריקאיות ממש קלות... זה כדי שתחשבו שהמבחן קל"
הגשתי לו ממש בהתחלה.. אחרי איזה חצי שעה נראה לי... אז הוא הסתכל קרא לי בחזרה ואמר לי איפה לשנות/להוסיף הסברים.. שיניתי והוספתי הכל ובאתי להביא לו שוב... שאלתי אותו אם זה בסדר אז הוא התחיל להסביר לי מה אני לא עושה טוב בשאלה האחרונה
היה שם משהו שכמעט אף אחד לא הבין איך בדיוק לנמק אז אני כזה כל המבחן שואלת אותו "לעשות ככה?" והוא עונה לי
עד שבסוף הצלחתי
נראה לי שהיה טוב
תודו שרק לינוי קראה את זה

שורה שלישית כיסא 14../images/Emo11.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אף אחד פה לא באמת קורא את ההודעות שלי נכון?!
כתבתי את זה כבר מלא פעמים...

אתם לא מאמינים איזה אושר../images/Emo210.gif../images/Emo182.gif

אני כולי מבואסת ללכת לרופא שיניים כי תמיד אח"כ כואב לי רצח
והיום כשהייתי אצלו שניה אחרי שנכנסתי אני שומעת ברדיו "ואתם בחרתם, בין כריסטינה אגילרה ושירי מימון, הזוכה היא.. שירי מימון" ואז שמו את אהבה קטנה, כשאת עצובה, עד שתבין אותי והשקט שנשאר היתי כ"כ אושרת
אבל כואב ליייייייייייייייייייייייייייי
לא רוצה
אני מקווה שאתם נהנתם יותר מאשר ללכת לרופא שיניים

pusher

New member
חח../images/Emo9.gif וואי..../images/Emo215.gif

רק עכשיו קלטתי שאת זו רעות

למעלה