חח תראו ביחד
P purple rain2 New member 4/4/05 #22 הם אוסרים עלייך לראות סרטים?!../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif
נ נ ר ו ש New member 4/4/05 #24 למה נראה לך../images/Emo35.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif רק סרטי אימה
למה נראה לך../images/Emo35.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif רק סרטי אימה
מ מונדלרית New member 4/4/05 #25 בת כמה את שהם כבר אוסרים עלייך? את אדם חופשי !אם את רוצה תראי! חחחח אלא אם כם את מתחת לגיל "המותר"
B bratz girl New member 4/4/05 #15 גם אני רוצה לראות את הסרט הזה... מקווה שעבר על כולכן יום נהדר!! היה לי יום מרוכז לשעתים...חזרתי ותפס אותי מבול לא נורמאלי חזרתי הביתה הכי רטובה בעולם... וכל היום אני לומדת למגן בספרות שיש לי מחר...אמלההההה!
גם אני רוצה לראות את הסרט הזה... מקווה שעבר על כולכן יום נהדר!! היה לי יום מרוכז לשעתים...חזרתי ותפס אותי מבול לא נורמאלי חזרתי הביתה הכי רטובה בעולם... וכל היום אני לומדת למגן בספרות שיש לי מחר...אמלההההה!
P purple rain2 New member 4/4/05 #23 רוצה מכות?!../images/Emo123.gif החורף שולט!../images/Emo99.gif יוחזר החורף לאלתר!
מ מאי 406 New member 4/4/05 #26 חלילה וחס! תשאירי את כל הגשם, הברד, הבוץ והרוחות אצלך! אני רוצה שמש, ים, חופש ... לצאת מהבית לשם שינוי!!
חלילה וחס! תשאירי את כל הגשם, הברד, הבוץ והרוחות אצלך! אני רוצה שמש, ים, חופש ... לצאת מהבית לשם שינוי!!
M M O R I A 15 New member 5/4/05 #30 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo98.gif קיץץץץץ
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo98.gif קיץץץץץ
P purple rain2 New member 5/4/05 #37 נעמהההההההה ../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif
מ מאי 406 New member 6/4/05 #38 אפילו לסנגר על עצמך את לא יכולה? אני לא צריכה אף אחד שיגיד לי. אני יודעת הכל לבד. וכבודו של החורף במקומו מונח. (עמוק עמוק במדפים). העיקר ש.... הקיץ כבר כאן!!!!
אפילו לסנגר על עצמך את לא יכולה? אני לא צריכה אף אחד שיגיד לי. אני יודעת הכל לבד. וכבודו של החורף במקומו מונח. (עמוק עמוק במדפים). העיקר ש.... הקיץ כבר כאן!!!!
P purple rain2 New member 6/4/05 #39 Don't push me, אני יכולה וחצי../images/Emo123.gif אף אחד עוד לא מת מקצת תמיכה. ואת אל תדברי בגנות החורף, שמעת?! ואל תפתחי פה לשטן
Don't push me, אני יכולה וחצי../images/Emo123.gif אף אחד עוד לא מת מקצת תמיכה. ואת אל תדברי בגנות החורף, שמעת?! ואל תפתחי פה לשטן
מ מאי 406 New member 6/4/05 #40 פותחת פה לשטן!../images/Emo2.gif שיתחפף כבר החורף ושלא יחזור! שהגשם יתרכז מעל הכנרת! לא כולם צריכים לסבול! השנה סבלנו בגללו מספיק! אפילו שלג לא יצא לנו!
פותחת פה לשטן!../images/Emo2.gif שיתחפף כבר החורף ושלא יחזור! שהגשם יתרכז מעל הכנרת! לא כולם צריכים לסבול! השנה סבלנו בגללו מספיק! אפילו שלג לא יצא לנו!
P purple rain2 New member 6/4/05 #41 כה יעשה לאיש אשר דיבר בגנות החרף../images/Emo123.gif ובוא'נה אל תרגיזי אותי, מה זה "אפילו שלג לא יצא לנו!" את ירושלמית for crying out loud- די להתבכיין! ראיתם די והותר שלג! קיבלתם את מכסת החורף השנתית שלכם! את יודעת מתי הפעם האחרונה שירד ברמת השרון שלג?! 1929! ואני לא צוחקת איתך!
כה יעשה לאיש אשר דיבר בגנות החרף../images/Emo123.gif ובוא'נה אל תרגיזי אותי, מה זה "אפילו שלג לא יצא לנו!" את ירושלמית for crying out loud- די להתבכיין! ראיתם די והותר שלג! קיבלתם את מכסת החורף השנתית שלכם! את יודעת מתי הפעם האחרונה שירד ברמת השרון שלג?! 1929! ואני לא צוחקת איתך!
D diklla love maya3 New member 4/4/05 #19 חברה שלי מהפורום של מאיה היתה בזה היא אמרה מפחיד מאודדדדדדדדדד