חחחחח איימן!
ס סופר ניצק New member 22/7/07 #79 ../images/Emo103.gifמשעמם לי כל כךךך ואין לי בגדים, ואני שמנה, וכל כךךךךך משעמם פה. עוד שעה ו50 דקות הולכים הביתה.
../images/Emo103.gifמשעמם לי כל כךךך ואין לי בגדים, ואני שמנה, וכל כךךךךך משעמם פה. עוד שעה ו50 דקות הולכים הביתה.
ס סופר ניצק New member 22/7/07 #81 ../images/Emo103.gifהשיעמום גובר ../images/Emo7.gif מ צ' ע מ ם ! ! !
ס סופר ניצק New member 22/7/07 #130 ../images/Emo103.gifחח וואו זה היה מהיר... אמנמנמנ לא במיוחד. אני בכלל לא יודעת מה זה המעו הזה.. (תסבירי לי )
../images/Emo103.gifחח וואו זה היה מהיר... אמנמנמנ לא במיוחד. אני בכלל לא יודעת מה זה המעו הזה.. (תסבירי לי )
ס סופר ניצק New member 22/7/07 #139 ../images/Emo103.gif אבל מה ההסבר מאחוריה? סעמק אני רוצה ללכת הביתה ואבא שלי עושה שיחה מנהלים ;-[ ~דופקת את הראש בקיר~
../images/Emo103.gif אבל מה ההסבר מאחוריה? סעמק אני רוצה ללכת הביתה ואבא שלי עושה שיחה מנהלים ;-[ ~דופקת את הראש בקיר~
O Ofiraaaa New member 22/7/07 #142 כששלומצ תבוא היא תענה לך על זה!../images/Emo45.gif! חחח בקטנה.. תגידי שלא מעניין לך כאן איתנו
ס סופר ניצק New member 22/7/07 #144 ../images/Emo103.gifניראה לך?! פה הכי מעניין! פה ובוואלה! כיף אניוואי.. מה העניינים?
ס סופר ניצק New member 22/7/07 #150 ../images/Emo103.gifבסדר אני הולכת להירקב פה ואני לא יכולה ללכת לישון מתחת לשולחן כי מישהו נתן לי עבודה וזה יהיה מביך אם הוא יכנס לראות מה קורה, בכל מקרה כולם פה חושבים שיש לי גידול במוח :-S
../images/Emo103.gifבסדר אני הולכת להירקב פה ואני לא יכולה ללכת לישון מתחת לשולחן כי מישהו נתן לי עבודה וזה יהיה מביך אם הוא יכנס לראות מה קורה, בכל מקרה כולם פה חושבים שיש לי גידול במוח :-S
ס סופר ניצק New member 22/7/07 #155 ../images/Emo103.gif כי אני פה כל הזמן, אז אני מתחילה להתחרפן ולדבר לעצמי וכולם יכולים לראות איפה אני גולשת כי המזכירות לא סגורה מן הסתם וזה די מביך :X השלב הבא הוא לדפוק את הראש בקיר פעם נדפק לי הראש בשולחן כי הלכתי לישון מתחתיו והיה טלפון |חבול מה איתך? את לא עובדת נכון? |
../images/Emo103.gif כי אני פה כל הזמן, אז אני מתחילה להתחרפן ולדבר לעצמי וכולם יכולים לראות איפה אני גולשת כי המזכירות לא סגורה מן הסתם וזה די מביך :X השלב הבא הוא לדפוק את הראש בקיר פעם נדפק לי הראש בשולחן כי הלכתי לישון מתחתיו והיה טלפון |חבול מה איתך? את לא עובדת נכון? |