עשיתי את זה כל הלילה..\=
X XxXSynergitXxX New member 15/7/07 #53 בוקר טוב (?) ראיתי סרט על פארק אסטריקס (בצרפת ) ביסבבה !! חוצמזה, אני בבית של סבתא וסבא XD וממש סבבה פה. מזגן וזה ודודה בלה היא כלבה אמיתית.!! יומטוב אנשים
בוקר טוב (?) ראיתי סרט על פארק אסטריקס (בצרפת ) ביסבבה !! חוצמזה, אני בבית של סבתא וסבא XD וממש סבבה פה. מזגן וזה ודודה בלה היא כלבה אמיתית.!! יומטוב אנשים
ז זוהרוש15 New member 15/7/07 #56 בוקר טוב...../images/Emo10.gif רק עכשיו קמתי ואני בשוק.. ועכשיו נהרס לי כל היוםם!!! אוףף
ז זוהרוש15 New member 15/7/07 #66 איזה חמודות...חחח שום דבר רציני פשוט מבאס אותי לקום ב-2.... זה הורס את כל היום.. אהה ודרך אגב אופיר בקשר למייל אני שלחתי..ואני מחכה לתשובה..
איזה חמודות...חחח שום דבר רציני פשוט מבאס אותי לקום ב-2.... זה הורס את כל היום.. אהה ודרך אגב אופיר בקשר למייל אני שלחתי..ואני מחכה לתשובה..
G GiLi73 New member 15/7/07 #67 ../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif הלוואי שאני הייתי קמה ב2 אחי העיר אותי ב8 עם השירים שלו.. והלכתי לישון ב2 וחצי
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif הלוואי שאני הייתי קמה ב2 אחי העיר אותי ב8 עם השירים שלו.. והלכתי לישון ב2 וחצי
ש שלומיתת New member 15/7/07 #76 ../images/Emo9.gif בינתיים יום נחמד באלי כ"כ הופעה!מקווה שיסתדר שבוע הבא מי כאן?