תרגישי טוב נשמה!!
N niro levi New member 15/7/07 #14 ../images/Emo29.gif לילה/בוקר טוב מחר עבודה.. יותר נכון עוד כמה שעות אני לא יודעת איך אני אתעורר אבל אני אעסה זאת.. כל מי שלא מרגיש טוב קחו חיבוק ותרגישו הכי טוב שאפשר.. לילה טוב ושבוע טוב אוהבת את כולםםםםם
../images/Emo29.gif לילה/בוקר טוב מחר עבודה.. יותר נכון עוד כמה שעות אני לא יודעת איך אני אתעורר אבל אני אעסה זאת.. כל מי שלא מרגיש טוב קחו חיבוק ותרגישו הכי טוב שאפשר.. לילה טוב ושבוע טוב אוהבת את כולםםםםם
י יוני יוני היחיד New member 15/7/07 #19 כבר בוקר ../images/Emo2.gif הלכתי לישון ב 4 וכבר התעוררתי. איזה לילה קצרצר יומטוב כולם !!!!
מ ממשיך לרוץ New member 15/7/07 #59 ../images/Emo201.gif ... אני חוזר לקראת 17:00 דבר איתי../images/Emo9.gif יהיה בסדר...
S shilgiah New member 15/7/07 #28 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני מקווה שזה לא כ"כ נורא... ושזה יסתדר
S shilgiah New member 15/7/07 #29 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבוקר טוב... אני רוצה עבודה!! כ"כ קיוויתי שהעבודה של אבא תקבל אותי..אבל נולדתי מאוחר.. ועכשיו אין לי למה לקום! והמורה הזבל הזאת לא עונה אז כנראה שאני לא ניגשת מחר!!
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבוקר טוב... אני רוצה עבודה!! כ"כ קיוויתי שהעבודה של אבא תקבל אותי..אבל נולדתי מאוחר.. ועכשיו אין לי למה לקום! והמורה הזבל הזאת לא עונה אז כנראה שאני לא ניגשת מחר!!