יום עצמאות שמח!!

ערן1987

New member
../images/Emo32.gif יום עצמאות שמח!!

וקדימה,תעוררו קצת את הפורום.. כבר כמה ימים שלא כתבו פה שום הודעה

American Girl

New member
חג שמיייח!!!

אז איך היה לכם ביום העצמאות? איפה הייתם ומה עשיתם? אני יצאתי עם כמה חברים לעיר, היה חביב אבל לא יותר. לא קנינו את כל הספריים האלה, אבל די חטפנו... ראינו הופעה של אייל גולן
והלכנו הביתה...

shiray

New member
אנחנו היינו בבית

המשפחה באה... פשוט בגלל שאפשר לראות מהבית שלנו את הזיקוקים ממש מרדיוס עצוםםםםםם וגם בגלל שיש במה בול מול הבית שלנו, ככה שהזיקוקים שם ממש מעל הראש שלנו וזה ממש מדהים... חחח שנה שעברה חלק מהגיצים האלה נפלו למרפסת של השכנים שלנו מרוב שזה קרוב חחחח...

American Girl

New member
איזה מגניב לך! גם זיקוקים וגם במה

שווה! אנחנו די רחוקים, אבל עדיין אפשר לראות מהבית שלנו את הזיקוקים פחות או יותר...

shiray

New member
כן, אצלנו זה ממש ממש שווה...

אני זוכרת איך בבית הישן, בלב רמת גן, בניין אחד הסתיר לנו זיקוקים ממקום אחד, ובניין אחר הסתיר זיקוקים ממקום אחר... חחח זה היתרון של לגור בחור...

shiray

New member
יוווו איזה חתיכת יום!!!

הגעתי למגמה לחשוב על רעיון חדש לערב הקרנות שיהיה ביום חמישי, אח"כ מיד לתגבור של שעתיים וחצי במתמטיקה ואז נסענו לים לצלם הכל... חזרתי בעשרה לתשע ובתשע אבא שלי נסע לשדה התעופה לטוס לארה"ב מהעבודה, אז נסעתי איתו כדי להיפרד אחרי שלא ראיתי אותו כל היום (ביקשתי סוף סוף את הדיוידי של לידה), ואז עצרנו בסופר לקנות כמה דברים (ואח"כ גיליתי שמישהו גנב את הבליסטיקס!!! כלומר זה היה בקופסה קטנה כזאת ומסתבר שהיא הייתה ריקה!!! וזה שוקל רק 5 גרם אז היה קשה לשים לב.... אוףףףף) וחזרתי רק לא מזמן (מיד נכנסתי להתקלח)... האאא ועכשיו אני מחפשת חצאית שחורה נחמדה לטקס סיום ביום שלישי, כי גם מסתבר שאני מקבלת תעודת הצטיינות...

American Girl

New member
תעודת היצטיינות../images/Emo45.gif

פפששש יפה!
ואגב, תחפשי ב"בוניטה" יש דברים יפים... לא יודעת אם דווקא חצאית שחורה, אבל יש שם דברים יפים.

shiray

New member
תודה תודה,

בסוף בת דודה שלי נתנה לי חצאית חמודה (פלוס עוד כמה חצאיות ושמלות למדוד, שאחת מהן לבשתי אתמול לערב הקרנות שהלך מעולה).

liat tal

New member
אני חייבת גם להתלהב פה חחח

עקרות בית נואשות פשוט סדרה מעולה!!!!! כידוע, או שלא, אתמול היא התחילה להיות משודרת ביס (YES+ ערוץ 12) ושודרו שני הפרקים הראשונים, אחחח פשוט סדרה שנונה ומבריקה לגמרי!! וברי (מרשה קרוס, חחח שכבר ראיתם את השם שלה פה כמה וכמה פעמים) כזו מעולה!! חחח לגמרי SW!! עכשיו אני רק מחכה כבר לפרק הבא מומלץ מאד מאד מאד!!!!!!! ומשהו אחר- אין לכם מושג איזו הקלה בשבילי ליראות עכשיו את העבודה בתקשורת שחרשתי עליה, ושירה עדה לזה! חחח, מודפסת ומוכנה, פשוט כיף.

American Girl

New member
כן... ראיתי שגם את בפורום!!!!../images/Emo13.gif

אני ממש אוהבת את גבריאל דרך אגב...
וגם אני מצטרפת, וממליצה בחום רב על הסדרה! למרות שזו סדרה שלא מהסוג שכל אחד כמעט יאהב, אבל שווה לנסות ולצפות כי אני נורא אהבתי!

למעלה