יום חמישיי

Carmel hemi

New member
מה לא ככה? אתמול אני באוטו שומעת

גלגלצ ומהניאקים שמים לי אביב גפןןן בעעעע מה זה? השיר הכי נורמלי שהיה' שם זה חושב עליה'

תתחדשווו==]]] חח אצלנו לא שמים רדיו

בשביל זה יש דיסקיםם.. עכשיו יש עוד דיסקק חחח אפשר להשים אותו באוטו

../images/Emo32.gifליום חמיישי כנסו כנסו

אני יודעת שפתחוו כבר עלל זה לינוייעע אהובתיי פתחהה אבל אני חחיייבתת לספרררר לכםם מה היהה היוםם.! אזז ככה: תהילה הזונית ישנה אצלי עבדו על אנשים בטלפון חעחעעח מסכנים! בקיצורר הלכנווו לביצפררר חיכינווו לכולם וזה וזה והלכנווו לבריכהה בקיצורר ישבב לידינווו איזה ילדד אחדדדד מזהה חמודדד רקק חבלל שיש לוו חברהה
לא נורא מי אוהב אותו בכלל עחעחעחעחע קיצורר היההה ת'מצילל ואני כלל שניה עשיתי את עצמי טובעתתת עד שנימאססס ליי חעחעחעחעחעחח והיהה למציללל חבר כופיי אוששששששרייי! אתתתםם לא מבינייםם!! עאעאעא אניי מתה! קיצורר הכרנוו ילדיםם חמודיםם רצחחח ממקיפיםם אחריםם ולמזליי הםם יהיו עוד פעם בבריכה כיי גם אני ילך לשםם עודד :) רקק בסיבובות השעה 3 התחילוו להגיעעע כוסוניםםם=] בקיצור אני ותהילה רק נהנות מלהסתכלל עלייהם!! חעחעחעחחע כמהה פעמיים דחפתי אתת תהילהה לבריכהה מסכננהנהנהנהנהננהה חעחעח מגיעעע לזוניתת הזאתתא
בקיצוררר בניםם בנוותת היהה ליי אתת היומהולדתת הכיי הכייי הכיי כייפיית בעולם!! בחייי שלאא נהנתיי ככה =]=]=] בקיצוררר יפים ויפותת שליי אניי אוהבת אותכםם מלאא ותודה עלל הכלל! חעחעח אוהבתתת :) הדריי הנסיככה :p

טוששש

New member
חחחחח שמחה בשבילך מאמי ../images/Emo140.gif

לא ניסית להתחיל עם אחד מהם??

היהיה הכיי כיףף שבעולםםם!!

היהה שםם איזה אחדד קוראים לוו ליאוורר.. איזה חמודד הואא :) הואא גרר בבאר ששבבע.. והוא כימעטט כלל יוםם בבריכהה הזאתת אז אניי יראהה אותוו הרבהה :):) חעחעח אוקצווררררר.! ניראה ליי נישארר בקשרר וניראה לאןן זה יגיעע חעחחעחע! חיחיחיחח היהה כזההההההההההה כיףףף :):)) הכיי מצחיקק היה בסוואנהההההההההההההה איזה אישה אחתת באהה צעקהה עליינווו חחעעח כייי הטמפרטורה שללל הסאונההה היתתהה נמוככה וואסור ללילדיםםם בגילל שללנוו להכינסס לשםם כי אנחנוו קטנותת! קיצורר איזה זזקנההה מסריחהה באה אליינוו התתחילהה לצעוקק עלינווו שניצצאא משםם אזז היא כזהה דחפה את תהילה אז תהילהה עושה לה:"אלל תגעיי ביי אלל תדחפי אותיי כוסעממעעמעממקקקקקקקקקקק ינעללל אבוקק יאא זונהה" חעחעחח ככה היא אמרה לה.! ואנחנוו כזהה באותת לצאתת אנחנוו קולטוותת אתת האישהה ע-ר-ו-מ-ה!!!! פפפפפפפפפיכססס סיוטטטט לכלל החיים.. קיצור עפתיי למתהה מחר אני יספר עודד.. ביושש.. או יותר מאוחר יאלה אוהבת מלאא

חעחעח אבלל בזכותייי הכררתםם

תבניםם ואתתת ליאור=אהוב של בתאללל חעחעחעע עם כל זבוב שזז התחלתיי בבריכהה ואיי היהה יוםם אחדד הכייפיםםם

למעלה