יום זוועה עבר עלי.

ZVI Z

New member
אני מזדהה איתך מיי בראדר

הייתי מאושר לו הייתי חוזר לבי"ס..עכשיו אני מבין דברים אחרת..באיחור של כמה שנים.

תשובות

ניסתם פעם ללמוד כל יום מ7 וחצי בבוקר עד 2 ועשרים בצהריים-אכן כן כל יום ביומו..מה לעשות? אצלנו שעה ראשונה זה שבע וחצי, תעשו חישובים לבד מתי אני קמה. ניסתם פעם לשלב עוד לימודים ערב באוניברסיטה בנוסף לכל השעות האלו?- אכן כן כל יום חמישי כשאני מסיימת בארבע אני נוסעת לאוניברסיטה ללמוד עד שמונה בערב משפטים. ניסתם פעם על אף הקושי וריבוי השעון להצטיין ולהישאר עם הראש גבוה מעל המים- כן ניסיתי מי אמר שהלך? ולא אני לא מתלוננת אני די בחרתי את זה.. אבל זאת תגובה נורמלית של כל אחד להתבכיין שנה שעברה התבכיינו שכל בוקר לומדים ב7 וחצי...דוגרי לא שמתי לב ממש.

ZVI Z

New member
כרמית,תשובותייך אינן מתקבלות

הוא מדבר איתך על לשלב לימודי ערב באופן קבוע(מה שגם היה לי)ואת עונה שביום חמישי..אז יום 1..וואו. ואת קמה מוקדם?אני קמתי(יותר נכון,הייתי אמור לקום)ב-6 עד 6 וחצי כל יום(תלוי בימים).וכמו שהמנהל השנוא והמצחיק שלי היה אומר-...ולא צעקתי,ולא בכיתי,ולא התלוננתי(זה היה המשפט האהוב עליו,אח הנוסטלגיה) יהיה טוב,יהיה טוב..

מותר להתבכיין!

השרשור הזה נועד להתבכיינות(בין היתר),הוא נועד כדי לפרוק את הכל החוצה...והנה פרקתם.יפה לכם.

התכוונתי להראות

שזה בערך אותו דבר ולא התבכיינתי זאת תגובה טבעייייייתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת רררררררר

למעלה