יהלום יהלום מישהו יכול לעזור לי מה המחיר של יהלומים ואיך הוא נקבע
א אורן33 New member 21/5/06 #1 ../images/Emo32.gif יהלום יהלום מישהו יכול לעזור לי מה המחיר של יהלומים ואיך הוא נקבע
G guinan New member 21/5/06 #2 כמו כול סחורה בשוק נכתב ע"י אורן33: יהלום מישהו יכול לעזור לי מה המחיר של יהלומים ואיך הוא נקבע לחץ כדי להרחיב... כמו כול סחורה בשוק ביקוש והיציע 90% מהמחיר שלו זה כמה יש עוד לכרות יהלומים וביקוש צרכני של אותו מוצר מוגמר (גלובלי )
כמו כול סחורה בשוק נכתב ע"י אורן33: יהלום מישהו יכול לעזור לי מה המחיר של יהלומים ואיך הוא נקבע לחץ כדי להרחיב... כמו כול סחורה בשוק ביקוש והיציע 90% מהמחיר שלו זה כמה יש עוד לכרות יהלומים וביקוש צרכני של אותו מוצר מוגמר (גלובלי )
א אורן33 New member 21/5/06 #3 יופי אבל מה המחיר ../images/Emo35.gif נכתב ע"י guinan: כמו כול סחורה בשוק ביקוש והיציע 90% מהמחיר שלו זה כמה יש עוד לכרות יהלומים וביקוש צרכני של אותו מוצר מוגמר (גלובלי ) לחץ כדי להרחיב... יופי אבל מה המחיר
יופי אבל מה המחיר ../images/Emo35.gif נכתב ע"י guinan: כמו כול סחורה בשוק ביקוש והיציע 90% מהמחיר שלו זה כמה יש עוד לכרות יהלומים וביקוש צרכני של אותו מוצר מוגמר (גלובלי ) לחץ כדי להרחיב... יופי אבל מה המחיר