דיברתי אליך? P:
M Musta Susi New member 1/9/06 #76 אני כן, אבל לא יכולתי לרשום כי לא הייתי על מחשב עד עכשו...בלאט! אני צריך להתחיל להשתמש בפלאפון במקרים כאלה... בכל אופן, אני רשמתי 3 שירים שונים שלהם ורועי רשם עוד אחד באמצע, אז ככה יצא...
אני כן, אבל לא יכולתי לרשום כי לא הייתי על מחשב עד עכשו...בלאט! אני צריך להתחיל להשתמש בפלאפון במקרים כאלה... בכל אופן, אני רשמתי 3 שירים שונים שלהם ורועי רשם עוד אחד באמצע, אז ככה יצא...
T The legendary DuDe New member 1/9/06 #67 אני אוסר פרסום שירים של אינפליימז. סתם. אחלה להקה, אבל לחרוש זה לא בריא.
M Musta Susi New member 1/9/06 #72 כבר לא שמעתי אותם שנה...../images/Emo3.gif וזו פעם ראשונה שאני כותב פה שאני שומע שירים שלהם|סנילי|
B BigYonika New member 2/9/06 #92 הופעה של Abrahms Family ... הופעה של Abrahms Family בחולון פאב "In Tabern" רח' האורגים 1, חולון. 07/09/2006 בשעה 21:00 כניסה 30 ש"ח כולל משקה ראשון !!!
הופעה של Abrahms Family ... הופעה של Abrahms Family בחולון פאב "In Tabern" רח' האורגים 1, חולון. 07/09/2006 בשעה 21:00 כניסה 30 ש"ח כולל משקה ראשון !!!
T The legendary DuDe New member 2/9/06 #99 ../images/Emo45.gif אבל חולון זה סוף העולם../images/Emo7.gif אני אגיד לאיגור מחר שיבואו צפונה.
ס סער טובי New member 2/9/06 #100 הם באמת טובים? תיכננתי ללכת בגלל הבר, אחלה מקום, הייתי שם פעם. עכשיו זה יתן עוד סיבה הא? P:
מ מטייל עם סנאים New member 2/9/06 #94 ../images/Emo79.gifאין עוד יום\גידי גוב../images/Emo79.gif סתיו ברחובות עובר רוח ערב מפזר...שלכת ילדים באור שקיעה מפרקים בחוף טירה הקיץ תם... ובין כל מראות התֹם שם באופק הכתום... סופה רועמת משהו אפל וקר מתלקח ונשבר... כבר מאוחר...
../images/Emo79.gifאין עוד יום\גידי גוב../images/Emo79.gif סתיו ברחובות עובר רוח ערב מפזר...שלכת ילדים באור שקיעה מפרקים בחוף טירה הקיץ תם... ובין כל מראות התֹם שם באופק הכתום... סופה רועמת משהו אפל וקר מתלקח ונשבר... כבר מאוחר...