יאללה, שאלון לכיף.

1Reebok

New member
../images/Emo32.gif יאללה, שאלון לכיף.

נחמס מפורום משינה
כללי: שם: אלון כינוי במציאות [שאנשים נתנו לך, או לחילופין-שנתת לעצמך]: נדב
יש מצב שירדן תבין
גיל: 15 תאריך לידה: 9/7/89 כיתה: י' מראה חיצוני: ...נחמד? צבע שיער:חום שטני כזה. צבע שיער מקורי [אם צבעת]: לא צבעתי. גובה: 1.68 בערך אם יכולת לשנות משהו בחיצוניות שלך, מה היית משנה? בלי חצ'קונים דאמיט. תמונה שלך: [לצרף להודעה] תתחילו לחפש
בשעות הפנאי..: מהם שלושת הדברים שאתה הכי אוהב לעשות בשעות הפנאי שלך?- 1.להקשיב למוסיקה. 2.לנגן. 3.פעילות חיצונית? כשמשעמם לך את/ה.. מקשיב למוסיקה. הדברים הכי מועדפים/אהובים: טוב שלא שאלה ספציפית
סוג מוזיקה: רוק ישראלי ורוק בכלל! לשלטון! להקה אהובה: משינה
זמר/ת מועדף/ת: זמרת: אלונה דניאל
. זמר - ערן צור
. אתר אינטרנט קבוע/אהוב: אנא אערף.. תוכנית טלויזיה: מ.ק. 22, או משהו כזה בלשי מאגניב כמו רצח במשיכת קולמבוס. סרט מועדף: טומייי!! שחקן/ית אהוב/ה: אנא אערף
ספר אהוב/ה: מרכבות האלים! ספורט מועדף: קרלינג
ספורט מועדף לצפייה בטלויזיה: גם קרלינג! או ביליארד! בגד אהוב: כל דבר שחור. ערפד שכמותי
נעליים אהובות: יש לי רק זוג אחד! אוכל: תודה! סתם! אההמ.. אמפנדס.
שתייה: מיץ רימונים! הכי טעים בארץ! ממתק: צ'יקס ז"ל
שלושת האנשים הכי קרובים לך: האאא אני לא יודע שלושת האנשים הכי קרובים לך מהפורום: ירדן כתומה ואפרת, אם אינני טועה. שלושת האנשים הכי קרובים לך מכל הפורומים: הא, אנשים כן
נו מה זה כבר ישנה אם אני אכתוב את זה פה. חבר/ה הכי טוב/ה: אין לי! אהבה ויחסים: חבר: אין. גם חברה אין. העדפה מינית: סטרייט (ירדן! ששש!) עד לאן הכי רחוק הגעת עם בחור/ה: עד לגליל העליון. חוץ מזה כלום. החבר/ה הראשון/ה היה/היתה בגיל: אעע אני עוד לא יודע. האם אמרת פעם למישהו/י שאת/ה אוהב/ת אותו/אותה ובאמת התכוונת לכך? אהמ, לא יותר מאפלטונית
האם קיבלת פעם סימן מציצה [היקי] ממישהו/י?
לא
מתנשק/ת עם עיניים עצומות? בכלל לא
בעד מערכות יחסית ממרחקים? אהמ, כן, למהלא. האם נשבר לך הלב פעם? כע.. האם שברת למישהו/י לב פעם? אני מקווה שלע.. האם את/ה מאוהב/ת [כרגע]? בלע? האם היית מאוהב? כע.. האם את/ה דלוק/ה על מישהו/י [כרגע]? אעע נו אין לי מושג? האם היית דלוק/ה על מישהו/י? כן
האם בגדו בך? לאא.. האם בגדת במישהו/י? לא!! (סוף סוף החלק הזה נגמר
) האם אי פעם.. שיקרת? כן גנבת? כן עשית קעקוע? לא עשית פירסינג? לא פתחו לך תיק במשטרה? לא עלית על רכבת הרים? כן העתקת במבחן? כן התחרטת על מעשה שעשית? כן נפגשת עם מישהו/י מהאינטרנט? כן היית צבוע? כן צבעת את השיער? כן
חטא נוראי שאין סולחה עליו עשית דיאטה והצלחת להתמיד? כן
הלכת לחדר כושר והתמדת? לא
מרדת? הו? הרבצת למישהו/י? כן קיללת? כן הרגשת טוב עם המראה שלך? כן
התחלת עם מישהו/י? העע. בכית בגלל מישהו/י? כן בכית בציבור? כן? הכי.. הכי נוח ללבוש: חולצה הכי כיף: ללבוש חולצה הכי כואב: ללבוש מחטים הכי מרגש: מחית תפוחי אדמה! הכי עצוב: מחית אשכוליות
הכי יפה: השמיים של כפר סבא! הדבר/מישהו האחרון ש.. הרחת:את הריאות של החזיר שהביאו לכיתה שלי
איכס!!! אמרת: אני שר לקצב ערן צור
שמעת: את ערן צור! שיר ששמעת: תמונה אימפרסיוניסטית! שיר שנתקע לך בראש: כנ"ל! בנאדם שחשבת עליו: ערן צור! ספר שקראת: בית אשמן - מאת ערן צור
סרט שראית בקולנוע: לאזוכר.. סרט שלקחת בהשכרה: תלמיד מצטיין מדי. סרט שראית בטלויזיה: לא זוכר.. בנאדם שראית: אחשלי גרם לך לעצב: טפשותי גרם לך לשמוח: טפשותי
גרם לך להתעצבן: טפשותי.. גרם לך לבכות: טפשותי!!! גרם לך לצחוק: "אז אנחנו אוכלים את האוכל, ומעכלים אותו, ומפרקים אותו, והוא מוחדר לתאים. ומה אם האוכל לא טעים?" חיבקת: בר
נישקת [על הלחי]: כנ"ל ולסיכום-איך היה השאלון - בדוגרי זבל
אבל מעביר זמנים בנעימים.

דאם דאם דאםםם!

כללי: שם: ירדן. כינוי במציאות [שאנשים נתנו לך, או לחילופין-שנתת לעצמך]: פעם קראו לי ג'ורדי. גיל: בקרוב מאוד 16. תאריך לידה: 11/12/88 כיתה: י'. מראה חיצוני: מה איתו? צבע שיער: נע בין "דבש כהה" [אמא אמרה
] לבין שטני. צבע שיער מקורי [אם צבעת]: לא צבעתי. גובה: אני חושבת ש- 1.56. אם יכולת לשנות משהו בחיצוניות שלך, מה היית משנה? אני הכי רוצה ניתוח אף. תמונה שלך: אין לי כוח לצרף. כולכם פה יודעים איך אני נראית... בשעות הפנאי..: מהם שלושת הדברים שאתה הכי אוהב לעשות בשעות הפנאי שלך?- 1. להתעצל עם מוזיקה ברקע. 2. לאכול. 3. פעולה-סודית-ומעניינת. כשמשעמם לך את/ה.. לא משעמם לי חוץ מבזמן שיעורים וכאלה. יש לי מה לעשות, תודה לאל. הדברים הכי מועדפים/אהובים: ...מה? סוג מוזיקה: כמעט הכול. בעיקר ישראלי. להקה אהובה: הדורבנים, דאא! זמר/ת מועדף/ת: גיא מזיג, באטאופקורס. אתר אינטרנט קבוע/אהוב: תפוז
אנשים שליטה. תוכנית טלויזיה: "מופע שנות ה-70", וקומדיות בכלליות. גם מד"ב זה אחלה. סרט מועדף: לא יודעת. יש המון. שחקן/ית אהוב/ה: ג'וני דפ, ולא רק כי הוא ממש יפה, הוא באמת מוכשר. ספר אהוב/ה: "קין והבל" של ג'פרי ארצ'ר. ספורט מועדף: התעצלות נחשבת ספורט? ספורט מועדף לצפייה בטלויזיה: כדורסל נראה לי. או כדורגל. המחשבה על קבוצה של גברים רצים אחרי כדור ממש מצחיקה אותי. בגד אהוב: מה שנוח לי, ואך ורק מה שנוח לי
. נעליים אהובות: הבאפאלו'ס! אוכל: קפה, ללא ספק. שתייה: קפה, ללא ספק בכלל. ממתק: שוקולד! שלושת האנשים הכי קרובים לך: אמאבא ["אמא ואבא זה אותו הדבר!"], אוהד, נעמה. שלושת האנשים הכי קרובים לך מהפורום: אלון אפרת וכתומה. שלושת האנשים הכי קרובים לך מכל הפורומים: אוי. אממ...אני מעדיפה לא לחשוב על זה. חבר/ה הכי טוב/ה: אוהד- חבר הכי טוב, נעמה- חברה הכי טובה. וכן, יש הבדל בן חבר הכי טוב לחברה הכי טובה. אהבה ויחסים: חבר: רווקה. העדפה מינית: בני אדם. עד לאן הכי רחוק הגעת עם בחור/ה: המנמ...יש דברים שעדיף שישארו בתור זכרון ולא יועלו על דף הפורום. החבר/ה הראשון/ה היה/היתה בגיל: כתה ד'! והלכנו לסרט ביחד! האם אמרת פעם למישהו/י שאת/ה אוהב/ת אותו/אותה ובאמת התכוונת לכך? כן. האם קיבלת פעם סימן מציצה [היקי] ממישהו/י? לא. מתנשק/ת עם עיניים עצומות? כמובן. בעד מערכות יחסית ממרחקים? כן, אבל רק אם שני הצדדים באמת אוהבים אחד את השני ומוכנים לזה, אחרת זה בחיים לא ילך. האם נשבר לך הלב פעם? כן
האם שברת למישהו/י לב פעם? לא. או לפחות לא נראה לי. האם את/ה מאוהב/ת [כרגע]? כן, אני מאוהבת רוב חיי. למרות שכרגע זה יותר קראש מאשר התאהבות. האם היית מאוהב? כן... האם את/ה דלוק/ה על מישהו/י [כרגע]? כן... האם היית דלוק/ה על מישהו/י? כן... האם בגדו בך? אפשר לומר, אבל זה לא יהיה מדוייק. האם בגדת במישהו/י? לא. אני גם אעשה את זה לבנאדם אחר לעולם. (סוף סוף החלק הזה נגמר ) האם אי פעם.. שיקרת? כן גנבת? לא. עשית קעקוע? לא. עשית פירסינג? עגילים באוזן נחשבים? טוב, במילא הם נסתמו מזמן, אז לא משנה. פתחו לך תיק במשטרה? לא. עלית על רכבת הרים? כן! אני מתה על רכבות ערים! העתקת במבחן? כן. התחרטת על מעשה שעשית? כן. נפגשת עם מישהו/י מהאינטרנט? אלף פעמים בערך. היית צבוע? כן
ואני מצתערת על התקופה הזאת. צבעת את השיער? לא. עשית דיאטה והצלחת להתמיד? באותה תקופה כן. הלכת לחדר כושר והתמדת? באותה תקופה כן. אפילו שחיתי 3 פעמים בשבוע. מרדת? כמו "המורדים"? בוניטה דה מאס? מווי כיף? הרבצת למישהו/י? כן! קיללת? כן. הרגשת טוב עם המראה שלך? היו פעמים שחשבתי "אוי השיער שלי נחמד היום" וכאלה, אבל בכלליות...אה! אמ, כן. כן הרגשתי פעם אחת. התחלת עם מישהו/י? כן, אבל אני גרועה בזה. בכית בגלל מישהו/י? כן. בכית בציבור? כן. בעיקר ביסודי, בתקופה הזאת בכלל הייתי בכיינית. הכי.. הכי נוח ללבוש: כלום. חה! אבל כל הבגדים שלי נוחים. אז...הבגדים שלי? הכי כיף: להיות מאושרת. הכי כואב: 3 פאקינג זריקות הרדמה
הכי מרגש: זוגות נאהבים שהולכים יד ביד. אוו! הכי עצוב: בדידות
וזיקנה
הכי יפה: כשמחזירים לך אהבה. הדבר/מישהו האחרון ש.. הרחת: שניצל
שאני הכנתי! אמרת: "לילה טוב דולבי! ירדני הולכת לשים את המגבת שלך במקום, ולעשות פיפי, ובינתיים תנסי להרדם, וכשאני אסיים אני אבוא אלייך." שמעת: מהשד"ק! שיר ששמעת: "סקס" שיר שנתקע לך בראש: "נגעה בשמיים" של משינה. הוא היה הבוקר בגל"צ בהסעה לבצפר ומאז הוא לא יוצא מהראש שלי. בנאדם שחשבת עליו: ארג. למען שפיותי הנפשית, אני לא אומר. ספר שקראת: "חוות החיות"- ג'ורג' אורוול. סרט שראית בקולנוע: ממש לא זוכרת. סרט שלקחת בהשכרה: עוד יותר לא זוכרת. סרט שראית בטלויזיה: "המתווך"- סרט טוב. בנאדם שראית: אחותי. גרם לך לעצב: בדידות. גרם לך לשמוח: כשכיף. גרם לך להתעצבן: אטימות של אנשים לפעמים. גרם לך לבכות: בדידות
גרם לך לצחוק: עזבו, זאת בדיחה פרטית ויקח לי שנה להסביר את זה. חיבקת: דולב, אחותי הקטנה. נישקת [על הלחי]: סבא

ענבלושה

New member
גאאאד איזה ארוך זה....

כללי: שם: ענבל פולצ'ק כינוי במציאות [שאנשים נתנו לך, או לחילופין-שנתת לעצמך]: חברות שלי קוראות לי crazy monkey בזמן האחרון.. אבל זה יעבור להם... גיל: 15.8 תאריך לידה: 15.2.89 כיתה: י' מראה חיצוני: ...רזה? נמוכה? מתולתלת... צבע שיער: שטני בהיר... קצת בלונדי מקדימה <ממש טיפ טיפה...> צבע שיער מקורי [אם צבעת]: לא צבעתי גובה: בין 1.55 ל1.60 לא מדדתי.. אם יכולת לשנות משהו בחיצוניות שלך, מה היית משנה? אף קטן וחמוד ובלי שחור מתחת לעיניים כאילו לא ישנתי שנים!. תמונה שלך: אני אנסה לצרף.. לא בטוחה שזה יעבוד... בשעות הפנאי..: מהם שלושת הדברים שאתה הכי אוהב לעשות בשעות הפנאי שלך?- 1.מחשב 2. טלוויזיה 3.טלפוןןןןןןןן כשמשעמם לך את/ה.. משתעממת. הדברים הכי מועדפים/אהובים: אין לי שמץ.. אני אוהבת הרבה דברים... סוג מוזיקה: היפ הופ ופופ בעיקר עברי אבל גם לועזי להקה אהובה: הדורבנים כמובן!!! זמר/ת מועדף/ת: זמרת-אום כלותום <חח סתם לא חס וחלילה... זמר – יוני בלוך. אתר אינטרנט קבוע/אהוב: אייסיקיו נחשב?.. תוכנית טלויזיה: אמממ מכושפות..תשוקות...ימי חיינו.. <איזה סבתא אני.. חח> אממ לא יודעת מה עוד סרט מועדף: טעות בכיוון! שחקן/ית אהוב/ה: מממממ ג'וני דף! ספר אהוב/ה: כל ספרי ג'ון גרישם... ספורט מועדף: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ספורט מועדף לצפייה בטלויזיה: חחחחחחחחחחחח <שיהיה כדורסל.. אבל רק לצפות...> בגד אהוב: החצאית ג'ינס של מנגו מלונדון... נעליים אהובות: יש לי 12... בחירה קשה.. נראה לי הסנדלי פלטפורמה מגזית-שרוכים- 10 ס"מ אוכל: האוכל של סבתאאאאא שתייה: אייס קפה ממתק: ממממ יותר מדי... שלושת האנשים הכי קרובים לך: חברות שלי? אבל יש לי יותר מ3.. שלושת האנשים הכי קרובים לך מהפורום: אני די חדשה פה.... שלושת האנשים הכי קרובים לך מכל הפורומים: כנ"ל... חבר/ה הכי טוב/ה: שוקרוללה!!!!! אהבה ויחסים: חבר: אין. העדפה מינית: סטרייטית עד לאן הכי רחוק הגעת עם בחור/ה: אמממ <אני דתייה> החבר/ה הראשון/ה היה/היתה בגיל: כיתה ח'. האם אמרת פעם למישהו/י שאת/ה אוהב/ת אותו/אותה ובאמת התכוונת לכך? לא.. אני אפעם לא אומרת לו.. האם קיבלת פעם סימן מציצה [היקי] ממישהו/י? לא מתנשק/ת עם עיניים עצומות? ממממ לוידעת... בעד מערכות יחסית ממרחקים? אם באמת אוהבים אז למה לא? למרות שזה לא נראה לי יצליח.... האם נשבר לך הלב פעם? אמממ אהבות כוזבות נחשב? האם שברת למישהו/י לב פעם? אממ נראה לי שכן... עכשיו הוא שונא אותי... האם את/ה מאוהב/ת [כרגע]? עוד לא החלטתי עם זה קראש או לא... האם היית מאוהב? ברור... האם את/ה דלוק/ה על מישהו/י [כרגע]? עוד לא החלטתי עם זה קראש או לא... האם היית דלוק/ה על מישהו/י? ברור... האם בגדו בך? לאא.. האם בגדת במישהו/י? לא!! (סוף סוף החלק הזה נגמר ) האם אי פעם.. שיקרת? כן גנבת? טפסים של המבחנים לפני המבחן נחשב? עשית קעקוע? לא עשית פירסינג? לא פתחו לך תיק במשטרה? לא עלית על רכבת הרים? חחחח כן העתקת במבחן? כןןן מתי לא? התחרטת על מעשה שעשית? ברור... נפגשת עם מישהו/י מהאינטרנט? לא.. דקתי לו ברז... היית צבוע? אנערף.. לא זוכרת... צבעת את השיער? לא עשית דיאטה והצלחת להתמיד? חחחח גם אם אני אעשה אני לא אצליח... הלכת לחדר כושר והתמדת? לא מרדת? ברור הרבצת למישהו/י? כן קיללת? כן הרגשת טוב עם המראה שלך? כן..... התחלת עם מישהו/י? וודאי בכית בגלל מישהו/י? נראה לי שכן.. אני לא ממש זוכרת... בכית בציבור? וודאי... הכי.. הכי נוח ללבוש: בגדים? הכי כיף: ללבוש בגדים חדשים הכי כואב: להוריד שערות עם מכונה הכי מרגש: סרט עצווווב אבל איכותי... הכי עצוב: מוות של אדם קרוב הכי יפה: אין לי שמץ... הדבר/מישהו האחרון ש.. הרחת:חחח כשהלכתי עם אבא שלי לקניות והרחתי תסבון... ממש היום! אמרת: לא זוכרת.. אני די לבד כאן עכשיו... שמעת: את אב שלי מכריז שהוא רוצה את המחשב... שיר ששמעת: עפ"י ההיסטוריה במחשב אז זה "לא בא לי לשמוע" שיר שנתקע לך בראש: "אם" של רגב בנאדם שחשבת עליו: מי שאני דלוקה עליו ספר שקראת: וואו פול זמן... ספר היסטוריה נחשב? סרט שראית בקולנוע: ואן הלסינג? לא.. חייב להיות עוד אחד... סרט שלקחת בהשכרה: טעות בכיוון & גוטיקה סרט שראית בטלויזיה: מממממ זהות בדויה בנאדם שראית: אבא&אמא שלי גרם לך לעצב: פרק בסדרה אחת בטלוויזיה גרם לך לשמוח: כשהיה צלצול אחרון ללכת הביתה... גרם לך להתעצבן: המורה שלא נתנה לי ללכת לשרותים.... שתלך להזדיין... גרם לך לבכות: מה שגרם לי לבכות... גרם לך לצחוק:הטיפשות של אחותי הקטנה... חיבקת: אממ לא זוכרת... נישקת [על הלחי]: כנ"ל ולסיכום-איך היה השאלון – ארוך ומייגע.. אבל טוב להפגת השיעמום...

1Reebok

New member
אומרים לי את זה הרבה ../images/Emo3.gif

סתם, לא. הכל בהומור. וברוח טובה.

../images/Emo79.gifאאאאאאמממ.......

יותר במראה..., אני לא ממש מכירה את הילדה הזאת. כל בוקר אנחנו נוסעים עם מושב אחר לביה"ס ויש ילדה אחת מכיתה ט' שאת נורא מזכירה לי אותה. ת'אמת אני אפילו לא יודעת איך קוראים לה

ענבלושה

New member
טוב תהיי בטוחה שזאת לא אני...

חוצמזה שאני בכיתה י' אני גם נוסעת באוטובוס ציבורי לבצפר שלי...

Bassיסט

New member
שלי...

כללי: מה עונים פה? מה זה כללי? שם: רון כינוי במציאות [שאנשים נתנו לך, או לחילופין-שנתת לעצמך]: ג'ינג'י או הבסיסט חחח גיל: 19.10 עוד חודשיים בול!!!!!!! 20!!! תאריך לידה: 3.2.85 כיתה: טיפולית... כבר לא בכיתה.. מראה חיצוני: מבחוץ אני ניראה ילד רגיל אבל מבפנים... חחח צבע שיער:ג'ינג'י צבע שיער מקורי [אם צבעת]:זה המקורי עם תווית יצור של סין גובה: 1.73 פעם אחרונה שבדקתי.. אם יכולת לשנות משהו בחיצוניות שלך, מה היית משנה? הייתי מחזיר תשיער הארוך של פעם
תמונה שלך:
זה היה פה איפשהו... יש פה בפורום צריך לחפש... בשעות הפנאי..: מהם שלושת הדברים שאתה הכי אוהב לעשות בשעות הפנאי שלך?- 1.לשמוע מוסיקה 2.לנגן לנגן ולנגן 3.לדבר עם חברים (פורום, אי סי קיו, מסנג'ר וכו וכו) כשמשעמם לך את/ה.. משתעמם דההההה הדברים הכי מועדפים/אהובים: איזה שאלה מפגרת חחחחח סוג מוזיקה: כל דבר שהוא לא מזרחית מוסיקה שחורה ולטינית... אפשר למות מזה להקה אהובה: רד הוט צ'ילי הדורבנים ועוד ועוד זמר/ת מועדף/ת: גוון סטאפני (נו דאוט) אתר אינטרנט קבוע/אהוב: תפוז פורומים תוכנית טלויזיה:בקושי יש לי זמן לזה אבל... מופע שנות השבעים וחברים כשיש סרט מועדף: שר הטבעות שחקן/ית אהוב/ה: ניקולאס קייג' ע-נ-ק!!! וג'ים קארי עוד יותר ע-נ-ק! ספר אהוב/ה:המון זמן כבר לא קראתי אבל האחרון זה משהוא של פאולו קואלו ספורט מועדף:כדורסל ספורט מועדף לצפייה בטלויזיה: כדורסל בגד אהוב: הצעיף שלי שאני מת עליו... נעליים אהובות: טימברלנד מדהימות!!! אוכל: אוכל מה שיש... שתייה: כנ"ל ממתק:טוויקס שלושת האנשים הכי קרובים לך: אמא והאחים שלי (זה 4 אבל חפיף אתם תוותרו לי) שלושת האנשים הכי קרובים לך מהפורום:וואו... מממממממממ לא יודע ניראה לי סול כתומה.. ופעם אביה...
שלושת האנשים הכי קרובים לך מכל הפורומים: וואו זה לא כז\ה משנה אבל יש לי הרבה!!! חבר/ה הכי טוב/ה: יש לי כמה!!! תודה לאל!! אהבה ויחסים: מה איתם? חבר: חברה אם כבר... ולא, הייתה לי עד לא מזמן. העדפה מינית:אני סטרייט... אז ניראה לי שזה בנות חחח עד לאן הכי רחוק הגעת עם בחור/ה: עד אילת... מספיק רחוק? החבר/ה הראשון/ה היה/היתה בגיל: בן כמה אני הייתי? לא זוכר כיתה ה האם אמרת פעם למישהו/י שאת/ה אוהב/ת אותו/אותה ובאמת התכוונת לכך? בטח אני לא אומר את זה אף פעם אם אני לא מתכוון לזה!! אף פעם! האם קיבלת פעם סימן מציצה [היקי] ממישהו/י? לא! מתנשק/ת עם עיניים עצומות? ברור אחרת זה מראה שאתה לא אמיתי! בעד מערכות יחסית ממרחקים? לא בשום פנים לא! האם נשבר לך הלב פעם? ברור שכן! האם שברת למישהו/י לב פעם? כן ואני עד היום מצטער על הסבל הנפשי שהיא עברה.. האם את/ה מאוהב/ת [כרגע]? לא האם היית מאוהב? יאפ!!! האם את/ה דלוק/ה על מישהו/י [כרגע]? לא האם היית דלוק/ה על מישהו/י? כן האם בגדו בך? לא ודיר באלק אם כן!!! האם בגדת במישהו/י?בחיים לא!!!! (סוף סוף החלק הזה נגמר ) יייישששששששששששש!!!!!!!!!!!!!! האם אי פעם.. שיקרת? כן גנבת? לא עשית קעקוע? לא ובלי נדר אני בחיים לא יעשה! עשית פירסינג? ראה ערך "קעקוע" פתחו לך תיק במשטרה? לא אבל כמעט ... עלית על רכבת הרים? ברו דבר ראשון בכל פארק! העתקת במבחן?חחחחחחח מתי לא... התחרטת על מעשה שעשית? ברור נפגשת עם מישהו/י מהאינטרנט? חוץ ממפגשי הפורום אז לא היית צבוע? יכול להיות לא שאני זוכר צבעת את השיער? פעם חימצנתי תקצוות לבלונד זה היה בפורים בערך עשית דיאטה והצלחת להתמיד? תודה לאל לא הייתי אף פעם צריך לעשות דיאטה... הלכת לחדר כושר והתמדת? ברור חובה! מרדת? בתיכון כל הזמן... חחח הרבצת למישהו/י? כן רק לבנים! קיללת? גם ל]עמים הרגשת טוב עם המראה שלך? לפעמים כן ולפעמים לא התחלת עם מישהו/י? כן בכית בגלל מישהו/י? כן בכית בציבור? מתחת לבניין זה ניקרא ציבור...? הכי.. הכי נוח: פוך.. הכי כיף: לישון או להופיע הכי כואב: זריקה או פרידה ממשהוא שאוהבים! הכי מרגש: שמשקיעים בך ואומרים לך שאוהבים אותך! הכי עצוב: כשמישהוא מת הכי יפה: ליראות שעוזרים למישהוא שצריך עזרה (אקים, קו לחיים וכו) הדבר/מישהו האחרון ש.. הרחת:אותי איך שיצאתי מהמקלחת וואו... אמרת: בוקר טוב לחברים שהתקשרו על הבוקר... שמעת: את ה-"או או" שהאי סי קיו עושה כשמקבלים הודעה שיר ששמעת: Eric Pryds - Call On Me שיר שנתקע לך בראש: אותו שיר בנאדם שחשבת עליו: אייל מזיג כשראיתי שאין שום תמונה שלו מחיפה! ספר שקראת: אמרתי לכם כבר... וואו השאלות פה חוזרות על עצמם!!! סרט שראית בקולנוע: האחרון היה הנוסע השמיני נגד הטורף... סרט שלקחת בהשכרה: וואו לא זוכר זה היה ממזמן סרט שראית בטלויזיה: פרל הארבור היה אתמול בערוץ 2 סרט ממש טוב! בנאדם שראית: חברים שלי אתמול היינו בחזרות... גרם לך לעצב: האקסית שלי.. גרם לך לשמוח: חברים שלי שלא מפסיקים לשמח אותי שיש לנו עוד ועוד הופעות גרם לך להתעצבן:חבר שלי שעבד עליי אתמול בטלפון גרם לך לבכות: האקסית.. גרם לך לצחוק: אחי. הוא בנאדם קורע!!! חיבקת: את הגיטרה בס שלי שלמדתי משהוא חדש! נישקת [על הלחי]: האקסית ולסיכום-איך היה השאלון - בסדר הרגשתי כמו בתחקיר של רפי גינת...

lirazbarbie

New member
ליבי עונה... ומחכה מחר לשרשור.....

כללי:ליבי כינוי במציאות [שאנשים נתנו לך, או לחילופין-שנתת לעצמך]: יש כמה.... לייבי או פלי גיל: מחר 17 תאריך לידה: 4.12.87 כיתה: יב' מראה חיצוני: זוועה צבע שיער: עכשיו מין אדום כזה... השער כהה אז זה רק נותן מין גוון בשמש. צבע שיער מקורי [אם צבעת]: חום כהה. גובה: 1.60 מכיתה ח' אם יכולת לשנות משהו בחיצוניות שלך, מה היית משנה? מכה קילו פחות תמונה שלך: חחח... לא בשעות הפנאי..: מהם שלושת הדברים שאתה הכי אוהב לעשות בשעות הפנאי שלך?- 1.צופים 2.לשיר 3.לשחק כשמשעמם לך את/ה.. מקשיב למוסיקה/מחשב. הדברים הכי מועדפים/אהובים: לישון סוג מוזיקה: אמ... לא מגבילה לסוג מסויים להקה אהובה: - זמר/ת מועדף/ת: - אתר אינטרנט קבוע/אהוב: - תוכנית טלויזיה: מכושפות נראה לי- לא ממש רואה טלויזיה.... אוהבת גם צרבת סרט מועדף: - שחקן/ית אהוב/ה: ניקול קידמן= שלמות.... ספר אהוב/ה: מכורה להארי פוטר..... קוראת מלא אז אןי דבר ספציפי חוץ מזה... וכמה שזה נדוש הנסיך הקטן ספורט מועדף: לישון ספורט מועדף לצפייה בטלויזיה: התעמלות אומנותית בגד אהוב: חולצותצופים/חאקי/חצאית לבנה שהיא כולה נשיקות אודם ממש מגניבה נעליים אהובות: אויש יש לי כ"כ הרבה... אוהבת נעליים אוכל: שוקולד מריר שתייה: קולה/קיווי אגס ממתק: במבה שלושת האנשים הכי קרובים לך: סתו רוני שיק שלושת האנשים הכי קרובים לך מהפורום: אנשים פה לא כ"כ אוהבים/מכירים אותי שלושת האנשים הכי קרובים לך מכל הפורומים: ...... חבר/ה הכי טוב/ה: רון וסתו אחותי אהבה ויחסים: חבר: אין. העדפה מינית: סטרייט עד לאן הכי רחוק הגעת עם בחור/ה: אם זה באמת מעניין מישו ומישו קורא אז הוא מוזמן לשאול אותי... החבר/ה הראשון/ה היה/היתה בגיל: שנתיים האם אמרת פעם למישהו/י שאת/ה אוהב/ת אותו/אותה ובאמת התכוונת לכך? לא... כאילו לאנשים שאני אוהבת כאנשים כל הזמן.... אבל להקשר השאלון אז לא אמרתי האם קיבלת פעם סימן מציצה [היקי] ממישהו/י? חחח כן... כיתה ח.. נוסטלגיה.... חזרתי הבייתה כמו מצורעת... מתנשק/ת עם עיניים עצומות? קיטשי אבל כן בעד מערכות יחסית ממרחקים? אם שני בני הזוג מוכנים להשקיע אז למה לא? האם נשבר לך הלב פעם? לצערי... האם שברת למישהו/י לב פעם? ממש ממש ממש מקווה שלא האם את/ה מאוהב/ת [כרגע]? לא מוגדר האם היית מאוהב? לצערי... האם את/ה דלוק/ה על מישהו/י [כרגע]? אותו כנ"ל האם היית דלוק/ה על מישהו/י? כן האם בגדו בך? לא שנאי יודעת האם בגדת במישהו/י? אמ..... אוקי.... אני מנייאקית.... כן........ (סוף סוף החלק הזה נגמר ) האם אי פעם.. שיקרת? לא- להוא שבגדתי סיפרתי יום אחרי גנבת? לא עשית קעקוע? לא עשית פירסינג? 2 פתחו לך תיק במשטרה? לא עלית על רכבת הרים? כן העתקת במבחן? כן התחרטת על מעשה שעשית? יותר מידיי נפגשת עם מישהו/י מהאינטרנט? כן היית צבוע? כן בעיקר בזמן האחרון צבעת את השיער? אתמול עשית דיאטה והצלחת להתמיד? לא הלכת לחדר כושר והתמדת? לא מרדת? בתור מישי שנראת כמו פלי אפשר להגיד שאני רבלד ווי הרבצת למישהו/י? לא רציני קיללת? כן הרגשת טוב עם המראה שלך? לא התחלת עם מישהו/י? לא ממש בכית בגלל מישהו/י? כן בכית בציבור? כן הכי.. הכי נוח ללבוש: מכנס וסווטצ'רט הכי כיף: סווטצ'רט ומכנס הכי כואב: מחוך.... בגרות בתאטרון... אי.... מי ידע שיש בפנים ברזלים שמועכים את החזה? הכי מרגש: אה... כבר לא מדברים על בגדים... קי... יצאתי דפוקה.... אמ.... הרבה הכי עצוב: בכי הכי יפה: ים בלילה הדבר/מישהו האחרון ש.. הרחת: את הקוסקוס של סבתא כשאבא בא הבייתה אמרת: תודה לסבתא בטל על המתנה ליומולדת שמעת: את סבתא אומרת לי להיות בריאה ובי... שיר ששמעת: משו מיום אומנויות זוועה שהיה היום שיר שנתקע לך בראש: - בנאדם שחשבת עליו: רוני ספר שקראת: גורודיש- מחזה סרט שראית בקולנוע: חח ממש לא זוכרת סרט שלקחת בהשכרה: מזמינה מהטלויזיה ולא זוכרת סרט שראית בטלויזיה: לא זוכרת בנאדם שראית:סתו אחותי גרם לך לעצב: יומולדת גרם לך לשמוח: המתנה מסבאסבתא גרם לך להתעצבן: אחי הקטן גרם לך לבכות: לחץ גרם לך לצחוק: שהיום מישי דיברה במופע וכל חמש שניות מחאנו לה כפיים כדי שתלך חיבקת:עידן נישקת [על הלחי]: נעם עם חולם חסר ולסיכום-איך היה השאלון - מעביר את הזמן עד לאוכל בהבי

עדנונית

New member
אני

כללי: יללכ שם: עדן כינוי במציאות [שאנשים נתנו לך, או לחילופין-שנתת לעצמך]: עדנונית גיל: 16 תאריך לידה: 28.9.88 כיתה: יא' מראה חיצוני: ...נחמד? צבע שיער:חום שחור. צבע שיער מקורי [אם צבעת]: לא צבעתי. גובה: 1.65 אם יכולת לשנות משהו בחיצוניות שלך, מה היית משנה? בלי חצ'קונים בערך{חח אלון אני לא צריכה להתאמץ בגללך} תמונה שלך: נחפש בשעות הפנאי..: מהם שלושת הדברים שאתה הכי אוהב לעשות בשעות הפנאי שלך?- 1.להקשיב למוסיקה. 2.להיות במחשב 3.לדבר בטלפון אבל תלוי עם מי כשמשעמם לך את/ה.. מקשיב למוסיקה או נמצא מול המחשב או מדבר בטלפון חח הדברים הכי מועדפים/אהובים: המממ לא יודעת יש הרבה סוג מוזיקה: כמעט הכל!! להקה אהובה: ווסטלייף והדורבנים זמר/ת מועדף/ת: זמרת: הממ לא עולה לי עכשיו אתר אינטרנט קבוע/אהוב: הפורמים בתפוז תוכנית טלויזיה: פלוריסיינטה סרט מועדף: שישי הפוך שחקן/ית אהוב/ה: לינדזי לוהרן ספר אהוב/ה: אלרגית לזה ספורט מועדף: נגיד כדורגל ספורט מועדף לצפייה בטלויזיה: כלום בגד אהוב: הממ החולצות ספליידינג שלי נעליים אהובות: יש לי רק זוג אחד! וזה הסקצ'ר שלי אוכל: שניצל שתייה: מיץ ענבים ממתק: סוכיה על מקל שלושת האנשים הכי קרובים לך: הממ לא יודעת שלושת האנשים הכי קרובים לך מהפורום: הממ אין לי ממש קרובה מכאן אבל יצא לי לדבר עם אפרת הרבההההה {חולה עליה!} וגם עם רון שלושת האנשים הכי קרובים לך מכל הפורומים: התרחקתי מכולם חבר/ה הכי טוב/ה: אין לי ממש אהבה ויחסים: חבר: אין העדפה מינית: סטרייט עד לאן הכי רחוק הגעת עם בחור/ה:{אלון גנבת לי את הרעיון חח} החבר/ה הראשון/ה היה/היתה בגיל: אעע אני עוד לא יודע. האם אמרת פעם למישהו/י שאת/ה אוהב/ת אותו/אותה ובאמת התכוונת לכך? נראה לי האם קיבלת פעם סימן מציצה [היקי] ממישהו/י? לא מתנשק/ת עם עיניים עצומות? לא התנשקתי בעד מערכות יחסית ממרחקים? נראה לי האם נשבר לך הלב פעם? כע האם שברת למישהו/י לב פעם? אני מקווה שלע.. האם את/ה מאוהב/ת [כרגע]? בערך האם היית מאוהב? כע האם את/ה דלוק/ה על מישהו/י [כרגע]?כן האם היית דלוק/ה על מישהו/י? כן האם בגדו בך? כן האם בגדת במישהו/י? לא!! (סוף סוף החלק הזה נגמר ) האם אי פעם.. שיקרת? כן גנבת? כן עשית קעקוע? לא עשית פירסינג? לא פתחו לך תיק במשטרה? לא עלית על רכבת הרים? לא העתקת במבחן? כן התחרטת על מעשה שעשית? כן נפגשת עם מישהו/י מהאינטרנט? כן היית צבוע? כנראה לכל בן אדם זה קורה לא?פשוט עכשיו לא זכור לי צבעת את השיער? לא עשית דיאטה והצלחת להתמיד? כן אבל נשברתי חחח כיאלו אחרי שממשש רזיתי הלכת לחדר כושר והתמדת? לא מרדת? נראה לי הרבצת למישהו/י? כן קיללת? כן הרגשת טוב עם המראה שלך? כן התחלת עם מישהו/י? לא נראה לי בכית בגלל מישהו/י? כן בכית בציבור? כן הכי.. הכי נוח ללבוש: בוקסר הכי כיף: חופש בתקופה הזאת מהלימודים הכי כואב: פגיעה מאהבה הכי מרגש: אהבה ראשונה הכי עצוב: זיכרונות רעים הכי יפה: אני...חחח סתם סתם הממ הכי יפה החיים כי צריכים להעריך אותם אם כמה שהם מוזרים לפעמים הדבר/מישהו האחרון ש.. הרחת:היפנוטיק שלי אמרת: ביי ביי שמעת: i dont want knoe שיר ששמעת: כנ"ל שיר שנתקע לך בראש: איזה שיר מהמורדים =\ בנאדם שחשבת עליו: בועז ספר שקראת: כלום סרט שראית בקולנוע: 8 מייל סרט שלקחת בהשכרה: כלום סרט שראית בטלויזיה: ילדות רעות בנאדם שראית: אחותי גרם לך לעצב: אי החלטויות שבי גרם לך לשמוח: שנשמה שלי בא אתמול גרם לך להתעצבן:הנשמה שלי גרם לך לבכות: לא בכיתי בזמן האחרון גרם לך לצחוק: חחחחח שידיד שלי בא למשוך ידיד אחר שלי ואז הוא קרע לו בטעות את המעיל לא בעצם שסגרו ילד אחד מהכיתה שלי בתוך החלונות האלו של הממד ואז תלו שלט לא להאכיל את החיות חיבקת: בועז נישקת [על הלחי]: כנ"ל ולסיכום-איך היה השאלון - חמוד ואלון ח"ח חחח על זה שהעתקת אותו עם התשובות שלך גרמת לאנשים לקרוא את התשובות שלך!!

efratushke

New member
גמני.......

#כללי: שם: אפרת כינוי במציאות [שאנשים נתנו לך, או לחילופין-שנתת לעצמך]: זיקי, אפרם.. או בשביל פריצי: כתומה, אורנג'דה (ככה הוא קורא לכתומה.. אבל משום מה הוא מכליל אותי ואת כתומה!!!) גיל: שואפת ל18 תאריך לידה: 9.2.87 כיתה: י"ב #מראה חיצוני: צבע שיער: ג'ינג'י צבע שיער מקורי [אם צבעת]: טוב נו אני בלונדינית!! סתם אני ג'ינג'ית חח גובה: 177 אם יכולת לשנות משהו בחיצוניות שלך, מה היית משנה? להלן הרשימה המפורטת:... תמונה שלך: כולם יודעים מי אני.. ואם לא חפשו בגלריות או משהו.. זה מצריך הקטנה שזה מהלך מאוד מסובך אצלי! בשעות הפנאי..: מהם שלושת הדברים שאתה הכי אוהב לעשות בשעות הפנאי שלך?- 1.לשמוע מוסיקה 2.לשיר 3.לנגן (לא שאני מנגנת טוב...... חחחח) טוב נו יש חיים משעממים!!!!!!! לפחות אני לא אוכלת סמים וסקס 24 שעות!! כשמשעמם לך את/ה.. ישנה #הדברים הכי מועדפים/אהובים: סוג מוזיקה: הכל כמעט.. מתחברת לג'אז ולקלאסי (יש ברירה עם מגמה כזאת?!?!) להקה אהובה: הדורבנים (מממ... חחחחחח!!!) זמר/ת מועדף/ת: זמרת: אחינועם ניני, זמר: גידי גוב המלך!!!! אתר אינטרנט קבוע/אהוב: אתר בצפר........
סתם נו! אני לא יודעת כי בעצם אני לא מבינה כלום במחשבים ואני לא מכירה שום אתר מתפוז ואתר בצפר! תוכנית טלויזיה: כרגע - כולם אוהבים את ריימונד סרט מועדף: כל סרט עם יו גרנט!!! שחקן/ית אהוב/ה: יו גרנט (חרא שחקן!!!!) ספר אהוב/ה: הכל חוצמ"החרא ועונשו"!!! ספורט מועדף: מממ.. אנחנו מדברים פה על ספורט.. מה נראה לכם?! אהה!! עברתי קופר!! כל הכבוד!!! ספורט מועדף לצפייה בטלויזיה: יש משחק מה זה מצחיק בחורף.. כזה עם קומקומים ומטאטא!! שמגלגלים קומקום והוא צריך להגיע כמה שיותר רחוק.. אבל החיכוך עם הריצפה בולם את הקומקום!! אז השחקן מטאטא מהר מהר את הדרך של הקומקום בשביל שהקומקום יחליק יותר טוב!! בגד אהוב: לא עושה הפליות (את הג'ינס הקרוע שלי!) נעליים אהובות: הנעליים הורודות שלי! אוכל: חסה (זה לא נראה ככה......) שתייה: דיאט קולה ממתק: מסטיקים שלושת האנשים הכי קרובים לך: כתומה, דנה ועינב (אוווווווווווו..........) שלושת האנשים הכי קרובים לך מהפורום: כתומה, עינב ואורלי ומור ואלון ו... היי זה לא פייר!!!! שלושת האנשים הכי קרובים לך מכל הפורומים: כתומה ועינב הכי קרובות אלי.. אין מה לעשות חבר/ה הכי טוב/ה: כתומה?... (ממש מרגישה בשיטת הפרמידה ההפוכה!!) אהבה ויחסים: חבר: מממ נושא רגיש העדפה מינית: אני סטרייטית עד לאן הכי רחוק הגעת עם בחור/ה: לא עניינכם הנכבד
החבר/ה הראשון/ה היה/היתה בגיל:היה לי חבר בגן אני חושבת.. האם אמרת פעם למישהו/י שאת/ה אוהב/ת אותו/אותה ובאמת התכוונת לכך? כן.. אבל לא ידעתי שזה לא נכון בעצם! האם קיבלת פעם סימן מציצה [היקי] ממישהו/י? מה??.... שששש!!! מתנשק/ת עם עיניים עצומות? רק עצומות! בעד מערכות יחסית ממרחקים? לא מטריד אותי כרגע האם נשבר לך הלב פעם? כן...... האם שברת למישהו/י לב פעם? כן..... האם את/ה מאוהב/ת [כרגע]? כן...... האם היית מאוהב? כן....... האם את/ה דלוק/ה על מישהו/י [כרגע]? יש מצב חחחחחחח!! האם היית דלוק/ה על מישהו/י? אנחנו בכל זאת מדברים עלי - ברור!!!!!! האם בגדו בך? אה?.. האם בגדת במישהו/י? אה?!?! (סוף סוף החלק הזה נגמר ) האם אי פעם.. שיקרת? כן גנבת? מסטיק מהמכולת בגיל 6 או משהו.... עשית קעקוע? לא עשית פירסינג? נזם פתחו לך תיק במשטרה? לא עלית על רכבת הרים? כןןן!!
העתקת במבחן? כן..... שששש! התחרטת על מעשה שעשית? כן... נפגשת עם מישהו/י מהאינטרנט? לדייט? לא, אבל בעיקרון כן היית צבוע? אני וכתומה אלופות בזה! צבעת את השיער? כן.. פעם לשחור (מזעזעעעע!!!!!) ופעם אפקט בלונד.. עשית דיאטה והצלחת להתמיד? כן הלכת לחדר כושר והתמדת? הלכתי כן.. התמדתי לא מרדת? במי? ברור שכן! הרבצת למישהו/י? כן!!!!!! קיללת? כן כן כן!!! הרגשת טוב עם המראה שלך? לאאאאאאאאאאאאא........... התחלת עם מישהו/י? כן.... בכית בגלל מישהו/י? כן..... בכית בציבור? מממ ברור! חחחחחח אני בוכה מתי שבא לי מסתבר.. הכי.. הכי נוח ללבוש:פיג'מה (אף אחד לא יראה אותי עם זה!!) הכי כיף: להרגיש טוב עם עצמי ושכולם יהיו בסדר אלי - יום חביב כזה שכיף בו! הכי כואב: כשרצים יש כאב בצד.... הכי מרגש: להצליח במשהו ששאפת אליו המון זמן והתאמצת בשבילו הכי עצוב: להפגע מהחבר הכי קרוב אליך הכי יפה: שירה!!! חח בדיחה אישית... מממ רון אלמוג חחחחחחח! או רון ואלמוג.. אויי
(רון - מישהו בכתה, אלמוג - מישהו מהשכבה) הדבר/מישהו האחרון ש.. הרחת: כרגע הרחתי אם הידיים שלי מסריחות מקלמנטינה.. והן מסריחות חח אמרת: "אני כבר נותנת לך את המחשב!!!" לאבא שמעת: את הטלוויזיה (חדשות) שיר ששמעת: "night and day" - שיר ג'אז כזה.. שיר שנתקע לך בראש: ימים לבנים (אווווווו
) בנאדם שחשבת עליו: כתומה ספר שקראת: החרא ועונשו...... סרט שראית בקולנוע: עושים אצלנו חרם! סרט שלקחת בהשכרה: ממ האחרון? הארי פוטר (כל החיים שלי אני *היתי בבלוקבאסטר.. אבל אני כבר לא כי אין לי סיבה יותר להיות שם.....) סרט שראית בטלויזיה: משהו חינוכי בפסיכולוגיה.. איך אנשים בעלי בעיות נפשיות מתבטאים באמנות בנאדם שראית: אבא.. ואם בחוץ אז כתומה גרם לך לעצב: המורה לספורט "היום אתם רצים קופר" גרם לך לשמוח: בן (בנצי).......... איש יפה וטהור שלי
גרם לך להתעצבן: המברניקים בשיעור אנגלית!!!! גרם לך לבכות: רכזת המגמה שלנו.. או המורה לאזרחות?.. גרם לך לצחוק: פריצי בבוקר סיפר לי על הפאדיחה של סופרי בקנדה (לא הבנתם כלום!!!!) חיבקת: בן (בנצי), עם כל הזיעה שלו אחרי שיעור ספורט.. מחזה לא משהו.. נישקת [על הלחי]: גלית כמדומני ולסיכום-איך היה השאלון - ארוך ומייגע אבל לא היה דבר יותר טוב לעשות

כתמונית

New member
חחח... בצחקה!

כללי: שם: נעה כינוי במציאות אוהוהו! כתומה כתומי כתוממי ג'ינג'ית בלוט בלוטרייך אורנג'דה כתמונית שלמונית.... וכו' וכו'... הנפוץ ביותר - כתומה. גיל: 17 (עוד פחות מחודש 18!! ונאמר אמן!) תאריך לידה: 3.1.87 כיתה: יב' מראה חיצוני: כתום.. זה אומר הכל לא?! צבע שיער:כתום. צבע שיער מקורי [אם צבעת]: זה היה בלונד פעם... (מצבע... זההיה איכסה..) גובה: 1.61 כן... אני קצרה... אם יכולת לשנות משהו בחיצוניות שלך, מה היית משנה? זה רשימה שלמה... אני לא אלעה אנשים פה... תמונה שלך: [לצרף להודעה] חחחח!! יש תמונה של היד שלי בשרשור אחר.. תסתפקו בזה... בשעות הפנאי..: מהם שלושת הדברים שאתה הכי אוהב לעשות בשעות הפנאי שלך?- 1.להקשיב למוסיקה. 2.לנגן. 3.מממ... חברים! לעשות המוווןןן שטויות!!! כשמשעמם לך את/ה.. מקשיב למוסיקה/ מנגנת... ואם שהיה לי משעמם יותר.... הדברים הכי מועדפים/אהובים: טוב שלא שאלה ספציפית סוג מוזיקה: הכל! חוץ ממזרחי וטרנסים... להקה אהובה:דורבנים! זמר/ת מועדף/ת: מממ.... וואו... קשה... המון! כרגע- מתי כפסי , שלמה גרוניך - חננה נו מה אני יעשה?! אתר אינטרנט קבוע/אהוב: מזה??!! תוכנית טלויזיה: יוחזר "חברים" לאלתר.. :(סרט מועדף: טומייי!! שחקן/ית אהוב/ה: בראד פיט הכוסון! סתתתםם.... לא יודעת... אבל ג'וני דפ כוסון עללל!! ספר אהוב/ה:שר הטבעות ספורט מועדף:מממ... לראות טלויזיה?! חחח.... ספורט מועדף לצפייה בטלויזיה: יש דברים יותר טובים לראות בטלויזיה... בגד אהוב: הסווטשט מגמה הפיג'מי שלנו! סתם לאאא!! מממ... לא יודעת.. שחור שחור שחור!? חחח... נעליים אהובות: וואנסססס!! אוכל: מממ...וואו! איך יש לי חשק עכשיו למוקפץ תאילנדי! מי בא?! שתייה: דיאט קולה... ולאחרונה- קפה..ץ. יותר מידיי!! ממתק: סוכריות על מקל! (מה לעשות... ילדה עם בעיות..) שלושת האנשים הכי קרובים לך: מממ... אני אני ואני! חח!! סתתתםם!! אפרת עינב ו.. דנה שכועסת עליי... :( שלושת האנשים הכי קרובים לך מהפורום: אפרם כפרות עינב ווו... מממ... ירדני אהובתי? לא יודעת!! הרבה!! גם מור! שלא מרבה להיות פה!! ו.. צאלה נשמתי! ואביה! ו... אורלי.. ו... כמובן אלוני קטני.. נראה לי שזהו... שלושת האנשים הכי קרובים לך מכל הפורומים: בכמה פורומים נראה לכם שאני??!! חבר/ה הכי טוב/ה:אפרת עינב ודנה!!! אהבה ויחסים: חבר: מה?! מלח על הפצעים?! (למרות שאפרת בסרטים..) גם חברה לא... לא באמת... העדפה מינית: בנים בנים ועוד בנים!! (מוקצן הייתי אמרת..) עד לאן הכי רחוק הגעת עם בחור/ה: אישי פרטי ורק שלי! החבר/ה הראשון/ה היה/היתה בגיל: חבר חבר אמיתי ונורמלי שלא ביקש ממני חברות? מממ... כתה ט'... אבל אהבתי הראשונה (שהיה גם חבר שלי בצורה כלשהי) בכתה ז'... (אפרם שקט!) האם אמרת פעם למישהו/י שאת/ה אוהב/ת אותו/אותה ובאמת התכוונת לכך? כן!! גלוש אהובי! האם קיבלת פעם סימן מציצה [היקי] ממישהו/י? וואו! היי!! טוב נו... כן.... מתנשק/ת עם עיניים עצומות? ברור! אחרת זה לא כייף!! בעד מערכות יחסית ממרחקים? לפעמים אין ברירה... האם נשבר לך הלב פעם? פעם??!! רק פעם??!! האם שברת למישהו/י לב פעם? חחחחחחחח!! לחתיכות! פויה נעה! האם את/ה מאוהב/ת [כרגע]? ממממ... נשאיר את זה פתוח... האם היית מאוהב? כן האם את/ה דלוק/ה על מישהו/י [כרגע]? קצת חודרני כאילו הלו! האם היית דלוק/ה על מישהו/י? מה אני עז? האם בגדו בך? עוד לא... האם בגדת במישהו/י? חס וחלילה! (סוף סוף החלק הזה נגמר ) האם אי פעם.. שיקרת? ברור! גנבת? מהמכולת זה נקרה?! (זה היה מסטיקק!!) עשית קעקוע? עוד לא :) אבל זה נשמע לי מגניב! עשית פירסינג? פעם רציתי כל מיני פתחו לך תיק במשטרה? כן! סתם... עלית על רכבת הרים? כן העתקת במבחן? ממממ.... הבושה!! התחרטת על מעשה שעשית? אוהוהו! נפגשת עם מישהו/י מהאינטרנט? כן היית צבוע? כן צבעת את השיער? חחחח!!! לא עושים דברים כאלה... עשית דיאטה והצלחת להתמיד? חסה זה טוב! אפרופו דיאטה... אני צריכה עכשיו! הלכת לחדר כושר והתמדת? לא באמת...חח אני קציצה! מרדת? אני ילדה טובה אני! הרבצת למישהו/י? חחחחחחחחח!!!!!11 כן!!! קיללת? המון!!! הרגשת טוב עם המראה שלך? לא ב-5-6 שנים האחרונות... התחלת עם מישהו/י? ממממ....אולי? לא זוכרת... סביר להניח שכן.. בכית בגלל מישהו/י? אוהוהו! בכית בציבור? כן? הכי.. הכי נוח ללבוש: חולצה ומכנסיים הכי כיף: כנ"ל הכי כואב: מחוך.... אווצ'! הכי מרגש:מממ....לחשוב לחשוב... אני יודעת? הכי עצוב: פורסט גאמפ! הכי יפה: אני! סתם!! מממ... השקיעות בחיפה! הדבר/מישהו האחרון ש.. הרחת:אני זוכרת? אמרת: שיואו! הטרנסשה הזה טוב! שמעת: מרסדס שיר ששמעת: המרסדס... נדבק נו מה אני יעשה?! שיר שנתקע לך בראש: נו... כבר עניתי על זה... בנאדם שחשבת עליו: טוב... לא מדברים על זה... ספר שקראת: משהו מצחיק שאירה הביאה לי! ספר בסט! סרט שראית בקולנוע: נראה לי ספיידרמן 2... קקי של סרט... סרט שלקחת בהשכרה:מה אני זוכרת?! סרט שראית בטלויזיה: נראה לי שתיקת הכבשים! בנאדם שראית: ממממ... אמא? גרם לך לעצב: אויייי... הוא שונא אותי... גרם לך לשמוח: עברתי קופררר!! גרם לך להתעצבן:אוייי... הוא שונא אותי... גרם לך לבכות: וואלה... לא בכיתי הרבה זמן.... גרם לך לצחוק: הטמגוצ'י שלי.. (אמרתי כבר שאני ילדה גנון?) חיבקת:אפרם נשמתי? אוי! זה ההי כייף!!

למעלה