../images/Emo32.gif יאללה, שאלון לכיף.
נחמס מפורום משינה
כללי: שם: אלון כינוי במציאות [שאנשים נתנו לך, או לחילופין-שנתת לעצמך]: נדב
יש מצב שירדן תבין
גיל: 15 תאריך לידה: 9/7/89 כיתה: י' מראה חיצוני: ...נחמד? צבע שיער:חום שטני כזה. צבע שיער מקורי [אם צבעת]: לא צבעתי. גובה: 1.68 בערך אם יכולת לשנות משהו בחיצוניות שלך, מה היית משנה? בלי חצ'קונים דאמיט. תמונה שלך: [לצרף להודעה] תתחילו לחפש
בשעות הפנאי..: מהם שלושת הדברים שאתה הכי אוהב לעשות בשעות הפנאי שלך?- 1.להקשיב למוסיקה. 2.לנגן. 3.פעילות חיצונית? כשמשעמם לך את/ה.. מקשיב למוסיקה. הדברים הכי מועדפים/אהובים: טוב שלא שאלה ספציפית
סוג מוזיקה: רוק ישראלי ורוק בכלל! לשלטון! להקה אהובה: משינה
זמר/ת מועדף/ת: זמרת: אלונה דניאל
. זמר - ערן צור
. אתר אינטרנט קבוע/אהוב: אנא אערף.. תוכנית טלויזיה: מ.ק. 22, או משהו כזה בלשי מאגניב כמו רצח במשיכת קולמבוס. סרט מועדף: טומייי!! שחקן/ית אהוב/ה: אנא אערף
ספר אהוב/ה: מרכבות האלים! ספורט מועדף: קרלינג
ספורט מועדף לצפייה בטלויזיה: גם קרלינג! או ביליארד! בגד אהוב: כל דבר שחור. ערפד שכמותי
נעליים אהובות: יש לי רק זוג אחד! אוכל: תודה! סתם! אההמ.. אמפנדס.
שתייה: מיץ רימונים! הכי טעים בארץ! ממתק: צ'יקס ז"ל
שלושת האנשים הכי קרובים לך: האאא אני לא יודע שלושת האנשים הכי קרובים לך מהפורום: ירדן כתומה ואפרת, אם אינני טועה. שלושת האנשים הכי קרובים לך מכל הפורומים: הא, אנשים כן
נו מה זה כבר ישנה אם אני אכתוב את זה פה. חבר/ה הכי טוב/ה: אין לי! אהבה ויחסים: חבר: אין. גם חברה אין. העדפה מינית: סטרייט (ירדן! ששש!) עד לאן הכי רחוק הגעת עם בחור/ה: עד לגליל העליון. חוץ מזה כלום. החבר/ה הראשון/ה היה/היתה בגיל: אעע אני עוד לא יודע. האם אמרת פעם למישהו/י שאת/ה אוהב/ת אותו/אותה ובאמת התכוונת לכך? אהמ, לא יותר מאפלטונית
האם קיבלת פעם סימן מציצה [היקי] ממישהו/י?
לא
מתנשק/ת עם עיניים עצומות? בכלל לא
בעד מערכות יחסית ממרחקים? אהמ, כן, למהלא. האם נשבר לך הלב פעם? כע.. האם שברת למישהו/י לב פעם? אני מקווה שלע.. האם את/ה מאוהב/ת [כרגע]? בלע? האם היית מאוהב? כע.. האם את/ה דלוק/ה על מישהו/י [כרגע]? אעע נו אין לי מושג? האם היית דלוק/ה על מישהו/י? כן
האם בגדו בך? לאא.. האם בגדת במישהו/י? לא!! (סוף סוף החלק הזה נגמר
) האם אי פעם.. שיקרת? כן גנבת? כן עשית קעקוע? לא עשית פירסינג? לא פתחו לך תיק במשטרה? לא עלית על רכבת הרים? כן העתקת במבחן? כן התחרטת על מעשה שעשית? כן נפגשת עם מישהו/י מהאינטרנט? כן היית צבוע? כן צבעת את השיער? כן
חטא נוראי שאין סולחה עליו עשית דיאטה והצלחת להתמיד? כן
הלכת לחדר כושר והתמדת? לא
מרדת? הו? הרבצת למישהו/י? כן קיללת? כן הרגשת טוב עם המראה שלך? כן
התחלת עם מישהו/י? העע. בכית בגלל מישהו/י? כן בכית בציבור? כן? הכי.. הכי נוח ללבוש: חולצה הכי כיף: ללבוש חולצה הכי כואב: ללבוש מחטים הכי מרגש: מחית תפוחי אדמה! הכי עצוב: מחית אשכוליות
הכי יפה: השמיים של כפר סבא! הדבר/מישהו האחרון ש.. הרחת:את הריאות של החזיר שהביאו לכיתה שלי
איכס!!! אמרת: אני שר לקצב ערן צור
שמעת: את ערן צור! שיר ששמעת: תמונה אימפרסיוניסטית! שיר שנתקע לך בראש: כנ"ל! בנאדם שחשבת עליו: ערן צור! ספר שקראת: בית אשמן - מאת ערן צור
סרט שראית בקולנוע: לאזוכר.. סרט שלקחת בהשכרה: תלמיד מצטיין מדי. סרט שראית בטלויזיה: לא זוכר.. בנאדם שראית: אחשלי גרם לך לעצב: טפשותי גרם לך לשמוח: טפשותי
גרם לך להתעצבן: טפשותי.. גרם לך לבכות: טפשותי!!! גרם לך לצחוק: "אז אנחנו אוכלים את האוכל, ומעכלים אותו, ומפרקים אותו, והוא מוחדר לתאים. ומה אם האוכל לא טעים?" חיבקת: בר
נישקת [על הלחי]: כנ"ל ולסיכום-איך היה השאלון - בדוגרי זבל
אבל מעביר זמנים בנעימים.
נחמס מפורום משינה