יאללה מספיק!! משעמם לי!

../images/Emo32.gifיאללה מספיק!! משעמם לי!

מה נסגר עם הרצינות הזאת?!! התחיל לכם הסופשבוע! תתחילו לעבוד! מה מכינים לאכול? מה התכניות? ותהיו יותר יצירתיים מ-"שוקו ופוך מול הטלוויזיה."

ורד הבר1

New member
עבודה זה יצירתי? ../images/Emo268.gif

מאז שפתחתי את המשרד בבית, אנ לוקחת אותה איתי לכל מקום.... 24/7... אוף, מתה לקצת ריגושים ותבלינים ואורגזמות אולימפיות......... אפילו נשבר לי היום ה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני אומרת לך..אתמול בלילה קרה לי משהו...
איזה פ'גרת אני!! איך הוא נשבר לך? מסכן....הרגת אותו...

הזכרת לי.......

יש לי ידיד שיש לו חנות לאביזרי מין, יום אחד החלטתי לקחת לסיור בתולין כמה חברות שלי לחנותו. באיזשהו שלב הוציאה אחת החברות טרזן אימתני מהתיק ונופפה בו מול הידיד "זה נשבר כנראה ועושה רעש מעצבן וכם זה מסתובב לאט
אפשר לתקן את זה?"
לאאאאאאאאא..........אין דברים כאלה
שני רחובות משם הצליחו לשמוע את הצחוק שלי
עוד תקופה ארוכה אחר כך הייתי עושה לה תנועה סיבובית עם האצבע ומתעלפת מצחוק

ורד הבר1

New member
../images/Emo6.gif

רבאק! הם כל כך יקרים ואין עליהם אחריות (מצד שני... ה"אמיתיים" לא מסתובבים ואין להם פנינים והם לא ורודים
)

ורד הבר1

New member
כנראה משימוש יתר

בשילוב עם חומרים סינים גרועים.... אני אומרת לך, הארנבים של היום זה לא הארנבים של הלילה

אף פעם לא ניסיתי

שוקו ופוך
הממממ רושמת לפניי לנסות את זה כבר בשבת הקרובה
מחר אני עובדת
מכיוון שמחר המוכשרת שלי מגיעה לביקור קצר, בישלתי כבר היום סיר ענק של קובה חמדה <מרק ירקות חמצמץ עם קובות טעימות להפליא> ומה שישאר ממנו אשלח איתה לבת הזוג שלה. הכנתי גם שעועית עם בשר בקר ומחר נשאר רק להוסיף לזה אורז לבן. מחר יש לי כאן עוזרת, אז כשאשוב הביתה יהיה כבר נקי כאן, האוכל מבושל ונשאר לי רק לקנות עוגה טובה. תקראו לי משוגעת אבל אני אוהבת בחורף לשבת באגדיר בנמל, לשתות סנגריה חמה עם חתיכות של תפוח בפנים. אולי מחר
ואם לא יהיה לי כח, אני מתכוונת לחרוש על הסרטים שמחכים לי כאן. אחד מהם התחלתי לראות השבוע ונרדמתי מרוב עייפות. התחיל מבטיח אז אולי אשוב לראותו. שבת רגועה כזותי

גמני עומדת מחר.

אבל אח"כ יש סושי, ואח"כ שנ"צ, ואח"כ כלום כלום כלום, ארוחת ערב ושוב כלום. ארבעה ילדים יצטרכו להעסיק את עצמם בשבת הזאת...נו טוב, אחד מהם יאלץ אותי לתרום לו את גופי, בעצם חלק ממנו...בעצם...החלק השווה בו...כל שלוש שעות... כל השאר שיסתדרו לבד... בעצם...הם צריכים לאכול. אוף. מפונקים! מה לאכול?מה זה המותרות האלה? מה הם חושבים שבאפריקה אוכלים שלוש ארוחות ביום??! ומה? שם הבית נקי? מישהו שם יודע בכלל מה זה אקונומיקה? בעצם, מישהו חוץ מרכונת ונשואונת עדיין משתמש באקונומיקה?
סנגריה חמה עם סיגריה בנמל... ממממ... מתאים לי. חבל שאני בכיוון השני מחר..

בא לך עוד אורח?

האיש שאוהב שאת קוראת לו "מוצק" אוהב עוד יותר קובה ועוד הרבה יותר מרק חמצמץ עם קובה וממני הוא הולך לקבל בעיקר נהמות כאב ורוגז בסופשבוע הזה ודרישות ביזאריות שיכין לי פירה ודייסה... אולי את רוצה אורח לשבת? הוא מוכן עשות הרבה בשביל מרק קובה טוב. כדאי לך

למעלה